2017 aasta suvehoroskoop (Veevalaja)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VEEVALAJA

Sellel suvel tuleb Sul keskenduda mõningate selliste asjadega tegelemisele, mis pole Sulle eriti meeltmööda, kuid mööda hiilida Sul samuti võimalik pole. Seepärast tasuks Sul oma ajalisi ressursse niimoodi planeerida, et kõik asjad tehtud saaksid.

Sul tuleb enam tähelepanu pöörata oma pereliikmetele või sugulastele, kes võivad praegu vajada Sinu abi ja nõuandeid. Eriti võib see puudutada eakamaid inimesi. Siinjuures tuleks Sul jälgida seda, et Sa ei võtaks enda kanda sugulastega seonduvaid rahalisi kohustusi, sest nendest oleks Sul hiljem raske vabaneda.

Inimsuhetes tasuks Sul olla tavalisest ettevaatlikum meesterahvastega suhtlemisel, sest meestega või poistega suhtlemisel on Sul kannatlikkust raske säilitada, mistõttu on arusaamatused kerged tekkima. Oma sõnu tasuks Sul praegu väga hoolikalt valida. Parem oleks ehk mõnes situatsioonis asjad üldse ütlemata jätta.



Uute teadmiste ja oskuste omandamine on Sulle praegu väga oluline. Sellega tagaksid endale edaspidiseks mitmesugused uued võimalused ja eelised. Ka informatsiooni hankimine on Sulle praegu olulise tähendusega. Informatsiooni hankimisel tuleb Sul aga enam tööd teha selle nimel, et selgitada välja õige ja vale informatsioon.

Suvekuudel tasuks Sul hoiduda juriidiliste küsimustega tegelemisest. Selles vallas oleks Sul praegu üsnagi raske selliste tulemuste saavutamine, mida oleksid oodanud. Kohtuskäimisel on Sul raske sellest protsessist võitjana väljumiseks. Paljuski on see tingitud sellest, et lood endale mitmeid illusioone, millel on tegelikkusega vähe pistmist, mistõttu kipuvad olulised detailid ja faktid vajaliku tähelepanuta jääma.



Rahalised asjad võivad suvekuudel Sulle mõnevõrra peavalu valmistada. Sinu ootused on suuremad, kui tegelikkus seda lubaks. Seepärast võivad nii mõnedki ostud ja plaanid teostamata jääda ning see toob paratamatult kaasa tõsiseid pettumusi.

Ka perekondlike rahaasjade korraldamine toob kaasa peavalu. Sul on pereasjades raske vajalikke kompromisse leida.

Ära lase endale praegu survet avaldada, sest see võib Sind kergesti eksiteele viia. Ka püüa vältida tegevusi ainult seepärast, et keegi Sulle midagi soovitas.



Tööalastes asjades on suvekuud Sulle mõnevõrra rahulikum periood. Seeläbi suudad oma energiavarusid koguda.

Mõningate väiksemate ümberkorralduste tegemine tööasjades tuleks praegu kasuks.

Armuasjades püüa oma soovidele enam tähelepanu pöörata. Oled neid ehk viimasel ajal liigselt maha surunud.

Seotud postitused