2018 aasta suvehoroskoop (Lõvi)


Foto: pexels.com

LÕVI

Sellel suvel tuleb Sul täielikult pühenduda mõningate esilekerkinud probleemide lahendamisele, mis on seotud Sinu perega. See eeldab Sinult järjekindlust ja tahtejõudu, kuid lõpptulemusena suudad välja jõuda parimate tulemusteni. Kindlasti tuleks nende probleemide lahendamisel rohkem rõhku panna sellele, et teha pereliikmetega koostööd.

Suhted sugulastega ei ole Sul praegu mitte kõige paremad, mistõttu tuleks Sul sugulastega hoiduda oma isikliku elu teemadel rääkimisest. Ka pole hea see, kui hakkad liigselt oma sugulaste tegevuste või isikliku elu järele uurima, sest sellele reageeritakse praegu üsnagi teravalt. Sul tasuks olla sugulastega suhtlemisel pigem kuulaja rollis. Ka õpetussõnu pole mõttekas jagada, sest kui asjad ei lähe sellises suunas, nagu oli oodatud, siis oled selles süüdi Sina.

Rahalised asjad kulgevad Sul sellel suvel suhteliselt hästi. Arvatavasti leiavad lahenduse ka mõningad sellised probleemid, mis Sulle varem peavalu on valmistanud. Sul tasuks nüüd julgemalt oma rahaliste asjade korraldamises vajalikke muudatusi teha, sest need peaksid kujunema just sellisteks, nagu Sa olid oodanud.



Uute teenimisvõimaluste otsinguil tasuks olla ettevaatlik, sest kõik asjad ei ole nii hästi Sinu kontrolli all, kui Sa seda arvanud oleksid.

Kõikvõimalike rahaliste tehingute tegemisel ole sellel suvel väga ettevaatlik. Oled küllaltki tormakas, mistõttu võivad olulised detailid Sulle märkamatuks jääda.

Tööalastes küsimustes suudad praegu väga palju olulisi asju ära teha. Tead, kuidas oma aega paremini korraldada, mistõttu suudad ka paremaid tulemusi saavutada. Suudaksid praegu tööalases elus paremaid tulemusi saavutada siis, kui keskendud iseseisvale tööle. Meeskonnatöö ei kujune nii heaks, kui Sa seda soovinud oleksid.



See suvi võib Sinuni tuua mõningaid meeldivaid üllatusi, mis on seotud ühe noore sõbraga. Tema elus toimub midagi sellist, mis ka Sinu meeleolu oluliselt parandab.

Arvatavasti jõuab Sinuni ka üks telefonikõne või e-post, mis tuleb inimeselt, keda Sa enam kohata poleks arvanud, kuid asjad lähevad palju positiivsemalt.

Armuelus kulgeb kõik kenasti. Sul on partneriga hea läbisaamine ning kompromisside leidmine peaks kulgema suhteliselt ladusalt. Sul tasuks partneriga rohkem meeldivalt koos aega veeta ning kasuks tuleks see, kui saaksite koos puhkuse veeta. Hea aeg üheskoos reisimiseks, kuid seda ei pea ilmtingimata välismaale tegema.

Mõtle sellele, kuidas oma partnerit millegi meeldivaga üllatada sest see tooks suhtesse juurde uut positiivset energiat.



Kui oled vallaline, hoia oma silmad lahti. See suvi võib Sulle välja pakkuda mitmeid positiivseid arenguid partneri leidmiseks. Liigne tormakus aga kasuks ei tule. Hea oleks see, kui oleksid praegu ise tutvuste loomisel aktiivsemaks osapooleks.

Meessoost Lõvid sooritavad sellel suvel mõne suurema ostu, mis peaks suurepäraselt õnnestuma.

Naissoost Lõvidele võivad avaneda mõned üllatuslikud uued võimalused või on nende õnn üldiselt veidi parem kui varem.

Seotud postitused