2018 aasta suvehoroskoop (Jäär)


Foto: pexels.com

JÄÄR

See suvi võib kujuneda Sulle mõnevõrra keeruliseks ja raskeks ajaks. Sul tuleb tegeleda erinevate rahaprobleemide lahendamisega, mis ei taha ega taha kuidagi lõppeda. Ühele probleemile leiad lahenduse ja juba on ees ootamas midagi uut. Ehkki periood on keeruline, võimaldab see suvi Sul edaspidi oma rahalisi küsimusi paremini organiseerida.

Võid teenida praegu ka ootamatutest allikatest lisaraha, kuid pead arvestama sellega, et see raha kaob suhteliselt kiiresti.

Sinu ootused on praegu erinevate tegevuste juures suhteliselt suured, kuid kõik ei laabu plaanipäraselt. Seepärast peaksid hoolikalt mõtlema, kuidas oma üht või teist plaani teostad ning millised asjad oleks mõttekas mõneks ajaks edasi lükata.



Sul tuleb arvatavasti tegeleda ühe oma pereliikme või sugulase haigestumisega. See tähendab rohkem ajakulu. Samas saab lõpptulemus olema positiivne.

Tööalastes asjades kulgevad inimsuhted praegu tavalisest palju ladusamalt. Seepärast võiksid rohkem rõhku panna meeskonnatöö tegemisele. Ka tasuks mõelda sellele, kuidas koostöö tulemusena edaspidi tööalases elus paremini edasi liikuda. Ka äriliste kontaktide loomiseks on praegu suurepärane aeg.

Peresuhetes tasuks Sul oma emotsioonid paremini kontrolli all hoida. Ära eelda seda, et esilekerkivad probleemid koheselt oma lahenduse leiaksid. Seda ei juhtu. Seepärast tasuks probleeme peresuhetes pigem ennetada.



Koduses majapidamises ei tasu praegu eriti suure plaane ellu viima hakata, sest tulemused ei saa olema sellised, nagu Sa seda oodanud oleksid.

Armuelus on Sulle oluline see, et partneriga rohkem koos aega veeta. Ühised ettevõtmised ja reisimine tuleksid suhte arengule kasuks.

Keegi sugulastest võib praegu vajada Sinu abi, pole välistatud ka rahalise abi palumine. Püüa teda nõuannetega aidata, kuid väldi rahaliste laenude andmisest, sest see võib pikemas perspektiivis tähendada pingeid sugulassuhetes.



Leia rohkem aeg selliste tegevuste jaoks, mis oleksid Sulle südamelähedased. Hea aeg sportimiseks ja lemmikharrastustega tegelemiseks. Seeläbi saaksid juurde väärtuslikku energiat edaspidiseks.

Vajaksid rohkem aega ka mõtisklemiseks, et seeläbi endas paljudes küsimustes paremini selgusele jõuda. Nostalgitsemine teeb Sulle samuti head.

Ettevaatlikum peaksid olema nende meesterahvastega suhtlemisel, kes kipuvad Sinuga manipuleerima. Kui kaotad tähelepanu, oled sellele meesterahvale tööriistaks tema eesmärkide saavutamisel. On ka oht sattuda sellisel juhul juriidiliste probleemide keskele.

Seotud postitused