2017 aasta suvehoroskoop (Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VÄHK

See suvi kujuneb Sulle üsna heaks ja rahulikuks ajaks. Sul tuleks keskenduda enam sellistele asjadele ja tegevustele, mis on Sinu elus kõige olulisema tähendusega. Liigsest tormakusest tasuks hoiduda, sest midagi head see endaga kaasa ei tooks.

Arvatavasti leiab Sul sellel suvel aset üks tõsisem jutuajamine ühe naisterahvaga, kellega on vaja mõningad küsimused lõplikult läbi rääkida. See ei ole küll kerge ülesanne, kuid saad kindlasti lõpptulemusega rahul olla.

Naissoost Vähid peaksid kindlasti arvestama sellega, et sugugi kõik asjad ei arene praegu sellises tempos, nagu olid oodanud. Takistusi võib mitmeid esile kerkida, kuid suudad olukorra suhteliselt hästi kontrolli all hoida. Kasuks tuleks see, kui oma ootused ja lootused kriitilisema pilguga üle vaataksid, sest see aitaks kaasa pettumustunnete vähendamisele.



Sinu rahalised väljaminekud võivad sellel suvel olulisel määral suureneda, mis on seotud ühe reisiga või reisiettevalmistustega.

Rahaliste asjade korraldamisel peaksid praegu kindlasti veidi ettevaatlikum olema, sest Sul oleks vastasel korral raskusi oma rahaasjade kontrolli all hoidmisega. Ära lase endale rahaliste asjades teistel inimestel survet avaldada, kuna on oht, et muidu lähevad asjad kergesti vales suunas liikvele.

Hoia oma rahal ja väärisasjadel tähelepanelikult silm peal, sest on oht midagi kaotada. Eriti peaksid seda jälgima reisil olles.

Juuni, juuli ja august võivad Sulle avada mitmeid uusi ja unikaalseid võimalusi. Ka on Sinu üldine õnn siis tavalisest mõnevõrra suurem. Sellel perioodil tasuks Sul enam tegeleda selliste asjadega, mis on olnud varem probleemsed.



Tööalastes asjades tasuks Sul võimaluse korral veidi tempot vähendada. Sinu energiavarud pole praegu nii suured, kui Sa seda ehk soovinud oleksid. Ka vajad energiate täiendust, et sügisel jälle aktiivselt tööasjadega tegeleda.

Tööasjades võivad Sinuni jõuda mõningad olulised uudised, mis on seotud ühe naisterahvaga.

Meesoost Vähid peaksid tööasjades dokumentidega hoolsamalt ringi käima. Ka informatsiooni hankimine ja hoidmine eeldab ettevaatlikkust. Sinu käes oleva informatsiooni vastu võivad huvi tunda mitmed sellised inimesed, kellele Sa saadud informatsiooni tegelikult jagada ei tohiks.



Armuasjades peaksid asjad olema praegu suhteliselt heas seisus. Sul tasuks oma partneriga veidi enam koos aega veeta, et seeläbi suhtes energiad positiivsetena hoida.

Sinuni võib jõuda head uudised, mis puudutavad Sinu last või lapselast.

Seotud postitused