2019 aasta horoskoop (Skorpionile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SKORPIONI 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



SKORPION

Sellel aastal on Sinu peamise tähelepanu all tööga ja haridusega seonduvad küsimused. Püüad endale tagada paremad töötingimused ning teadmiste omandamisel on selle juures mängida oluline roll. Sa ei karda võimalikke takistusi, sest tead, et suudad need lõppude lõpuks ikkagi ületada.

Hea aeg isikliku äriga tegelemiseks, eriti kui oled selles vallas varem juba palju ettevalmistusi teinud. Nüüd tasuks sellekohased plaanid ellu viia, sest need kujunevad edukateks. Mõttetute riskide võtmisest tasuks hoiduda. Parem oleks see, kui saad oma äriideid teostada koos mõne oma pereliikme, sugulase või sõbraga.

Koduga seonduvad asjad eeldavad Sinult suuremat tähelepanu. Eeldatavasti on selle põhjuseks uude elukohta kolimine või mõned suuremad ehitustööd praeguses elukohas. Ettevalmistused võivad Sind vägagi ära väsitada, kuid lõpptulemusena suudad kõik asjad kenasti tehtud saada. Rohkem tasuks oma ideid mõtteid pereliikmetega läbi arutada, sest see tagab Sulle suurema kindlustunde.

Rahalised asjad kulgevad praegu Sul suhteliselt hästi. Peaksid rohkem mõtlema sellele, kuidas endale rahaasjades suurem stabiilsus tagada ning selles osas peaks Sulle tekkima nii mõnigi uus ja huvitav idee.

Rahaasjades peaksid olema praegu ettevaatlikum riskide võtmisel ning mõtle oma sammud hoolikalt läbi, et mitte raskustesse sattuda. See aasta võib Sinu rahaasjadesse tuua mitmeid ootamatuid arenguid, kuid üldiselt suudad asjad kenasti kontrolli all hoida. Ettevaatlikkus on ainult omal kohal.



Sul tuleb ka oma laste või lastelaste rahaasjadega rohkem tegeleda, sest nad on selles osas võtnud vastu otsuseid, mis nende huvides ei tööta. Ole julgemalt valmis seda neile ka mainima, kui märkad, et asjad pole parimas korras.

Kui Sul on õdesid või vendi, siis nende jaoks võib see aasta olla vägagi tähendusrikas. Nad võivad kihluda, abielluda või neile võib sündida uus ilmakodanik. Kindlasti muudab see sündmus ka Sinu eluolu mõnevõrra teistsuguseks, positiivses mõttes.

Kui Sinu vanemad on Vähi, Skorpioni või Kalade tähtkujust, siis kujuneb see aasta nendega suhtlemisel keeruliseks. Arusaamatused on kerged tekkima ning nende lahendamine võib kujuneda keeruliseks ja pikaajaliseks. Ole oma vanematega suhtlemisel mõistvam nende arvamuste ja nägemuste suhtes.

Reisid sellel aastal suhteliselt palju ning praegu ettevõetavad reisid peaksid Sulle tulevikus palju kasu tooma. Saad juurde uusi kogemusi ja teadmisi ning tutvud uute meeldivate inimestega.

Reisile minnes tasuks jälgida seda, et kõik dokumendid oleksid aegsasti korda aetud, sest vastasel korral on oht sattuda ebameeldivatesse sekeldustesse.

Armuasjad võivad sellel aastal läbi teha mitmed katsed. Sinu kannatlikkus partneriga suhtlemisel pannakse proovile. Sul tuleb ennast tavalisest palju enam pingutada, et oma partneriga kompromisslahendused leida. Aga see vaev tasub ennast ära.



Ka igapäevased asjad võivad pereelus praegu palju erimeelsusi tekitada. Seepärast varu oluliste asjade arutamiseks rohkem aega. Ära eelda seda, et asjad iseenesest oma lahendused leiaksid.

Leia oma partneri jaoks rohkem aega, ühised tegevused tuleksid suhte toimimisele kasuks. Liigu oma partneriga rohkem looduses ning mine koos temaga reisile. Oluline roll on mängida praegu ka romantilistel hetkedel.

Kõikvõimalike sisseostude tegemisel tasuks Sul ettevaatlikum. Sul on suur oht ühel või teisel viisil petta saada. Ka kontrolli hoolikalt seda, milliseid garantiisid müüjad Sulle praegu annavad, sest on oht, et jätad mõne olulise detaili enda jaoks tähelepanuta.

Dokumendid tuleks Sul hoolikalt korras hoida. Kui esitad ametiasutustele aruandeid, siis jälgi seda, et need oleks esitatud õigeaegselt.

Sinu poeg või lapselaps (tütrepoeg või pojapoeg) valmistab Sulle sellel aastal nii mõnegi meeldiva üllatuse, mille üle saad pikka aega uhkust tunda. Oluline on see, et oleksid talle praegu rohkem toeks ja julgustaksid teda tegelema oma plaanide elluviimisega.

Sinu tervis peaks olema sellel aastal üsna hea ning mingeid erilisi muresid esile kerkida ei tohiks. Samas keegi Sinu pereliikmetest võib haigestuda ning ravimitele tehtavad kulutused võivad suureneda. Paanikaks siiski põhjust pole, sest see inimene saab selle aasta jooksul haigusest võitu.

Vallalistele üle 35-aastastele naissoost Skorpionitele peaks see aasta olema suurepärane aeg, sest soovitud partneri leidmine on tõenäoline.

Noored naissoost Skorpionitel tuleb olla valmis mõningateks pettumustunneteks, kuna plaanide teostamine võib kujuneda keerulisemaks, kui arvata oleks võinud. Rohkem tasuks oma isa või vanaisa abile toetuda.

Seotud postitused