2017 aasta suvehoroskoop (Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

SKORPION

Sellel suvel on Sul võimalik väga palju korda saata rahalistes asjades. Mida enam oma rahaliste asjade kordaseadmisele keskendud, seda paremad saavad olema lõpptulemused. Sul tasuks jälgida enam ka uute võimaluste tekkimist, sest need võimalused peaksid Sinu rahaasjade käekäigule igati positiivset mõju avaldama.

Rahalistes asjades ära lase endale teistel inimestel mingit survet avaldada.

Naissoost Skorpionid pööravad suuremat tähelepanu laste õpingutele ja muudele arendavatele tegevustele. Võib-olla tuleb enne sügise saabumist Sul langetada lapse käekõiku puudutavates asjades ka mõningad põhimõttelised otsused. Sul tuleb rõhku panna sellele, et laste jaoks esilekerkivad muutused poleks neile liialt keerulised.



Sul teib suurem soov oma elustiilis midagi muuta. Need muutused peaksid olema Sulle positiivsete mõjudega ning suurendavad nii mõneski mõttes Sinu kindlustunnet.

Tööalased asjaajamised peaksid praegu heas seisus olema. Sul tasuks julgemalt tegeleda asjadega, mis on Sulle tööasjades varem probleeme tekitanud, sest nüüd suudaksid asjad paremini toimima saada.

Suhtlemisel kolleegidega tasuks Sul nii mõnelgi juhul keel hammaste taga hoida. Vastasel korra on oht sattuda probleemide ja ebameeldivuste keskele.

Ole julgemalt valmis praegu pöörduma nende inimeste poole, kes Sulle kasulikke nõuandeid jagaksid, sest see aitaks Sul kergema vaevaga esilekerkivaid takistusi ületada.



Sellel suvel võid saada kasulikke nõuandeid või informatsiooni ka nende inimeste käest, kelle käest Sa poleks seda osanud oodata. See informatsioon aitab Sul lahendada nii mõnedki võimalused endale edaspidiseks luua.

Kui oled plaaninud koduses elus mõningate asjade teostamist, siis praegu on selleks hea aeg. Samas tuleks Sul ettevalmistuste tegemisele enam keskenduda, sest see tagaks Sulle paremad tulemused.



Kõikvõimalike dokumentidega kokkupuutumisel tasuks Sul olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum. On oht, et mõningad olulised detailid jäävad Sinu tähelepanuta.

Armuasjades ole valmis mõningateks arusaamatusteks. Sul on oma partneriga raske kompromisse leida, seda eriti just rahalistes asjades. Kõige keerulisematest teemadest tasuks praegu hoiduda.

Kui oled vallaline, siis see suvi on võimalusterohke, kuid sugugi kõik võimalused pole positiivsed, mistõttu peaksid oma valikute tegemisel mõnevõrra ettevaatlikum olema.

Seotud postitused