2017 aasta suvehoroskoop (Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

NEITSI

Suvekuud peaks Sulle kujunema meeldivaks ajaks. Üldiselt peaksid Sinu ettevõtmised kulgema just sellises suunas, nagu Sa seda soovinud oled. Samas pole praegu hea aeg selleks, et oma õnne proovile panema hakkaksid, sest see tooks varem või hiljem kaasa tagasilööke. Keskendu kõige olulisemale ning väldi pealiskaudsust.

Sinuni võib jõuda üks hea uudis uue ilmakodaniku sünnist, suure tõenäosusega tütarlapsest. See laps võib sündida Sinu peres või väga lähedase sõbra peres. Igatahes tähendab see laps Sulle väga palju.



Armuasjades tuleb Sul olla valmis probleemideks ja raskusteks. Peamiseks põhjuseks võib olla usalduse kadumine ja lubaduste täitmata jätmine. Sul tuleks nüüd armuasjades enam keskenduda probleemide lahendamisele. Mida kiiremini partneriga üksmeele leida suudad, seda parem. Vanade ebameeldivate seikade esiletoomisest tuleks hoiduda, sest need võivad armusuhtesse pikaks ajaks probleeme tekitada.

Rahalised asjad kujunevad sellel suvel headeks. Suudad oma majandusliku seisu oluliselt paremaks muuta. Suuremate tehingute tegemisel tasuks Sul aega varuda ning vältida tormakust. See puudutab ka kõikvõimalikke dokumente, mis võiksid Sinu rahalist käekäiku puudutada.

Sellel suvel tasuks Sul oma kulutusi mõnevõrra kokku tõmmata, sest mõttetu kulutamise tulemusena võid endale pikaks ajaks probleeme tekitada.



Tööalastes asjades tasuks Sul tähelepanelikumalt jälgida seda, et kõik olulised kohustused õigeaegselt tehtud saaksid. Kipud oma võimeid praegu ülehindama, mistõttu on oht endale haarata kohustusi, millega Sa hakkama ei saa.

Sul on võimalus kohtuda mõne sellise inimesega, kes hakkaks Sinu tulevikku olulisel määral mõjutama. Seepärast tasuks Sul praegu silmad lahti hoida.

Ole inimsuhete vallas tavalisest avatum, sest see aitaks Sul leida endale edaspidiste tegevuste tarvis uusi tutvusi ja toetajaid.



Ühel või teisel viisil tuleb Sul sellel suvel tegeleda kinnisvaraga. Sul tuleb langetada mõningad põhimõttelised otsused, et edaspidi võimalikke probleeme vältida. Ära eelda seda, et suudaksid kõik asjad enda kontrolli all hoida.

Hea aeg on praegu reisimiseks ja muudeks seiklusteks. Seeläbi tagad endale pikaks ajaks meeldivad mälestused ja enesetunde.

Seotud postitused