2015. aasta horoskoop (Kaljukitsele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALJUKITSE 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



KALJUKITS

See aasta algab Sinu jaoks üsna hästi. Kohe aasta alguses suudad lahendad kõik negatiivse, mis Sind viimasel ajal on ehk pidurdanud. Sellel aastal hakkavad Sinu jaoks varem või hiljem toimuma mitmed olulised positiivsed muutused, mis aitavad Sul elus kiiremini edasi liikuda. Oluline on see, et keskenduksid praegu enam nendele asjadele, mis on Sulle olulised.

Teiste inimestega suhtlemine kujuneb suure tõenäosusega edukaks. Oled ümbritsetud paljude selliste inimestega, kes on valmis Sind toetama ja julgustama. Ka Sina oled sellel aastal oluliselt abivalmim, kui ehk varem. Teiste inimestega suhtlemisel tuleks Sul aga olla mõnevõrra ettevaatlikum saladustega ümberkäimisel. Kui Sinu saladused avalikuks tulevad, võidakse neid Sinu vastu ära kasutada.



Tööalases elus tuleb Sul arvatavasti enam tegeleda jooksvate rutiinsete asjadega. Mingeid erilisi suursündmusi tööalases elus oodata pole mõtet. Samas on Sul võimalik oma tööalases elus palju ära teha. Keskendu oma tööasjadele, avalda julgemalt oma mõtteid, arenda koostööd kolleegidega ning võid olla kindel selles, et Sinu jõupingutused ei jää märkamata.

Nii tööalases kui ka ärielus peaksid sellel aastal hoiduma sellest, et võtad ette korraga mitu kohustust. Nii ei ole Sul piisaval määral tahtejõudu ja püsivust, et kõik asjad kenasti tehtud saaksid.

Armuasjades tuleks Sul rõhku panna vestlustele oma partneriga. Aruta temaga neid teemasid, milles püüad selgusele jõuda. Ära häbene. Kindlasti võta kuulda ka seda, mida Sinu partner ühest või teisest asjast arvab. Selliste diskussioonide pidamine peaks olema Sulle praegu igati meelejärgi.

Romantika valdkond on Sulle olulisel kohal. Ootad seda, et partner Sind millegi huvitavaga üllataks. Samas ei ole sellisest ootamisest alati kasu. Kui partner Sulle midagi välja ei paku, siis tee seda ise. Oluline pole praegu mitte niivõrd see, kes üllatusi valmistab, vaid see, et saaksid oma partneriga meeldivalt aega veeta. Hea aeg mõne meeldiva romantilise reisi korraldamiseks.



Kui oled vallaline, siis sellel aastal on Sul suuremad võimalused enda kõrvale soovitud inimese leidmiseks. Ole ise aktiivsem suhtleja ning kasuta ka alternatiivseid meetodeid tutvusringkonna laiendamiseks.

Rahaasjad kujunevad praegu üsnagi headeks. Ära võta mõttetuid riske ning hoidu sellistest võimalustest, mis räägivad kiiresti rikastumise võimalusest. Planeeri oma rahaasju hoolikalt ning suuremate ostude tegemisel aruta need läbi oma perega.

Tervis on Sul sellel aastal parem kui eelmisel. See ei tähenda, et ühtki probleemi tervisega ei teki. Väiksemaid tervisehädasid tuleb ikka ette, kuid Sinu organism on oluliselt tugevam, et väiksemate tervisemuredega toime tulla. Sellel aastal peaksid olema ettevaatlik ravimite tarvitamisel.

NB! Loe edasi ka Kaljukitsele mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused