2017-2018 aasta talvehoroskoop (Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALAD

2017-2018 aasta talvel tuleb Sul enam tähelepanu pöörata oma perekonnaelule. Nii mõnedki asjad vajaksid selles vallas parandamist või kohendamist, et seeläbi asjad paremini kontrolli all oleksid. Ole pereliikmetega suhtlemisel aus ja avatud ning ole valmis nende mõtteid enam ära kuulama.

Pereliikmed võivad vajada praegu enam Sinu abi ja toetust mõningate raskuste ületamisel. Aita neid, kuid ära tee nende eest asju ära.

Sinu argitegevused ei pruugi praegu kulgeda nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid, kuna esile võivad kerkida üsnagi ootamatud hilinemised, millega pead kiiresti kohanema. Ka ära eelda praegu seda, et kõik dokumendi õigeaegselt korda saaksid.



Aset leiab mingi suurem koosviibimine sugulastega. See aga eeldab Sinult mingeid jõupingutusi ettevalmistuste tegemisel, mis võib tekitada Sinus hulganisti pingeid ja arusaamatusi.

Ehkki üldiselt on need talvekuud Sulle väga edukad ning paljud olulised takistused saavad Sul ületatud, tuleb Sul siiski valmis olla ka selleks, et esile võivad kerkida mõningad ootamatused, mis Sulle emotsionaalselt raskeks kujunevad.

Tööalastes asjades tasuks Sul enam keskenduda uute ideede teostamisele. Oleksid selles vallas väga edukas ning viid oma plaanid kindlasti soovitud kujul ka ellu.



Tänu oma pühendumisele on Sul küllaltki head võimalused selleks, et oma sissetulekut suurendada. See aga tähendab ka seda, et oleksid valmis oma sellekohastest soovidest teistele märku andma.

Jälgi seda, et tööalased dokumendid laitmatus korras oleksid, kuna vastasel korral võid endale edaspidiseks ebameeldivusi tekitada.

Rahaasjad on Sul praegu heas seisus ning Sul on väga head võimalused selleks, et oma sissetulekut suurendada. Kasuks tuleks see, kui oma rahalistest kohustustest vabaneda püüaksid.



Mingi dokument, mis puudutab Sinu rahalisi asju, võib Sulle neil talvekuudel palju peavalu valmistada, eriti kui jätad selle esitamise viimasele minutile.

Armuelus kulgeb kõik ladusalt. Sul on partneriga hea läbisaamine ning temaga erinevate vestluste arendamine peaks samuti hästi kulgema. Praegu tasukski teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma partneriga kõik olulisemad küsimused läbi arutada ja vajalikud lahendused leida.

Kui oled vallaline, siis tasub tutvuste oomisel ettevaatlikum olla. Mõnel juhul on isegi mõttekas aeg maha võtta. Ehkki paljud asjad tunduvad Sulle väga roosilistena, siis tegelikult asjad nii pole.

Seotud postitused