2018-2019 aasta talvehoroskoop (Kaalud)


Foto: pexels.com

KAALUD

Sinu rahalised väljaminekud on sellel talvel üsna suured. Peamiselt on need seotud ootamatustega, mille keskele oled praegu sattumas või vajavad perekondlikud asjaajamised Sinu rahalist sekkumist. Aga mingit muret Sa selle pärast tundma ei peaks, sest suudad oma majandusliku seisu üsna heana hoida.

Dokumentidega seonduvalt võib Sul esile kerkida mõningaid sekeldusi, eriti kui need on seotud Sinu lastega. Seepärast peaksid olema dokumentide vormistamisel või allkirjastamisel väga tähelepanelik. Püüa teha kõik endast olenev selleks, et vältida kohtuskäimist, sest see halvendaks Sinu olukorda märgatavalt.

Oma tervisele peaksid sellel talvel rohkem tähelepanu pöörata. Peamiseks probleemiks kujunevad külmetushaigused, mis võivad aga ravimata jätmisel Sulle ka teisi tervisemuresid tekitada.



Tööalastes asjades suudad ennast neil talvekuudel suurepäraselt teostada. Seepärast püüa tööasjades tehtud saada kõige olulisemad plaanid ja ideed. Kasuks tuleks see, kui püüaksid arendada koostööd kolleegidega.

Võimalik, et tööalases elus võib keegi kolleegidest korraldada mingi draama, mille lahendamine võib Sulle palju peavalu tekitada. Selle probleemi lahendamine võib ulatuda ka kevadkuudesse. Oluline on jääda kõikides situatsioonides rahulikuks.

Kui oled endale tööd otsimas, siis peaksid olema uutest võimaluste kinnihaaramisel olema tavalisest ettevaatlikum. On oht, et Sind veetakse alt.



Inimsuhetes kulgevad praegu suhted kõige paremini Kaksikute, Kaalude ja Veevalajaga. Ettevaatlikum tasuks olla oma mõtete avaldamisel, sest Sind ei pruugita sugugi hästi mõista. Ka oma saladustega peaksid praegu tavalisest mõnevõrra ettevaatlikumalt ringi käima.

Praegu pole hea aeg teiste inimestega arutada oma perekondlike suhteid ja tegevusi. Saadud informatsiooni võidakse Sinu vastu ära kasutada.

Keegi meesterahvas, kellel vanust üle 35 eluaasta, mõjutab sellel talvel väga oluliselt Sinu tegevusi. Seda inimest võid usaldada ning temalt saadud nõuandeid tasuks kuulda võtta.



Neil talvekuudel tasuks Sul täpsemalt paika panna oma edaspidised eesmärgid ja sihid, mille poole kevadel ja suvel liikuda saaksid. Mida paremini suudad enda tulevikku määratleda, seda paremini ennast tundma peaksid.

Armuelus võivad arusaamatused partneriga olla kerged tekkima, kuid suudad need ka koheselt lahendada. Oluline on vältida oma partneri suunas igasugust kriitikat.

Hea aeg reisimiseks, seda eriti Eestis. Reisima minnes varu endale piisavalt aega, sest muidu tuleb Sul osad plaanitud kohad käimata jätta. Ettevaatlikum tasuks olla talvises liikluses osalemisel.

Seotud postitused