2017 aasta kevadehoroskoop (Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

NEITSI

Neil kevadkuudel on Sinu kohanemisvõime tavalisest suurem. Ka oled tavalisest palju kannatlikum. See aitab kaasa sellele, et suudad nii mõnedki tegevused paremini kontrolli all hoida, kuna väldid tormakaid otsuseid.

Sul oleks mõttekas keskenduda enam neile tegevustele, mis ehk viimasel ajal pole kõige paremini kulgenud, sest soovitud tulemuste saavutamine peaks olema tavalisest kergem.

Ametiasutustega suhtlemine kujuneb tavalisest kergemaks. Suudad ametnikega rahulikult suhelda ning Sa ei ärritu, kui kõik asjad ei kulge koheselt vastavalt Sinu soovidele.

Isiklikes suhetes ja sõprussuhetes on see kevad Sulle aga mõnevõrra keeruline aeg. Sul on raske leida teistega kompromisslahendusi, kuna kipud oma arvamusi ainuõigeteks pidama. Vaidlused on kerged tekkima ja seeläbi ka solvumised. Seepärast tasuks Sul oma sõnadevalikul enam silma peal hoida, et mitte keerulistesse olukordadesse sattuda.



Oma ideedest ja plaanidest pole praegu mõttekas teiste inimestega rääkida. See võib hakata segama Sinu otsustamisprotsessi. Ka võivad mõned inimesed saadud informatsiooni Sinu vastu ära kasutada. Vajaksid praegu oma tegevuste juures suuremat vabadust, kuid kui oma ideed oled teistele inimestele välja rääkinud, tekitab see Sinus sisemise pinge need ideed täpselt sellisel kujul ka ellu viia.

Rahalistes asjades võib see kevad Sulle kaasa tuua raskusi. Sul on raskusi oma kulude kontrollimisega, mistõttu võid kergesti sattuda olukorda, kus leiad ennast rahaliste probleemide keskelt. Ka ei pruugi teenitud raha õigeaegselt Sinuni jõuda. Kui Sulle võlgnetakse raha, siis selle kättesaamine saab olema tõeline probleemide rägastik.

Leia pereliikmetega koos olemiseks enam aega. Kõik ühised tegevused perekonnaga tagavad Sulle sisemise rahulolutunde. Arvatavasti tuleb Sul asuda lahendama mõnda probleemi, mis on tekkinud ühel Sinu pereliikmel.

Mõningad pärandustega seonduvad küsimused võivad esile kerkida. Hoidu tormakusest selle lahendamisel. Vajadusel lükka lahendused suve- või sügiskuudesse.



Kõikvõimalike dokumentidega ümberkäimisel ole ettevaatlik, sest on oht jätta üks pisidetail tähelepanuta.

Meessoost Neitsid on seltskondlikult sellel kevadel aktiivsed. Uued tutvused on kerged tekkima, kuid samas ei ole need sugugi kõik positiivsed. Seepärast ole väga ettevaatlik uute inimestega tutvumisel. Eriti ettevaatlik tasuks olla uutele inimestele oma saladustest, plaanidest ja ideedest rääkimisel.

Tööasjad võivad kujuneda praegu mõnevõrra pingeliseks. Sul on raske kõiki asju kontrolli all hoida ning kohustuste hulk võib olla samuti üsna suur. Hoidu sellest, et võtaksid enda kanda liialt palju erinevaid kohustusi.

Lubaduste andmisel tasuks Sul säilitada realistlik mõtlemine, kuna vastasel korral võid ennast leida keerulisest olukorrast.



Suhtlemine kolleegidega toimib praegu hästi. Saad loota nende abile, kui mingid probleemid esile peaksid kerkima.

Mõningate pikemaajaliste tööalaste plaanide tegemine tuleks praegu kasuks.

Armuasjades tasuks Sul olla mõnevõrra tähelepanelikum. Võid oma partnerist nii mõneski situatsioonis mööda rääkida ja see toob kaasa probleeme ja arusaamatusi. Leia partneri jaoks enam aega ning püüa aktiivsemalt osaleda koduste tööde tegemisel.

Hea aeg abiellumiseks.

Hea aeg partneriga reisimiseks.

Seotud postitused