2018 aasta kevadhoroskoop (Jäär)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

JÄÄR

Sellel kevadel tuleks Sul oma dokumentide korraldamisel olla tähelepanelikum, kui kunagi varem. Sinuni võib jõuda mitmesugust informatsiooni, mis paneb Sind tegutsema ja mõningatest plaanidest loobuma, kuid see pole praegu hea mõte. Praegu tuleb jääda rahulikuks ning informatsiooni põhjalikult töödelda. On oht, et mõned inimesed võivad Sind lihtsalt ära kasutada või Sinuga manipuleerida.

Teiste inimestega suhtlemine võib Sulle praegu palju peavalu valmistada. Arusaamatused on kerged tekkima ning seda paljuski seetõttu, et nii Sina kui ka teised ajavad lõpmatuseni oma jonni. Kui soovib, et asjad edasi liiguksid, tuleb Sul teha mõningaid järeleandmisi.

Armuasjades on emotsioonid tavalisest enam esiplaanil. Sul tuleb partneriga ettevaatlikumalt suhelda, et temani oma mõtteid ja ideid viia. Oma mõtete pealesurumine mingeid häid tulemusi ei taga.



Pane oma partneriga paika mõningad pikemaajalised sihid, sest see tagaks mõlemale osapoolele suurema kindlustunde tuleviku suhtes.

Kõikvõimalikud ühised tegevused väljapool koduseinu tuleksid suhte toimimisele kasuks. Hea aeg on reisimiseks.

Tervis võib Sulle praegu tavalisest enam probleeme tekitada. Ootamatud haigused on Sind kimbutamas. Seepärast tuleks Sul oma tervise eest enam hoolt kanda. Ka tasuks olla sellel kevadel ettevaatlikum külmetamisega. Ehkki ilmad on muutumas soojemaks, ei tähenda see koheselt õhemat riietust.



Rahalised asjad kujunevad Sul praegu suhteliselt headeks, kuid samas pead olema valmis mõningateks probleemideks, mis on seotud dokumentidega. Sul on lihtsalt keeruline kõiki vajalikke dokumente korda saada või võib mõne olulise allkirja saamine võtta rohkem aega, kui Sa seda arvanud oleksid.

Püüa märtsis, aprillis ja mais oma rahaasju hoolikalt korraldada, et endale rahalisi probleeme mitte tekitada.

Suhted sugulastega võivad olla praegu mõnevõrra pingelised. Arusaamatused on kerged tekkima ning neile lahenduste leidmine pole kerge ülesanne. Seepärast tasuks praegu teha suuremaid jõupingutusi nende arusaamatuste vältimiseks.



Tööalaseid kohustusi on Sul praegu suhteliselt palju. Seetõttu tuleks Sul oma tegemisi hoolikamalt planeerida, et seeläbi olulised kohustused õigeaegselt tehtud saaksid. Ära lase endale peale suruda kohustusi, mis ei kuulu Sinu kohustuste hulka.

Tööalased suhted toimivad praegu hästi, mistõttu on meeskonnatöö arendamiseks hea aeg.

Meessoost Jääradel tuleb sellel kuul arvatavasti tegeleda mõningate ootamatute remonttöödega, mis on seotud kodu või sõidukiga.

Üle 35-aastastel naissoost Jääradel tuleb lahendada mingi keeruline situatsioon, mis on seotud perekondlike saladustega.

Seotud postitused