2017-2018 aasta talvehoroskoop (Kaksikud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAKSIKUD

2017-2018 aasta talvekuud kujunevad Sulle suure tõenäosusega üsna huvitavateks. Sul on võimalik nautida oma elus mitmesuguseid selliseid asju, millest Sa siiani pole eriti rõõmu tunda saanud. Oluline on see, et püüaksid oma igapäevelu veidi mitmekesisemaks muuta, sest see aitab ka argiküsimustega paremini tegeleda. Hea aeg ka teiste inimestega aktiivsemaks suhtlemiseks.

Hea aeg reisimiseks. Samas tuleks jälgida seda, et reisid ei oleks väga pikad, sest Sinu organismil oleks sellisel juhul keerukas olukorraga kohaneda. Hea aeg ka Eestis reisimiseks.

Võimalik, et talvekuud toovad Sulle kaasa mõningaid muudatusi ja arenguid, mida kaua oodanud oled. Ise pole praegu hea aeg muudatuste väljakutsumiseks, pigem tasub kaasa minna esilekerkivate muudatustega.



Jaanuaris või veebruaris langetad mitmed olulised 2018 aastat puudutavad otsused. See aga eeldab seda, et oma plaanid hoolikalt läbi mõtleksid, kuna vastasel korral on oht sattuda mõttetutesse sekeldustesse.

Rahaasjad peaksid olema praegu Sul üsna heas seisus. Suuremaid oste või müüke tuleks hoolikalt planeerida, kuna ainult nii suudaksid välja jõuda parimate tehinguteni. Kui oled tähelepanelik ning oled valmis julgemalt erinevatest võimalustest kinni haarama, võib sellel talvel Sinu sissetulek mõnevõrra suureneda.

Hea aeg koduste plaanide teostamiseks. Kui jääd hätta, saavad Sind aidata sõbrad ja tuttavad, mistõttu ole julgemalt valmis nende poole pöörduma.



Armuelus peaksid kõik asjad korras olema. Samas tuleks pisidetailidele rohkem rõhku panna. Võiksid oma partneriga rohkem koos aega veeta, sest ühised hetked aitavad kindlasti kaasa suhte tugevamaks muutmisele.

Romantilistes asjades on Sinu ootused ehk liialt suured ning partneril on nendega raske kaasas käia. Kui Sa oma ootusi piisavalt ei põhjenda, võib see kaasa tuua pettumustundeid mõlemale poolele.

Kui oled vallaline, siis see talv on hea aeg uute tutvuste loomiseks. Head võimalused ka oodatud inimese leidmiseks.



Sinuni võivad jõuda mõningad halvad uudised ühe inimese kohta, kes on tihedalt Sinu perega seotud, kuid pole sugulane.

Tööalastes asjades oled sihikindel ning viid oma alustatud plaanid kenasti lõpule. Kõige paremaid tulemusi suudad saavutada siis, kui paned erilise rõhu just loovatele töödele.

Meessoost Kaksikud peaksid olema ettevaatlikumad oma väärisasjadega ringikäimisel, kuna on oht varguse ohvriks sattuda.

Seotud postitused