2017 aasta kevadehoroskoop (Ambur)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

AMBUR

Sinu ootused on sellel kevadel tavalisest suuremad, kuid kõik asjad ei kulge päris selliselt, nagu Sa olid soovinud. Et pettumustunnete keskele mitte sattuda, tuleks Sul teha mitmeid järeleandmisi oma soovide osas.

Kõige suuremad ootused võivad Sul olla praegu seotud partnerlussuhtega. Kipud arvama seda, et partner peab Sind läbi ja lõhki mõistma. See aga pole nii ning kui Sa talle ei ütle, mida vajad või soovid, siis ei saa ta Sulle seda ka pakkuda. Ka tasuks Sul hoolikalt mõelda sellele, kas Sinu ootused on üldse realistlikud.



Armuelus on praegu mitmesugused arusaamatused ja probleemid kerged tekkima, mistõttu tuleks Sul püüelda selle poole, et need juba varem lahendada.

Romantika valdkonnale tasuks praegu enam tähelepanu pöörata. See aitaks suhtesse tuua uut värskust, mida hädasti vajaksid.

Sinu igapäevased asjaajamised kujunevad headeks. Oled praktiline ja ambitsioonikas ning suudad oma tegevusi efektiivselt korraldada. Sellega lood endale mitmesuguseid eeliseid teistega võrreldes.

Kasuks tuleks see, kui oma ambitsioonikus tööalases elus enam ära kasutaksid. Suudaksid praegu ületada nii mõnedki takistused, mis Sind siiani ühel või teisel viisil pidurdanud on.



Koostöö tegemine kolleegidega tuleks kasuks. Iseseisvalt poleks Sul praegu võimalik nii häid tulemusi endale tagada. See aga eeldab seda, et oleksid valmis varuma aega ja kannatust, sest kolleegid ei pruugi praegu asju nii kiiresti korraldada, kui teed seda Sina.

Kui ajad ärilisi asju, siis see kevad on Sulle edukas aeg. Suudad nii mõnedki asjad oluliselt paremini toimima saada. Kasuks tuleks see, kui hoiaksid ennast vajalike faktidega kursis, sest see aitaks kaasa paremate otsuste langetamisele.

See on suurepärane aeg õpinguteks ja eksamite sooritamiseks. Õppimine ei tohiks praegu võtta Sinult nii palju energiat, kui tavaliselt. Ka on vajaliku informatsiooni hankimine Sulle tavalisest kergem ülesanne.



Hea aeg koduste asjadega tegemiseks. Suudaksid oma koduses majapidamises nii mõnedki asjad paremini toimima saada. Kui oled plaaninud koduses majapidamises mõningate suuremate plaanide teostamist, siis praegu on selleks hea aeg.

Sul on oht sattuda mõningatesse ebameeldivatesse sekeldustesse, mille põhjustajaks on keegi Sinu sõpradest, kes on ise probleemide keskele sattunud. Ära seo ennast liialt tihedalt nende probleemidega, vaid püüa piirduda nõuannetega.

Sinu enda lapsed või lapselapsed võivad Sulle muresid tekitada. Nende jaoks ei pruugi kõik asjad kulgeda nii ladusalt, kui nad oleksid soovinud. Arvatavasti tuleb Sul neid probleeme lahendama asuda.

Kui lähed reisile, siis hoia oma emotsioonid kontrolli all. Vastasel korral võid endale tekitada probleeme ja ebameeldivusi pikaks ajaks.

Seotud postitused