2017 aasta suvehoroskoop (Kaksikud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAKSIKUD

Suvekuud peaksid Sulle kujunema meeldivaks ajaks. Enamik Sinu ettevõtmisi kulgeb just sellises suunas, nagu Sa oled soovinud. Sul tasuks julgemalt tegeleda ka selliste asjadega, mis on Sulle varasemalt liialt keerulistena tundunud.

Sooritad sellel suvel arvatavasti mõned suuremad ostud, mis peaksid Sinu meeleolu oluliselt parandama, kuna oled seda neid oste pikalt planeerinud. Kasuks tuleks see, kui paneksid erilise rõhu nende ostude ettevalmistamisele, sest seeläbi tagad endale parimad tulemused.

Suudad oma rahaasju tavalisest paremini korraldada. Ka on Su praegu head võimalused selleks, et mõnevõrra oma sissetulekut suurendada. Rahaliste tehingute tegemisel tuleks Sul olla tähelepanelikum sellega, et kõik dokumendid laitmatus korras oleksid.



Perekondlikes asjades tuleb Sul asuda tegelema mõningate probleemidega. Mõningad arusaamatused on esile kerkimas, mistõttu tuleb Sul keskenduda praegu nende lahendamisele. See eeldab Sinult ka mõningate oluliste järeleandmiste tegemist. Mida enam neid probleeme edasi lükkad, seda valusamaks muutub nende probleemide lahendamine.

Uued tutvused on Sulle praegu kerged tekkima. Ka võivad uued tutvused tekkida armuelus. Uute inimestega tutvumisel tasuks Sul olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum, sest kõik inimesed pole sugugi nii positiivsed, kui nad Sulle esmapilgul tunduvad.

Võimalik, et soojendad neil suvekuudel üles ka oma varasemad sõprussuhted.



Tööalased asjad võivad Sulle praegu kaasa tuua mõningaid muutusi ja arenguid, mistõttu tuleks Sul hoolikamalt jälgida seda, et Sa sealjuures olulisi detaile ära ei unustaks.

Tööasjades tuleks Sul jälgida seda, et püüaksid oma teadmisi ja oskusi täiendada, sest seeläbi suudaksid olulisemad asjad oluliselt paremini tehtud saada.

Ära võta praegu mõttetuid tööalaseid riske, sest need võivad hiljem valusalt kätte maksta.



Lastega suhtlemine ei pruugi praegu kulgeda Sul kõige paremini. Arusaamatused on kerged tekkima, kuna ootused ja lootused pole päris samad. Nüüd tuleb teha suuremaid jõupingutusi selleks, et kompromisslahendused leida.

Sulle võivad sellel suvel avaneda ka mõningad uued unikaalsed võimalused. Sul on arvatavasti raske vajalikke otsuseid langetada.

Seotud postitused