2017-2018 aasta talvehoroskoop (Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

NEITSI

2017-2018 aasta talvekuud on Sulle armuelus väga olulised. Nii mõndki Sinu unistused peaksid teoks saama. Aset leiavad ka mitmed olulised sündmused või jõuad oma armuelus mingi olulise verstapostini (kihlumine, abiellumine, lapse saamine vms.).

See talv on hea aeg selleks, et hakkaksid oma suhtes lahendama neid probleeme, mis varem on esile kerkinud, sest suudaksid kindlasti oodatud tulemustele lähemale liikuda. Partneriga suhtlemine eeldab avatust ja tähelepanelikkust.



Praegu tasuks otsida võimalusi selleks, et oma suhet mitmekesisemaks ja huvitavamaks muuta, sest selles vallas peaks Sul olema praegu mitmeid kasulikke ideid.

Arvatavasti toovad mõned talvekuud (eelkõige jaanuar ja veebruar) mitmeid üllatusi sugulastelt. Need annavad Sulle ka olulise signaali sellest, millises suunas Sinu elu edaspidi kulgema hakkab.

Koduses elus tuleb Sul toime tulla mitmesuguste muutustega, mida Sina ise esile ei kutsu, kuid pead tekkivate muutustega võimalikult kiiresti kohanema.



Kui oled plaaninud koduses majapidamises midagi suuremat korda saata, siis praegu pole selleks hea aeg. Sul oleks liialt keeruline oodatud tulemusteni jõuda, mistõttu tasuks sellekohased plaanid veidi edasi lükata.

Tööalastes asjades võivad talvekuud Sulle kaasa tuua mitmesuguseid pettumusi, kuna Sinu ootused on reaalsest maailmast veidi kaugele triivinud. Kui sead endale realistlikud eesmärgid, on Sul ka head võimalused oodatud plaanid teoks teha.



Sinu laste või lastelastega seonduvalt kerkivad esile mitmed mured, mille lahendamine ei kulge eriti kiiresti. Oluline on see, et jääksid kõikides situatsioonides rahulikuks, sest ainult nii suudad olukorra kontrolli all hoida.

Rahaasjad on praegu Sul üldiselt stabiilsed. Sul tuleks mõelda sellele, kuidas oma sissetulekut veidi suurendada, sest selles osas on Sulle tekkimas mitmed head mõtted.

Meessoost Neitsid peavad olema valmis isiklikus elus toimuvateks suuremateks muutusteks.

Seotud postitused