2021 aasta horoskoop (Vähile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

See aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid muutuseid. Muutused kerkivad esile küllaltki ootamatult ning Sul on raske nendega kohaneda. Sooviksid, et kõik käiks veidi aeglasemas tempos, kui nii need asjad seekord ei lähe. Mida parem on Sinu kohanemisvõime, seda paremini ennast tunda saad.

Teiste inimestega suhtlemine eeldab suuremat tolerantsust. Ära mõista teisi inimesi hukka, kui näed, et nende arvamused Sinuga ei ühti. Ka peaksid oma arvamuste esitamisel olema veidi ettevaatlikum. Sul pole vaja arvamuste pärast teistega tülli minna. Hoia madalamat profiili.

Pöörad väga suurt tähelepanu oma sõprussuhetele. Püüad selles osas astuda samme, mis aitaks neid suhteid parandada ja tugevdada. Samas peaksid jälgima seda, et Sa ei tooks heade sõprussuhete nimel ohvriks oma õigusi.

Hea aeg uute sõprussuhete loomiseks, kuid väldi tormakust. Mõtle hoolikalt, kas uus sõprussuhe ikka töötaks Sinu huvides nii nagu Sa seda oled oodanud.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Oled oma rahaasjade korraldamisel sellel aastal tavalisest palju ambitsioonikam. Mõnes mõttes on see hea, kuid samas võib kaasa tuua ka valusaid kaotusi. Ole ambitsioonikas, kuid oma plaanide koostamisel realistlik. Ära lase ennast praegu kaasa kiskuda kahtlastesse tehingutesse.

Rahaasjades on sellel aastal suurepärane aeg koostööd teha inimestega, kes on sündinud Kaalude, Veevalaja või Kaksikute tähemärgis. Nende inimestega on Sul võimalik kõige kiiremini soovitud eesmärkideni jõuda.

Sinuni võib jõuda mingi oluline dokument, mis peaks parandama Sinu rahalisi väljavaateid edaspidiseks.

Keegi, kellega Sul pole varasemalt olnud kõige parem läbisaamine, võib Sinu poole pöörduda suurepärase ettepanekuga. On oht, et unustad selle ettepaneku tulemusena täielikult selle, millise inimesega on tegemist. Ära lase sellel inimesel ennast kahtlastesse tehingutesse mässida, mis võivad ka seekord Sulle palju pahandust tekitada.

Eemaldud sellel aastal arvatavasti mõnest sellisest inimesest, kes on Sulle alati probleeme või ebamugavust tekitanud.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Armuasjad on Sinu suurema tähelepanu all. Püüad leida võimalusi ja ideid selleks, et oma suhe paremini toimima saada. Suure tõenäosusega tuled väga unikaalsete ideede ja lahenduste peale.

Argiprobleemide lahendamine ei kulge aga partneriga mitte kõige ladusamalt. Erimeelsused on kerged tekkima, kuid need pole sellised erimeelsused, mis suhet nõrgestaksid. Lihtsalt kompromissideni jõudmiseks pead tegema järeleandmisi, kuid nõua seda ka oma partnerilt. Nii ei saa, et Sina teed järeleandmisi, tema aga mitte midagi.

Suhted oma vanematega võivad Sul kujuneda keerulisteks. Nägemus asjades on lihtsalt praegu niivõrd erinev. See võib aeg-ajalt Sinu palju segadustundeid ja pingeid tekitada, kuid püüa tülisid vältida.

Ühel Sinu meessoost sugulasel läheb sellel aastal rahaliselt hästi. Ühel või teisel viisil mõjutab tema tegevus ka Sinu tegevusi ja seda positiivses suunas.

Rahaasjades tasub Sul sellel aastal nõuandeid küsida oma vanematelt või eakamatelt sugulastelt. Nende nõuanded on kulda väärt, ehkki Sa seda esmapilgul nii ei näe.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Lastega seonduvalt toob see aasta Sinu ellu mitmeid positiivseid arenguid, mille üle saad ainult uhkust tunda. Oma lastele tasuks praegu rohkem toeks olla, sest nad vajavad Sinu nõuandeid ja soovitusi.

Tööalased tegemised eeldavad Sinult suuremat korraarmastust ja tahtejõudu. Keskendu ainult ühele tegevusele korraga ning vii oma plaanid kiiresti ellu. Alles seejärel asu uue plaaniga tegelema. Hoidu kolleegide või ülemuste tööde-tegemiste kommenteerimisest või kritiseerimisest. Seeläbi hoiaksid ennast eemale nii mõnestki ebameeldivast konfliktist.

Sul on võimalik oma tööalane või äriline elu oluliselt stabiilsemaks muuta, mis eeldab Sinult sihikindlust plaanide teostamisel. Ära oota kiireid tulemusi, sest praegu toimub selles vallas liikumine üsna aeglases tempos.



Koduses elus toimub sellel aastal palju muutusi. Võib-olla kolid elama uude elukohta, võib-olla võtad ette suurema remondi. Ühel või teisel viisil muutub Sinu kodune keskkond olulisel määral. Saad märkimisväärsed abi ja toetust nendelt inimestelt, kes on sündinud Kalade, Vähi või Skorpioni märgis.

Sul on oma emotsioonide kontrolli all hoidmisega probleeme, mistõttu võid mõnes situatsioonis ülereageerida. Seda võib keegi ära kasutada, viies Sind keerulisse situatsiooni, mille lahendamine võib võtt aastaid. Ole seepärast väga ettevaatlik sellega, kuidas suhtled ja mida ütled.

Keegi Sinu pereliikmetest või sugulastest võib sellel aastal tõsisemalt haigestuda. Ta võib vajada haiglaravi. Lõpptulemus saab aga olema positiivne.

Sellel aastal tasuks vältida kõikvõimalikke juriidilisi probleeme. Ka kohtuskäimine võib kujuneda keeruliseks, tekitades Sulle pikaks ajaks ebameeldivusi.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused