2018 aasta suvehoroskoop (Ambur)


Foto: pexels.com

AMBUR

See suvi muudab Sind ehk tavalisest mõnevõrra emotsionaalsemaks. Inimsuhetele mõjub see veidi halvasti, kuid suudad siiski suhteliselt hästi kõik kontrolli all hoida. Oluline on lihtsalt see, et Sa ei hakkaks oma mõtteid ja ideid teistele peale suruma, sest sellele võidakse teravalt reageerida.

Soovid oma ellu leida praegu midagi uut ja põnevat, sest rutiinsus on Sulle lihtsalt niivõrd vastumeelselt muutunud. Kõige paremaid tulemusi annab see, kui leiad endale mõne huvitava hobi tegelemiseks või reisid rohkem. Reisidelt saadud emotsioonid mõjutaksid Sinu tegemisi pika aja vältel positiivses suunas.

Sõbrad soovivad arvatavasti saada osaks Sinu suuremast tähelepanust, mistõttu püüa leida enam tegevusi, mida koos sõpradega nautida saaksid.



Tööalastes asjades on Sul püsivusega suuremaid probleeme. Seepärast võivad igavad ja üksluised kohustused Sulle vägagi vastumeelseteks muutuda. Olukorda aitab parandada see, kui oma tegevusi põhjalikumalt ette planeeriksid, sest see võimaldaks Sul paremini mõista, millal üks või teine asi peaks valmis saama.

Ehkki sooviksid oma tööalasesse ellu tuua mõnevõrra enam vaheldust, kipud sellega liialdama ning tekitad seetõttu endale ebameeldivusi kolleegidega või ülemustega suhtlemisel.

Pikemaajaliste sihtide seadmine tööalases elus praegu kasuks ei tule, kuna soovitud tulemuste saavutamine oleks keeruline.

Võimalik, et augustikuus avanevad Sulle tööalases elus mõned uued võimalused.



Dokumentidega töötamisel tasuks olla praegu tavalisest ettevaatlikum. On oht, et mõned olulised pisidetailid jäävad Sulle märkamatuks ning seetõttu võid olulised dokumendid ära rikkuda või enda kahjuks pöörata.

Rahalised asjad kulgevad Sul üsna hästi. Ära võta praegu mõttetuid rahalisi riske ning ka sisseostude tegemisel varu aega, et oma plaanid põhjalikult läbi mõelda. Seeläbi tagad endale rahaasjades suurema stabiilsuse.

Hoia oma silmad lahti, sest Sulle võivad avaneda ka mõned uued teenimisvõimalused.

Armuelus tuleks Sul oma partneri jaoks rohkem aega varuda. Ühised tegevused tuleksid suhte toimimisele kasuks. Hea aeg ka selleks, et koos partneriga mõnele huvitavale reisile minna.

See suvi on koos partneriga hea koduses elus midagi ära teha. Kui oled mõnda plaani pikka aega teinud, siis tasuks see nüüd ellu viia.



Ettevaatlikum tasuks olla partnerile lubaduste andmisel, sest kui Sa need lubadused hiljem täitmata jätad, tekitad suhtesse mitmesuguseid pingeid.

Romantikale võiks praegu ehk veidi enam rõhku panna. Selles osas on Sul mitmeid häid ideid.

Kui oled vallaline, siis see suvi on hea aeg uute inimestega kohtumiseks. Head võimalused on Sul selleks, et leida enda kõrvale soovitud inimene, kuid seda eeldusel, et Sa ei plaani teda hakata ümber kasvatama või tema üle domineerima.

Kinnisvaratehingute tegemisel peaksid olema praegu ettevaatlik. Kõik asjad ei kulge nii nagu Sa seda lootnud olid.

Seotud postitused