2017 aasta suvehoroskoop (Ambur)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

AMBUR

Sellel suvel kulgevad Sinu tegemised hästi. Jõuad nii mõneski asjas just nende sihtideni, mille endale varem eesmärgiks olid seadnud. Kõik see suurendab Sinu kindlustunnet tuleviku suhtes.

Kui oled plaaninud oma elus muudatusi teha või uute plaanide teostamisega algust teha, siis praegu on selleks suurepärane aeg.

Meessoost Amburid on sellel suvel eriti edukad. Sul oleksid kõige paremad võimalused oma ideede teostamiseks. Samas ei tasu endale ka illusioone looma hakata, sest seeläbi oleks Sul raske oma eesmärkideni jõuda.



Perekondlikes asjades peaksid olema praegu mõnevõrra ettevaatlikum. Kõik asjad ei pruugi sugugi nii ladusalt kulgeda kui oleksid soovinud. Peamiseks probleemide põhjuseks on üksteise tagarääkimine või katteta lubaduste andmine. Oluline on see, et oma pereliikmetega kiiresti kompromissid leiaksid.

Rahalised asjad kulgevad praegu hästi. Võid saada mõne küllaltki üllatusliku rahasumma osaliseks. Võib-olla maksab Sulle ära võla keegi nendest inimestest, kellelt Sa olid juba kaotanud lootuse tagasimakse saada.

Sinu sissetulek võib sellel suvel samuti mõnevõrra suurenda, mille üle saad heameelt tunda.



Suhtlemine sugulastega võib Sulle praegu probleeme tekitada. Arusaamatused ja tülid võivad tekkida asjadest, mida Sa kõige vähem karta oleksid osanud. Et probleeme lahendada, tuleks Sul julgemalt oma arvamused välja öelda. Oma tunnete ja mõtete varjamine toob paratamatult kaasa probleeme ja arusaamatusi.

Ära lase endale praegu olulistes asjades teistel inimestel survet avaldada, kuna see võib paratamatult viia selleni, et hakkad valeotsuseid tegema.

Sellel suvel teed oma elus arvatavasti mõne suurema investeeringu. See peaks olulisel määral parandama Sinu eluolu. Selleks investeeringuks võib olla kinnisvara, auto või mõni suurem seade.



Tööalastes asjades keskendu praegu suurematele plaanidele. Liigne tähelepanu pööramine detailidele võib tähendada seda, et jääd mõningatest suurepärastest võimalustest eemale.

Armuasjades tasuks Sul oma partnerile enam tähelepanu pöörata. Oluline on partneri soovide ja vajadustega enam arvestada. Kõikvõimalikud ühised tegevused tuleksid suhte arengule kasuks.

Seotud postitused