2018 aasta horoskoop (Kaksikutele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAKSIKUTE 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



KAKSIKUD

Sellel aastal tuleb Sul enam tegeleda perekondlike asjadega. Selles vallas ei pruugi asjad olla kõige paremas seisus ning Sul tuleb astuda samme, et asjad jälle paremuse poole suunata. Palju arusaamatusi ja erimeelsusi võivad tekitada plaanid koduses elus midagi korda saata. Seepärast tasuks oma plaanid enne hoolikalt läbi arutada. Selgitustöö tegemine pereliikmete vahel on praegu määrava tähtsusega.

Rõhku tasuks enam panna sellele, et Sul oleksid head suhted oma vanematega. Ole valmis tegema järeleandmisi, et suhted nendega toimiksid. Vastasel korral tunneksid ennast mõne aja möödudes väga kehvasti.

Sul tasuks oma selle aasta tegevusi enam planeerida. Ära jäta asju niisama juhuse hooleks, kuna vastasel korral oleks Sul raske oma eesmärkideni välja jõuda.

Rahalised asjad peaksid Sul olema sellel aastal üsna head. Võimalik, et Sulle avanevad selles vallas ka mõningad uued võimalused, mida kaua oodanud oled. Kui oled piisavalt sihikindel, on Sul head võimalused selleks, et enda majanduslikku seisu olulisel määral parandada.

Kõige paremad võimalused on Sul oma majanduslikku seisu parandada siis, kui töötad turisminduse valdkonnas või suhtled aktiivselt firmade ja organisatsioonidega, mis asuvad välisriikides.

Ettevaatlikum peaksid olema sellega, et Sa ei võtaks praegu mõttetuid riske rahalistes küsimustes. Sellised riskid võivad ennast valusalt kätte maksta, ehkki lühiajaliselt võivad nad ka teatud kasu tuua.



Sul tuleb ühel või teisel viisil tegeleda oma meessoost sugulastega. Võib-olla alustad koos nendega mõnda ühist projekti, aga see võib tähendada ka seda, et Sul tuleb neile oma abikäsi ulatada, et nad oma probleemid lahendatud saaksid.

Kõige raskemaks võivad Sul kujuneda suhted vanemate meestega, tüdrukutega ja noorte naisterahvastega. Nendega suhtlemisel tasuks Sul oma sõnadel silma peal hoida, et mitte tekitada mõttetuid arusaamatusi.

Kui Sul on laps, kes on sündinud Sõnni, Neitsi või Kaljukitse tähtkujus, siis see aasta võib Sulle kaasa tuua palju ootamatusi ja huvitavaid arenguid.

Tööalaselt oled Sa sellel aastal väga keskendunud ning püüad oma plaanid ja ideed ellu viia. Samas pead arvestama ka sellega, et kõik asjad ei kulge praegu sellisel viisil, nagu Sa oleksid oodanud. Sul on raskusi plaanide ja ideede teostamisel, mistõttu peaksid olema üsnagi ettevaatlik sellega, mida ette võtad.

Võimalik, et see aasta toob tööasjades Sulle kaasa ka mõne kriisisituatsiooni, mille saad lahendada ainult koostöös kolleegidega. Seepärast ära jää üksi võimalike probleemide tekkimisel.



Pead tegelema asuma kinnisvara puudutavate küsimustega. Sinu ootused ja lootused on selles vallas suured, kuid see aasta võib Sulle kaasa tuua ka mõningaid ebameeldivaid üllatusi. Seepärast võta selles vallas asju lihtsalt sellistena nagu nad on ning ära oma ootusi liialt suureks paisuta. Ei ole välistatud, et mõningad dokumendid võivad Sulle selles vallas palju peavalu valmistada.

Esile võib kerkida mõni ebameeldiv üllatus koduses elus, kus Sul tuleb hakata midagi remontima või välja vahetama.

Armuasjad kulgevad Sul sellel aastal üsna hästi, kuid see aasta kujuneb armuelus ühel või teisel viisil vägagi erinevaks varasemate aastatega võrreldes. Aset leiab ka mingi oluline sündmus, olgu selleks siis kihlumine, abiellumine, lapse sünd või päris oma koju kolimine.

Kui oled vallaline, siis see aasta avab Sulle mitmeid varjatud võimalusi. Seepärast tasuks oma silmad rohkem lahti hoida. Oluline on aktiivne suhtlemine.

Oma tervisele tuleks sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata. Selles vallas ei pruugi asjad olla nii heas seisus, kui Sa seda soovinud oleksid. Eriti tähelepanelikud peaksid oma tervise suhtes olema meessoost Kaksikud.

Hea aeg uute tutvuste ja sõprussuhete loomiseks.

Seotud postitused