Tähemärgid armastajana (Lõvi, Neitsi)

Millised on Lõvi ja Neitsi armastajana? Mida nad omalt poolt pakuvad ja mida ootavad.




LÕVI – UHKE ARMASTAJA

Seks ja armusuhted on Lõvi õnneliku elu koostisosad. Kuumaverelisel Lõvil on tugev seksuaalsus ja ta otsib korrapäraselt rahuldust. Lõvi on väga enesekindel väliselt, aga vajab surematu armastuse ja truuduse kinnitamist. Selles osas on ta seesmiselt ebakindel. Ta on keskne tegelane oma suhtes ja sõpruskonnas, eelistab sarimonogaamiat, harva on suhtes olles truudusetu. Ta ei oota võrdset partnerlust. Lõvi domineerimisvajadus on nii suur, et ta vajab kogu aeg tähelepanu keskmes olemist. Tal on loomupärane kalduvus laiata, oma kallimat kohtleb kui eraomandit. Välimus on edevale Lõvile väga tähtis ja oma kallimas näeb ta enda peegeldust. Kindla tähemärgina armastab rutiini, muudatused ei tohiks olla järsud. Isegi truu on ta sellepärast, et talle ei meeldi muudatused. Viletsas suhtes olles ei tunnista ta seda, on selleks liiga uhke. Oma uhkust ta kontrollida ei suuda. Enamasti on Lõvi küll päikeseline ja vallatu, kui tema uhkust aga riivata, siis on leppimine väga raske. Südame puistamine võtab aega, ta ei taha end kunagi näidata nõrga ja rumalana, usaldus on talle väga tähtis. Kui petta Lõvi usaldust, siis ei saa seda enam kunagi tagasi. Lõvi usub naiivselt inimestesse ja saab aegajalt petta, aga kui selle pettuse avastab, siis ei andesta. Erogeenne kehapiirkond on selja alaosa. Erutavalt mõjuvad imetlused, meelitused, silitamine või kassi kombel küünistamine. Mõtted seksile viivad kuld, banaanid, päike. Fantaasiates domineerib sadomasohistlike kalduvustega partner. Armusuhte toimimiseks vajab imetlust, jumaldamist, meelitamist. Ta lihtsalt peab tundma, et on eriline.




NEITSI – ARUKAS ARMASTAJA

Neitsi on suure libiidoga, aga väliselt külm ja arvestav. Talle meeldib pikaajalise suhte kindlustunne ja aktiivne seksuaalelu. Väljaspool suhet flirdib teravmeelselt ja diskreetselt. Talle meeldib vaimne ergutus, mistõttu üheöösuhted pole sugugi välistatud. Sellest hoolimata on Neitsi usaldusväärne tähemärk, kelle seksuaalsus on segu uudishimust ja nõudlikkusest, mis on väga omapärane. Mõtleb seksist palju ja eksperimenteerib, seks ise võib olla tema jaoks liiga räpane. Eelistab vaikset kiindumust, omaette sensuaalseid hetki, meelelist, aga vaoshoitud erootikat. Tema meeleline loomus on jõuline. Partnerilt nõuab head välimust ja käitumist, tema standardid korralikkusest ja ihaldatavusest on kõrged. Kritiseerib sageli ja ka ebaõiglaselt, aga ta on ka enesekriitiline. See tuleneb täiusepüüdlusest. Tema kritiseeriva sisemise hääle vastu saab sõdida vaid kiitusega, eriti tema seksuaalsuse suhtes. Neitsit valitseb Merkuur ja ta on suur suhtleja, aga oma tunnetest rääkides on ta sõnakehv. Fassaadi taga on ta uje ja raskusi on tal emotsionaalse intiimsusega. Neitsid ei salli mustust ja korralagedust, ka isiklik hügieen on üks osa sellest. Neitsid on töönarkomaanid, mille tagajärjeks on närvipinged ja kallima unarussejätmine. Erogeensed kehapiirkonnad on nahk ja jäsemed. Erutab massaaž, erootika, sõrmede või varvaste näksimine, meditsiiniõe vormiriietus. Mõtted seksile viib seep ja vesi, ženšenn, seller, kumm. Neitsi fantaasiad on räpasemad kui eeldatakse. Ta fantaseerib orgiate, pornofilmide teemal. Armusuhe võib toimida, kui teine pool vähemalt proovib olla täiuslik.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Sünnihoroskoop


Taro kaartide ennustus


Käevõru: oonüks ja lasuriit


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Tassid (3 tk) - Villeroy & Boch


Õun: kuukivi


Disainkauss


Näorull: roheline aventuriin


Serviis (36-osaline) - Villeroy & Boch


Kausid (2 tk) (24 cm)


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused