2017 aasta sügishoroskoop (Sõnn)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

SÕNN

Sul võivad olla praegu paljudes asjades väga ebarealistlikud ootused ning kui asjad ei lähe vastavalt ootustele, on ka pettumustunded kerged tulema. Seepärast tasuks Sul oma plaanid väga kriitilise pilguga üle vaadata. Võimaluse korral lase seda teha kellelgi teisel, keda usaldada saad.

Sõbrad võivad pöörduda Sinu poole abi ja nõuannete saamiseks. Sul tuleks neid kindlasti aidata, kuid samas jälgida ka seda, et Sa ei seoks ennast liialt tihedalt nende probleemidega, kuna Sul oleks hiljem muidu raske neist probleemidest vabaneda. Ära eelda seda, et Sul on abistamises saadaval kogu vajalik informatsioon.



Keegi Sinu sugulastest võib praegu Sulle mõningaid muresid tekitada. Sul on temaga arvatavasti raske kompromisse leida. Praegu on suur oht tekitada oma subjektiivsusega sellele inimesele probleeme ja arusaamatusi juurde, mistõttu peaksid olema ettevaatlik sellega, mida soovitad.

Tööalastes asjades suudad paljud olulised asjad teoks teha, kuid see eeldab Sinult suuremat kannatlikkust. Ära eelda seda, et kõik asjad koheselt vastavalt Sinu soovidele kulgeksid. Oluline on see, et oma kolleegidega suhtleksid ning nendega koostööd arendaksid, sest see viib Sind parimate tulemusteni. Hea aeg oma teadmiste ja oskuste täiendamiseks, sest seeläbi looksid endale edaspidiseks uusi võimalusi.



Tööalaste kontaktide loomisel leiab sellel sügisel arvatavasti aset mingi oluline sündmus, mis mõjutab Sinu edaspidist tööalast käekäiku.

Otsuste langetamine eeldab Sinult praegu suuremat kiirust, kui tavaliselt. Seepärast ei jää Sul eriti palju aega selleks, et asju läbi mõelda.

Armuasjades ei pruugi praegu kõik asjad olla nii roosilised, kui Sa seda oleksid arvanud. Suhtlemine partneriga eeldab praegu tavalisest suuremat ettevaatlikkust, sest valesti öeldud sõnad võivad pikaks ajaks ebameeldivusi tekitada. Väga ettevaatlik tasuks olla lubaduste andmisel oma partnerile.



Kui oled vallaline, siis pole praegu aeg uute tutvuste loomiseks. Samas kulgeb juba alustatud suhte soojendamine üsna hästi.

Sellel sügisel peaksid tegema kõik endast oleneva selleks, et hoiduda juriidilistest probleemidest, sest Sul oleks raske neist võitjana väljuda.

Seotud postitused