2017 aasta horoskoop (Kaksikud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAKSIKUTE 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



KAKSIKUD

See aasta peaks olema paljutõotav ja edukas. Eriti saavad selle aasta positiivsetest mõjudest kasu noored naissoost Kaksikud. See aasta on aktiivne suhtlemisaeg. Alguse saavad mitmed uued tutvused ja sõprussuhted, mis mõjutavad Sinu edaspidist elu vägagi positiivselt. Hea aeg rahaliste asjadega tegelemiseks.

Sul leiab kodus aset mingi suurem kokkusaamine, mis on seotud ühe tütarlapsega või noorema naisterahvaga. Selliseid kokkusaamisi, nagu see olema saab, pole Sul kodus just tihti.

Reisid sellel aastal arvatavasti mõnevõrra enam, mis võimaldab Sul kohtuda mitmete huvitavate inimestega.

Hea aeg selleks, et oma elukohta vahetada, eriti välisriiki elama kolides. Eriti mõjutab see Sind juhul, kui oled siiani elanud koos oma vanematega.

Pöörad sellel aastal suurt tähelepanu oma kodustele ettevõtmistele, kuid peaksid olema selles osas ettevaatlik sellega, et Sa oma rahaliste väljaminekutega liialdustesse ei läheks. Vastasel korral võib oma valikuid pikka aega kahetsema hakata. Sellel aastal kipub ostude tegemisel olema nii, et kui oled asja ära ostnud, leiad koheselt uue ja parema pakkumise.

Teiste inimestega suhtlemisel tasuks Sul olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum, sest Sind ei ümbritse sugugi ainult sellised inimesed, kelle kavatsused head oleksid. Kui kaotad tähelepanelikkuse võidakse Sind väga kurjalt ära kasutada ning Sulle materiaalset kahju tekitada.

Sinu selle aasta otsuseid mõjutavad kõige enam need inimesed, kes on sündinud Sõnni, Kaljukitse või Neitsi tähtkujust. Need mõjud võivad olla samas ka negatiivsed, mistõttu ära kaota valvsust.

Sinu koju võib tulla elama üks inimene, kes on sündinud Vähi, Skorpioni või Kalade tähtkujus.



Sul tuleb oma perekondlike suhete tugevdamisele ja arendamisele sellel aastal mõnevõrra suuremat tähelepanu pöörata. Seda ka juhul kui Sulle tundub, et kõik asjad on parimas seisus. Praegu tekkivad väiksemad lahkhelid või probleemid võivad järgmiste aastate jooksul paisuda suurteks ja võimalik, et ka lahendamatuteks probleemideks.

Sul tuleks nii oma partneriga kui ka teiste pereliikmetega suhtlemisel hoolikalt oma sõnu valida, et mitte lasta ebameeldivustel esile kerkida. Pead arvestama, et Sinu väljaütlemisi võidakse praegu valesti mõista.

See aasta on hea aeg kõikvõimalike perekondlike ühiste ettevõtmiste korraldamiseks ja elluviimiseks. Ka perekondliku ärilise ettevõtmisega alustamiseks on praegu suurepärane aeg. Eriti edukas oled siis, kui Sinuga koostööd tegev pereliige on õhu- (Kaksikud, Kaalud või Veevalaja) või veemärgist (Vähk, Skorpion, Kalad).

Sinu ootused ja lootused on praegu suhteliselt suured rahaasjade korraldamisel. See võib aga kaasa tuua mõningaid pettumustundeid, kui asjad ei arene päris sellises suunas, nagu Sa seda soovinud olid.

Sul tuleb sellel aastal olla valmis mõningateks üllatuslikeks situatsioonideks või arenguteks. See eeldab Sinult seda, et oled valmis kiiresti otsuseid langetama, sest ainult nii suudad kõik asjad kindlalt kontrolli all hoida.

Teed rahalistes asjades kõige olulisemad või kasulikumad tehingud Lõvi, Jäära või Amburi tähtkujus sündinud inimestega.

Sul võib rahalistes küsimustes tekkida tõsisemaid lahkarvamusi ühe noorema meesterahvaga, kes võib Sulle avaldada üsnagi jõulist survet, et langetaksid otsused just talle kasulikus suunas.

Üle 35-aastased meesterahvad võivad olla üsnagi kindlad, et nende rahaasjad on normaalses seisus ning nad võivad oodata ka kauaoodatud lisaraha.



Üle 35-aastased naissoost Kaksikud teenivad mingi rahalise summa välismaa inimestega rahaasju korraldades.

Kui oled sattunud või sattumas juriidilistesse probleemidesse rahalistes küsimustes, siis see aasta toob Sulle kaasa väga positiivseid arenguid. See aga eeldab Sinult täpsust ja tähelepanu kõikvõimalike dokumentidega ümberkäimisel.

Kui Sul peaksid tekkima rahalised probleemid, siis need on peamiselt tingitud Sinu tormakusest, valeotsustest või selles, et oled ennast lasknud teistel inimestel mõjutada.

Sul tuleb sellel aastal pöörata enam tähelepanu ühe meesterahva tervisele. See meesterahvas ei ela koos Sinuga, kuid on Sulle oluline inimene.

Keegi meessoost sugulastest võib Sulle ühel või teisel põhjusel kurbustundeid tekitada. See on teatud määral seotud otsuste tegemisega. Arvatavasti on see meessoost sugulane Kalade, Vähi või Skorpioni tähemärgist.

Sul on oma lastega sellel aastal konfliktid kerged tekkima. Peamiseks põhjuseks on raha, mida arvad andvat neile piisavalt, nemad aga nii ei arva. Et selliseid probleeme ära hoida, tuleb Sul teha enam selgitustööd juba palju varem.

Sinu koduseid töid-tegemisi mõjutavad sellel aastal kõige enam Lõvi, Jäära ja Amburi tähtkujude esindajad.

Mingil moel muutud sellel aastal sotsiaalselt aktiivsemaks. Osaled ehk tavalisest rohkem heategevuses. Kasuks tuleks abitute inimeste aitamine ja toetamine, sest sellega tagad endale praegu kõige positiivsema enesetunde. Pole välistatud poliitikas selgemalt oma arvamuste väljendamine.

Seotud postitused