2018 aasta suvehoroskoop (Vähk)


Foto: pexels.com

VÄHK

Sinu ootused ja lootused on sellel suvel tavalisest palju suuremad kui tavaliselt. Samas tuleb Sul arvestada sellega, et Sa ei ole suuteline kõiki oma plaane ja ideid ellu viima. See aga võib Sulle valmistada tõsiseid pettumustundeid. Et sellel suvel kõige paremini kõikvõimalike asjadega toime tulla, tuleks Sul oma plaanid ja ideed vägagi kriitilise pilguga üle vaadata.

Inimsuhted võivad kujuneda praegu tavalisest keerukamaks. Emotsioonid on esiplaanil ning teravad väljaütlemised on kerged tulema. Et inimsuhteid mitte täiesti enda jaoks ära rikkuda, tuleks Sul oma emotsioone paremini kontrollida. Ettevaatlik tasuks olla teistele lubaduste jagamisel, sest nende täitmine võib kujuneda palju keerulisemaks, kui Sa seda praegu arvata oleksid osanud.

Ära võta surmtõsiselt teiste inimeste antud lubadusi, sest need jäetakse suure tõenäosusega lihtsalt täitmata ning Sina võid seetõttu raskesse olukorda sattuda.

Tööalastes asjades suudad palju korda saata, kuid liialt suurte plaanide teostamine võib kaasa tuua suuremaid probleeme ja arusaamatusi. Pigem tasuks praegu keskenduda rutiinsematele asjadele. Meeskonnatöö tegemine on praegu keerukas ning kompromisslahenduste leidmine raskendatud.



Kui pead tööalases elus tegelema rahaliste küsimustega, siis peaksid olema juulis ja augustis väga tähelepanelik. Pealiskaudsus rahaliste küsimustega tegelemisel võib ennast väga valusalt kätte maksta.

Otsi enda jaoks võimalusi selleks, et uusi teadmisi ja oskusi juurde saada. See suurendaks oluliselt Sinu kindlustunnet ning võimaldaks lahendada nii mõnedki takistused, mis Sinu tööasjades esile on kerkimas.

Meessoost Vähid on tööalastes või ärilistes asjades sellel suvel eelistatumas seisus ning nemad võivad välja jõuda nii mõnegi huvitava tehinguni.

Kui oled tööd otsimas, siis tasuks neil suvekuudel rohkem oma silmad lahti hoida. Ole valmis kinni haarama ka mõnest juhutööst, sest selles võib välja kasvada uus võimalus püsitöö leidmiseks.



Armuasjad peaksid praegu toimima suhteliselt hästi. Samas võivad esile kerkida ka mõned arusaamatused, kuid tahe asjad kontrolli all hoida sunnib Sind ja partnerit probleemidele kiiresti lahendused leidma. Rahaliste küsimuste arutamine võib kaasa tuua kõige enam lahkarvamusi ning kompromisside leidmine selles osas on keeruline.

Koos oma partneriga tasuks ette võtta midagi ebatavalist ja romantilist. See tooks suhtesse juurde uut positiivset energiat.

Hea aeg koduses majapidamises mitmesuguste plaanide teostamiseks, kuid seda eeldusel, et oled oma plaanid partneriga põhjalikult läbi arutanud.

Tee oma partnerile mõni tore üllatus siis, kui ta seda kõige vähem oodata oskab.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis see suvi võib Sulle pakkuda mitmeid uusi ja huvitavaid võimalusi. Haara nendest võimalustest kinni.



Rahaliste asjade korraldamine eeldab Sinult kannatlikkust. Ära lase ennast selles vallas mõjutada. See kehtib ka sellisel juhul, kui Sulle mingeid kaupu või teenuseid peale surutakse. Vajad aega, et oma sammud hoolikalt läbi mõelda, et neid samme edaspidi mitte kahetseda.

Sinuni võib jõuda mingi oluline dokument, mis võib edaspidi Sinu rahalist seisu parandama hakata.

Võimalik, et mõningad kodused seadmed võivad koostöö lõpetada. Nende parandamine või uute hankimine võib ajutiselt Sinu väljaminekut suurendada.

Hoidu suvekuudel sellest, et juriidilistesse probleemidesse satuksid. Täida hoolikalt seadusi.

Seotud postitused