Mida peaksid erinevad tähemärgid Pühvli aastal eriliselt arvestama


Foto: pixabay.com

Pühvli ehk Härja aasta algab sel aastal 12. veebruaril. Pühvliaastad olid 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949 jne.

Pühvel on põhiolemuselt kannatlik, töökas, usaldusväärne, ta armastab olla omaette ja on veidi omapärane. Pühvel ei talu tühja lobisemist ja aja “surnukslöömist”, tema hindab reaalseid tulemusi ja pingutab saavutuste nimel kõvasti tööd teha. Teda pole kerge vihale ajada, aga kui see õnnestub, on ta hirmuäratav ja võib olla isegi vägivaldne. Ta kannab ka pikka viha ning vihasena võib jalge alla tallata kõik, mis tema teele ette jääb. Ta ei andesta valetamist, keerutamist, varjamist, ärakasutamist, tembutamist ning uued ja moodsad ideed kohutavad teda. Pühvel on juht, kes ei saa midagi lihtsalt niisama. Ta teeb kõvasti tööd nii oma isamaa kui pere heaks. Tema füüsiline ja vaimne tervis on hea. Olles ise tõsine, aus ja truu, eeldab ta ustavust ja ausust ka teistelt. Temaga pole kerge kontakteeruda ega läbi saada, ta on vägagi raskepärane. Pühvel ei salli võltsi välismuljet, eneseupitamist, valelikkust, laiskust, pugemist ega ole eriti sõbralik.

Pühvli aasta eeldab ka inimestelt töökust, ausust ja tõsisemat ellusuhtumist. Edukamad valdkonnad on transport, IT-valdkond, avalik õiguslik meedia, elektroonika, teadus, haridus, online-kaubandus. Ühendused ja organisatsioonid, mis ausal põhimõttel toimivad, on edukamad. Panganduses ja rahanduses on oodata muutusi. Välja tulevad süsteemide, organisatsioonide ja ka firmade nõrgad kohad. Pühvli aasta toob välja nõrgad kohad ka riikide juhtimises ja inimeste eraelus.



Mida peaks Jäär Pühvli aastal eriti arvestama?

Jäär on tohutult auahne ja võib sellest pimestatuna käituda pehmelt öeldes lausa jõhkralt. Ta tegeleb põhiliselt oma asjadega ega ole sel aastal üldse eriti seltsiv. Ta võib tunda ka soovi olla mingi suurema rühmituse või liikumisega seotud. Talle on kasulik, kui ta kohtub uute inimestega, tegeleb uuenduslike aladega või võtab ette midagi uut. Jääral õnnestub Pühvli aastal uusi asju ka läbi suruda. Oma isekamat poolt tasuks aga jälgida, sellest võib rohkelt tagasilööke tulla. Jäär võib kohtuda endast tugevama vastasega.

Mida peaks Sõnn Pühvli aastal eriti arvestama?

Sõnn on paljuski Pühvliga sarnane, mistõttu see aasta on tal kergem üle elada, kui paljudel teistel tähemärkidel. Sõnnil on just nüüd õige aeg end esile tuua ja oma tegelikke andeid ning oskusi näidata. Ta võib üllatavalt palju saavutada. Sõnn võiks alustada enda jaoks tähtsaid projekte, sest neist saavad kasu paljud. Sõnnil on rohkelt tahtejõudu ja visadust, ta on sel aastal tugev kui teras ja jõuab palju kasulikku korda saata.



Mida peaks Pühvli aastal eriti arvestama Kaksikud?

Kaksikud peaksid oskuslikumalt oma sõnu kasutama ja olema nii meedias esinemisel kui ka inimestega suhtlemisel ettevaatlikumad. Nad võivad oma keerutamise, valede ja vassimisega vahele jääda ja nende maine võib saada kahjustatud just enda tembutamiste tõttu. Nad peaksid ise õppima ja teisi õpetama, aga tegema seda ausalt ja ilma keerutamata. Kirjutamine on kasulik tegevus sel aastal, olgu selleks või päeviku pidamine. Kirjutamisel on aega oma sõnu rohkem kontrollida. Kaksikutel on soovitatav vähem rääkida, rohkem oma sõnu jälgida. Kui on tõepoolest vaja oma seisukohti kaitsta, siis on vaja seda teha konstruktiivselt ja asjalikult. Kaksikutele ei ole see aasta kerge.

Mida peaks Vähk Pühvli aastal eriti arvestama?

Vähk on sel aastal üsna ebakindel. Ta küll teab, mida ja miks teeb, aga tal ei õnnestu alati usutavalt käituda ja tegutseda. Ta võib olla sageli “kivi all” peidus või “vähikäike” tegemas. Hästi edenevad Vähil rahaasjad, mistõttu tasuks üle vaadata kõik investeeringud, sissetulekud ja väljaminekud. Sel aastal on kergem raha enda kasuks tööle panna. Kui Vähki vaevab ebakindlus, võiks ta mingi sobiva teraapia abil proovida oma enesehinnangut tõsta. Vähi jaoks võib antud aasta olla karmivõitu, mistõttu ta sageli oma kooriku varju peitu püüab pugeda.



Mida peaks Lõvi Pühvli aastal eriti arvestama?

Lõvi peaks hoolikalt üle vaatama kõik oma suhted nii tööl kui eraelus. Tasuks olla ka vähem priiskav ja bravuurikas. Lõvi on sitke, enesekindel ja kindlate seisukohtadega, nii mõneski asjas tema vaated Pühvli omadega sobivad, aga ta vajab rohkelt aplausi ja võimalust silma paista. See aasta lihtsalt pole säramise aeg, vaid on tõsine töötegemise ja oma elu ülesehitamise aeg. Lõvi on väga suurejooneline, aga antud aastal on tal vähem võimalusi selle näitamiseks. Kuna Lõvi suudab vajadusel ka kõvasti tööd teha, siis võib see aasta kujuneda ka edukaks tema jaoks. Meelelahutust ja naudinguid aga napib.

Mida peaks Neitsi Pühvli aastal eriti arvestama?

Neitsi teeb palju tööd, isegi liiga palju ja võib jääda täiesti märkamatuks sellest hoolimata. Tal oleks õige aeg vaadata üle oma elus kõik see, mis teda masendab ja mis tuju rikub. Ümberkorraldused oleksid kasuks isegi igapävaseid harjumusi arvesse võttes. Neitsi elu võib olla sel aastal üsna ilmetu ja piiratud, aga siiski väga punktuaalne. Neitsi ebakindlus võib suureneda, aga kui ta töösse täielikult sukeldub, siis võib ta ebakindluse ka ületada.



Mida peaksid Kaalud Pühvli aastal eriti arvestama?

Kaalud võiksid rohkem tegeleda loova poolega oma elus. Kui nad sel aastal tunnevad, et neid piisavalt keegi ei hinda, võiksid nad otsida uusi väljakutseid (uus töökoht, uus hobi, uus imago vm). Nad peaksid keskenduma eelkõige iseenda vajadustele. Peenetundelised ja taktitundelised Kaalud ei tunne end Pühvli aastal hästi täiesti mõistetavatel põhjustel, kuna neil on vähem võimalusi säravateks sõnavõttudeks. Samas võivad Kaalud olla Pühvli aastal palju tasakaalukamad.

Mida peaks Skorpion eriti arvestama Pühvli aastal?

Tema tekitab sel aastal hirmusegust austust kõigis. Kes teda alatult kohtleb või alt veab, peab seda kindlasti kahetsema. Ta tegeleb oma pere ja suguvõsa “juurtega”, teeb kodus põhjapanevaid muudatusi ja “rabab” tohutult tööd teha. Skorpion saab selgeks, mida peresidemed talle tegelikult tähendavad. Pühvli raskepärane mõju muudab suhtlemise Skorpioniga veelgi raskemaks, aga samas ei lase ka tema enda keerulistel allhoovustel pinnale kerkida. Skorpion on realistlikult meelestatud ja suudab palju.



Mida peaks Pühvli aastal Ambur eriti arvestama?

Amburi jaoks on see igavavõitu aasta, ta võib rohkelt “mööda panna” nii oma tegemistes kui ka ütlustes. Ambur peaks midagi oma ümbruskonna ja sõpruskonna või lähedaste heaks tegema, siis tunneks ta end paremini. Tal on vaja koguda infot, seda ümber töödelda ja jagada. Seda tuleb aga ilma tembutamata teha, sest Pühvel tembutamist ei salli. Optimistina saab Ambur hakkama ka Pühvli raskepärase mõjuga.

Mida peaks Pühvli aastal eriti arvestama Kaljukits?

Tema ei tee ühtki ülearust liigutust ja tunneb end Pühvli aastal hästi. See on tuttav ja maine energia ja Kaljukits on töökas ning aus juba niikuinii. Eneseteadlikkuses võib ta minna küll liiale ja kipub ka üle töötama. Kaljukits võiks oma väärtushinnangud üle vaadata, rahasse ja asjadesse teistmoodi suhtudes võib paljugi tema elus muutuda. Ta võib avastada oma tõelise ande ja saab selle hea tahtmise korral ka kasulikult tööle rakendada. Kaljukits võib palju saavutada sel aastal.



Mida peaks Pühvli aastal eriti arvestama Veevalaja?

Tema tuleb inimeste ja olukordadega sel aastal toime. Ilmselt ei meeldi Pühvli aasta mõjud talle, aga ta saab nendega hakkama. Samas võib ta jääda teistele mõistetamatuks, sest ta otsib oma kohta maailmas tõemeeli. Veevalaja peabki minema oma teed, ta ei pea kõigile meele järele olema, sest just Veevalaja suudab maailma ka teiste jaoks paremaks muuta. Tal on õige aeg teha oma elus restart.

Mida peaksid Pühvli aastal eriti arvestama Kalad?

Tundlikud Kalad ei tunnegi end sel aastal nii halvasti kui võiks eeldada. Nad võiksid vaid kaugemale, sügavamale või kõrgemale vaadata ja oma tegelikke unistusi rohkem järgida. Hea aeg vabaneda sõltuvustest ning häirivatest asjadest oma elus. Romantikat on küll vähem, aga Kalade jaoks võib olla see hea aasta, kui nad vaid suudavad realistlikuma eluvaate omandada.

Seotud postitused