2019 aasta horoskoop (Neitsile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad NEITSI 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



NEITSI

Sellel aastal tuleb Sul oma vanematele rohkem tähelepanu pöörata. Peamiselt on see abi vajalik nende tervisemurede lahendamiseks. Võib-olla tuleb Sul anda oma vanematele ka rahalist abi, et nad saaksid osa parimast ravist.

See aasta toob Sinu ellu kaasa palju muutusi ja arenguid, mistõttu on pikemaajaliste plaanide paikapanek suhteliselt keeruline. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma ajalisi ressursse paremini ära kasutada. Ka tasuks Sul hoolikamalt valida, millega tegeled ja millega mitte. Tühistele asjadele pole sellel aastal mõttekas keskenduda.

Rahaasjad kujunevad Sul praegu üsna headeks, mistõttu saad endale lubada mõningaid selliseid asju, millest Sa kaua puudust oled tundnud. Samas tasuks hoiduda tormakusest kaalukate otsuste tegemisel.

Sulle võivad avaneda mõningad uued võimalused sissetuleku suurendamiseks, kuid Sul tuleb leida üles need võimalused, mis ka Sinu huvides maksimaalselt töötaksid. Ülejäänud võimalused võivad tunduda paljutõotavatena, kuid tegelikkuses võivad need Sinu väljaminekuid hoopis suurendada.

Võimalik, et saad osaks ühest pärandusest.

Sul tuleb arvatavasti aidata lahendada ühe inimese rahalisi probleeme. See võib tähendada ka seda, et Sul endal tuleb selleks raha välja käia, kuid muretsemiseks pole põhjust, sest saad selle raha tagasi. See inimene, kes rahaliste probleemide keskele satub on Kaljukitse, Neitsi või Sõnni tähtkujust.

Kui oled õpilane, siis see aasta peaks kujunema Sulle vägagi edukaks. Eksamite sooritamine peaks olema praegu mõnevõrra kergem, kui ehk varasematel aastatel. Muidugi ei tähenda see seda, et saaksid õpingutesse kergekäelisemalt suhtuda.



See aasta on hea aeg õpingute alustamiseks. Seepärast ole valmis kinni haarama neist pakkumistest, mis võimaldavad Sul ema teadmisi ja oskusi parandada. Seeläbi muutuksid oluliselt enesekindlamaks.

Tööalases elus toob see aasta arvatavasti kaasa mitmesuguseid muutusi ja ootamatuid arenguid. See võib tunduda Sulle täiesti vastumeelsena, kuid lõpptulemusena jääd rahule, et need muutused läbi tegid.

Üldisemas plaanis võib öelda, et suudaksid ennast tööalases elus paremini teostada siis, kui keskendud iseseisvatele töödele. Meeskonnas töötamine võib Sulle palu ebameeldivusi tekitada, kuigi aeg-ajalt õnnestub ka meeskonnas töötamine.

Suhtlemisel kolleegidega peaksid ettevaatlikumalt oma sõnu valima, et mitte kolleegides pahameelt tekitada. Ära usu kõike seda, mida kolleegid teisi kolleege taga rääkides Sulle räägivad.

Kui oled endale uut tööd otsimas, siis tasuks Sul sellel aastal oma silmad lahti hoida, sest see aasta pakub Sulle mitmeid unikaalseid võimalusi.

Oma tervisele peaksid praegu rohkem tähelepanu pöörama. Sind võivad ebameeldivalt üllatada mõningad tervisemured. Õige ja õigeaegse ravi korral suudad probleemid kiiresti ületada. Tervislikele eluviisidele tasuks kindlasti rohkem rõhku panna. Ära muretse asjade pärast, mida Sa mõjutada ei saa.

Suhted sugulastega võivad sellel aastal olla mõnevõrra pingelised, mis peamiselt on tingitud väga erinevatest maailmanägemustest. Seepärast pole see aasta hea aeg sugulastega poliitilistel teemadel rääkimiseks.

Armuelus on sellel aastal asjad üsnagi heas seisus. Mingeid suuremaid probleeme pole ette näha. Väiksemaid arusaamatusi tuleb ikka ette, kuid suudad need koos partneriga kiiresti lahendada.



Sellel aastal tasuks koos partneriga rohkem keskenduda koduste plaanide ja ideede teostamisele. Koduste plaanide teostamine võib märkimisväärselt suurendada pere väljaminekuid, kuid mingit kahju need siiski kaasa ei too.

Kui oled vallaline, siis see aasta on suurepärane aeg partneri otsimiseks. Sulle võivad avaneda nii mõnedki head võimalused, mida oled kaua oodanud. Siiski ei tasu reaalsest maailmast kaugele minna, kuna muidu on pettumustunded kerged tekkima.

Võimalik, on ka see, et vana armastus leiab tee tagasi Sinu juurde ning alustate suhtega otsast peale. See kehtib eriti juhul, kui Sinu vana armastus oli Skorpioni või Kalade tähtkujust.

Sinu suhted naissoost sõpradega võivad olla mõnevõrra pingelisemad, kui varasematel aastatel. Arusaamatusi on palju ning nende lahendamine võib olla keeruline. Eriti puudutab see Sind juhul, kui oled naissoost.

See aasta on suurepärane aeg reisimiseks, sest reisidelt saadud mälestused peaksid Sulle väga positiivset mõju avaldama. Kõige paremini kulgeks reisimine Neitsist reisikaaslasega.

See aasta on väga edukas aeg armuasjades üle 35-aastastele Neitsi tähtkujust meestele.

Üle 35-aastased naissoost Neitsid on edukad äriasjades ja tööplaanide teostamisel. Suhted Kaksikutega, Kaaludega ja Veevalajaga kulgevad hästi ning nende inimestega suhtlemine tagab Sulle uued väärtuslikud ärikontaktid.

Seotud postitused