2018 aasta kevadhoroskoop (Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

NEITSI

Selle aasta kevad kujuneb väga edukaks ajaks inimsuhete vallas. Sul on head võimalused selleks, et lahendada inimsuhetes kõikvõimalikud probleemid, mis varem on esile kerkinud. Sa ei karda teha järeleandmisi oma soovide osas. Võimalik, et satud inimsuhete vallas ka mitmete kummaliste sündmuste keskele, mis võivad Sinu edaspidiseid samme olulisel määral mõjutada.

Sinu poole võivad praegu pöörduda mitmed inimesed abi ja nõuannete saamiseks. Teiste inimeste aitamisega tasuks aga ettevaatlik olla. Need meetodid, mis töötavad Sinu puhul ei pruugi töötada teiste puhul, mistõttu võidakse Sind hiljem vigades süüdistama hakata.

Perekonnaelus leiavad sellel kevadel aset mitmed meeldivad arengud ja sündmused, mida ehk juba mõnda aega oodanud oled. Oluline on see, et oleksid oma pereliikmete jaoks rohkem olemas, sest Sinu toetust ja julgustust vajatakse praegu tavalisest enam.



Kui oled plaaninud koduses elus midagi suuremat teostada, siis praegu on selleks suurepärane aeg. Suudaksid praegu nii mõnedki oma plaanid ja unistused kenasti teoks teha.

Tööalastes asjades tuleks Sul dokumentidega ümberkäimisel tavalisest hoolikam olla. Pealiskaudne suhtumine dokumentidesse võib hiljem Sulle valusalt kätte maksta.

Suhted kolleegidega toimivad hästi, mistõttu saad praegu panna erilise rõhu just meeskonnatöö tegemisele.

Praegu pole tööasjades eriti hea aeg suuremate uute plaanide teostamiseks. Pigem tasuks keskenduda rutiinsematele töödele. Samas pikemaajaliste uute sihtide seadmine tuleks Sulle kindlasti kasuks.



Rahalised asjad peaksid Sul praegu suurepäraselt kulgema. Tead, kuidas oma rahaasju korraldada ning leiad endale arvatavasti ka võimaluse sissetulekut mõnevõrra suurendada. Mõttetute rahaliste riskide võtmiseks pole praegu sugugi hea aeg, mistõttu sellest tasuks hoiduda.

Ära lase rahalistes asjades endale teistel inimestel survet avaldada. On oht, et muutud sellistel puhkudel hoolimatusk, tekitades endale rahaasjades pikemaks ajaks raskusi.

Võid sattuda mõningatesse sellistesse situatsioonidesse, kus paanika on kerge tekkimas. Tegelikult selleks põhjust pole ning suudad kenasti asjad kontrolli all hoida.



Armuasjad peaksid olema neil kevadkuudel Sulle vägagi põnevad ja huvitavad. Sul tuleks avatumalt partneriga oma tunnetest ja soovidest rääkida, et ta saaks Sind seeläbi paremini mõista.

Hea aeg uute teadmiste ja oskuste omandamiseks. Ka eksamite sooritamine peaks olema Sulle praegu rohkem meeltmööda ja seeläbi ka kergemad.

Meessoost Neitsitele on need kevadkuud suurepärane aeg reisimiseks.

Üle 35-aastased meessoost Neitsid peaksid vältima liigset emotsionaalsust, eriti kui saavad mingi olulise informatsiooni osaliseks.

Seotud postitused