2015. aasta horoskoop (Sõnnile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SÕNNI 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



SÕNN

See aasta toob Sulle kaasa mitmesuguseid muutusi ja arenguid. Et suudaksid selle aasta mõjudega kõige paremini kaasa minna, tuleks Sul leppida asjade tavapärase arenguga ning vooluga lihtsalt kaasa minna. Mida avatuma ja paindlikum oled, seda paremaks selle aasta mõjud Sinu jaoks kujunevad.

Aasta ei pruugi kõige paremini Sinu jaoks alata, kuid aasta jooksul olukord paraneb ning tunned ennast siis juba oluliselt kindlamalt. Aasta alguses tuleb Sul hakata tegelema mõningate selliste asjadega, mis pole Sulle mitte just kõige meeldivamad, kuid suudad tagada endale siiski sellised tulemused, mida oled oodanud.



Ole julgemalt valmis oma elus mõningaid muudatusi tegema, sest nende mõju saab olema just selline, nagu Sa oled soovinud. Võib-olla leiab Sinu jaoks sellel aset ka elukoha vahetus. Sellekohased plaanid tuleks Sul väga põhjalikult läbi arutada ning poolt- ja vastuargumendid kirja panna. Ka võid endale hankida näiteks uue auto.

Rahaasjades tuleks Sul olla sellel aastal taktitundeline. Liialdamine väljaminekutega ei tekita probleeme mitte ainult Sinule, vaid ka kogu Su perele. Seepärast peaksid suuremad ostud oma perega läbi rääkima, olenemata sellest, milline on Sinu majanduslik seis. Kui soovid oma raha investeerida, kuid Sul puuduvad selles vallas suured kogemused, siis lükka oma plaanid aasta lõppu, 15. septembri järgsesse aega.



Armuasjad eeldavad praegu tavalisest suuremat pühendumist. Ehkki armuasjad kulgevad üldiselt hästi, on üksteisega nääklemine ja riiud need, mis võivad palju ära rikkuda. Parem jäta sellel aastal mõned asjad ütlemata ning tagad endale oluliselt parema armuelu. Kui soovid oma perre järelkasvu, siis sellel aastal on selleks paremad võimalused, kui eelmisel.

Õpingud ja eksamid kujunevad sellel aastal sujuvateks. See eeldab aga ehk mõningal määral suuremaid jõupingutusi, kui eelmistel aastatel.

Tervisega Sul sellel aastal mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Aga tervislik eluviis ja piisav puhkus on sealjuures väga olulisel kohal.

NB! Loe edasi ka Sõnnile mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused