2018 aasta kevadhoroskoop (Kaksikud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAKSIKUD

Kevadkuud kujunevad Sulle väga olulisteks, eriti just tööalases elus või äriasjades. Oluline on see, et hoiaksid praegu rohkem oma silmad lahti, sest seeläbi oleks Sul oluliselt paremad võimalused selleks, et saada osa uutest võimalustest.

Ole julgemalt valmis ellu viima oma ideid ja plaane, sest need peaksid kevadkuudel vägagi edukateks osutuma. Samas tuleks Sul vältida seda, et muutuksid oma ettevõtmiste juures tormakaks, kuna see võib Sulle hiljem valusalt kätte maksta.

Suhtlemine kolleegidega peaks Sul praegu hästi kulgema, mistõttu saad panna suuremat rõhku meeskonnatöö tegemisele. Iseseisvate tegevuste juures poleks Sa praegu nii edukas.



Hea aeg on praegu teadmiste omandamiseks, eelkõige selleks, et oma kindlustunnet suurendada. Ka aitavad uued teadmised praegu ületada erinevaid takistusi.

Perekondlikes suhetes on Sul võimalik kevadkuudel paljud asjad paremuse poole suunata. Ole valmis tegema järeleandmisi oma soovide osas, sest seeläbi leiaksid varasemad probleemid ja arusaamatused kiiremini lahenduse. Võta koos perega midagi meeldivat ette, näiteks minge koos reisima.

Oma tervisel tasuks Sul praegu rohkem silm peal hoida. Haigused võivad praegu tasapisi suuremateks paisuda, mistõttu on oht enda ravimisega liialt hilja peale jääda. Ka tasuks olla praegu ettevaatlikum kõikvõimalike vigastuste tekkimise suhtes. Eriti ettevaatlikult peaksid ringi käima terariistadega ja kemikaalidega.



Ka oma pereliikmete tervisel tasuks praegu rohkem silma peal hoida.

Keegi sõpradest võib praegu vajada Sinu abi ja toetust, mistõttu ole talle toeks. Samas tuleks Sul jälgida seda, et Sa ennast liialt tihedalt tema muredega ei seoks.

Rahaasjad peaksid olema praegu Sul heas seisus. Kasuks tuleks see, kui oma kulutused kriitilise pilguga üle vaataksid. Liigne tormakus rahaasjade korraldamisel kindlasti kasuks ei tule.

Ettevaatlikum tasuks olla praegu laenu võtmisel ja andmisel, sest Sul oleks praegu raske oma edaspidist rahalist seisu hinnata.



Kui oled sihikindel, on Sul praegu küllaltki head võimalused selleks, et leida endale ka mõni täiesti uus teenimisvõimalus.

Üle 35-aastastel meessoost Kaksikutel on sellel kevadel head võimalused oma plaanide teostamiseks, mis on sügisel või talvel teostamata jäänud.

Üle 35-aastased naissoost Kaksikud peaksid olema ettevaatlikumad oma dokumentidega ümberkäimisel. Selles osas tasuks tähelepanelikumalt jälgida dokumentide esitamise tähtaegasid.

Seotud postitused