2016-2017 aasta sügis-talvehoroskoop (Veevalaja, Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VEEVALAJA

Armastus:

Armuasjad peaksid praegu kulgema Sul suhteliselt hästi. Jälgi seda, et oma partneri jaoks veidi enam aega leiaksid. Julgusta oma partnerit rääkima nendest asjadest, mis on talle olulised, sest see võimaldaks suhtes nii mõnedki asjad paremini toimima saada.

Kõik ühised tegevused tuleksid praegu suhte toimimisele kasuks, seda eriti just koduses majapidamises.

Kriitikaga oma partneri iseloomu, tema tegevuste ja tema sugulaste suunas peaksid olema praegu tavalisest ettevaatlikum. Sul tasuks sellest kriitikast tegelikult sootuks hoiduda.

Võimalik, et armuasjades tuleb Sul sellel sügis-talvekuudel langetada mõningad põhimõttelisemad otsused, mis on seotud suhte staatusega. Võib-olla on kätte jõudnud aeg kihlumiseks, abiellumiseks või laste saamiseks. Halvemal juhul võib see otsus puudutada ka lõplikku lahkuminekut.

Rahaliste küsimuste arutamine võib praegu kaasa tuua mitmesuguseid probleeme ja arusaamatusi, mistõttu pole nende teemade käsitlemine praegu soovitav. Teiste teemade arutamine peaks praegu aga kulgema hästi ning kompromissid on kerged tulema.

Meessoost Veevalajad võtavad sellel sügisel või talvel ette mingi pikema reisi, mis on seotud romantiliste seikadega.

Armukadedusel on sellel perioodil mängida oluline roll suhte käekäigule. Seepärast ära anna oma partnerile põhjust armukadeduse tekkimiseks.

Kui oled vallaline, siis sellel perioodil on Sul võimalik väga palju ära teha partneri leidmiseks. Seepärast suhtle aktiivselt ning ole valmis tekkivatest võimalustest õigeaegselt kinni haarama.



Karjäär:

Tööalases elus on Sul võimalik palju korda saata. Tead üsna täpselt seda, millises suunas oma asjaajamistega liikuda ning sellega tagad endale ka suuremad eelised kolleegidega võrreldes.

Sul tekib suurem vajadus kõik vanad kohustused seljataha jätta. See aga eeldab seda, et pingutaksid ennast enam kõikide tööalaste kohustuste lõpetamise nimel. Alles seejärel saad uutele väljakutsetele otsa vaadata.

Sinu energiavarud on praegu suhteliselt suured. See tuleb eriti kasuks siis, kui Sinu tööalased kohustused nõuavad füüsilisi jõupingutusi. Sul tuleks olla praegu aga väga ettevaatlik seadmetega ja kemikaalidega töötamisel, kuna õnnetused on kerged tekkima. Ka siis kui osaled tööalaste kohustustega seonduvalt aktiivselt liikluses, tasuks Sul praegu tavalisest ettevaatlikum olla.

Keegi noor naisterahvas hakkab olulisel määral mõjutama Sinu tööalaseid tegevusi sellel sügisel ja talvel. See noor naine võib olla Sinu uus kolleeg, ülemus või üks klientidest.

Kui tegeled tööalases elus rahaliste küsimustega, siis paranda esilekerkinud vead kiiresti, sest hiljem võib vigade parandamine keeruliseks osutuda.

Võimalik, et pead tööalaste kohustustega seonduvalt sellel sügis-talvisel perioodil enam reisima. Et need reisid õnnestuksid, tuleks ettevalmistuste tegemisele enam rõhku panna.

Sinu rahalised asjad kujunevad praegu üsna headeks. Oskad oma rahalisi asju korraldada ning teatud määral suudad ka oma sissetulekut suurendada. Oluline on see, et väldiksid rahalistes asjades tormakaid otsuseid, sest need võivad ennast valusalt kätte maksta.

Üldine käekäik:

Sinu tegevused peaksid sellel sügis-talvisel perioodil suhteliselt hästi kulgema. Samas on see tingitud sellest, et teed mitmeid märkimisväärseid ohverdusi eesmärkide saavutamiseks. Kõik asjad, mida praegu saavutad, saavutad Sa tänu isiklikele jõupingutustele, sest mingit märkimisväärset abi Sa teistelt inimestelt ei pruugi saada.

Inimsuhete toimimisele tasuks Sul praegu veidi enam tähelepanu pöörata, sest Sul pole praegu vaja mõttetuid arusaamatusi. See pärast hoia oma sõnadevalikul praegu enam silma peal.

Oluline on oma füüsilisel vormil silma peal hoida. Mida paremini ennast praegu tunned, seda paremini kulgeva ka Sinu igapäevased ettevõtmised. Looduses liikumine tuleks Sulle kasuks ning aitaks argimuresid paremini unustada.

Naissoost Veevalajaid võivad sellel sügis-talvisel perioodil ees oodata mitmed unikaalsed arengud, mistõttu tasuks olla võimalustele enam avatud.

Praegu tasuks tähelepanelikumalt enda ümber toimuvat jälgida, sest uusi võimalusi on praegu avanemas mitmeid.

Võimalik, et võtad sellel perioodil ette mõne kauaoodatud reisi, mis tagab Sulle pikaks ajaks meeldivad mälestused, mida juba mõnda aega oled oodanud. Reisile minnes tasuks Sul aga jälgida seda, et Sul oleksid korras kõik dokumendid, kuna vastasel korral võib Sind ees oodata tõeline kannatuste rada.



KALAD

Armastus:

Armuasjades on asjad Sinu jaoks sellel sügis-talvisel perioodil paranemas. Kui Sul on viimasel ajal olnud partneriga probleeme, siis tasuks nüüd teha suuremaid jõupingutusi selleks, et need probleemid kiiresti lahendada.

Oma väljaütlemisi tasuks Sul endiselt enam kontrollida, et hoida ära mõttetute arusaamatuste tekkimine. Sama kehtib ka kriitika kohta partneri kohta.

Erinevate diskussioonide pidamine tasuks Sul edasi lükata talvekuudele, sest sügisel oleks kompromisside leidmine endiselt suhteliselt keeruline.

Möödunud meeldivate hetkede meenutamine tuleks suhte arengule praegu kasuks. Samas negatiivsete seikade meenutamisest tasuks hoiduda.

Peaksid jälgima seda, et Sinu ootused ja lootused armuasjades oleksid realistlikud, sest kipud praegu kergesti illusioonide maailma kalduma, mis toob varem või hiljem kaasa pettumustundeid.

Romantika valdkonnale tasuks praegu mõnevõrra enam tähelepanu pöörata. See võimaldaks suhtesse tuua uut värskust, mida juba kaua oodanud oled. Kingituste tegemine oma partnerile tuleks samuti suhte arengule kasuks.

Kui oled vallaline, siis see periood kujuneb Sulle uute võimaluste osas keskmiseks. Soovitud eesmärkide täitumiseks pead ennast ise pingutama ja aktiivsemalt suhtlema. Kandiku peal sellel sügis-talvisel perioodil Sulle võimalusi keegi kätte ei too.

Karjäär:

Tööalastes asjades tuleb Sul ennast praegu märkimisväärselt pingutada, et kõik olulised kohustused õigeaegselt tehtud saaksid. Seepärast pole praegu tööasjades väga keeruliste projektidega tegelemine soovitav. Suudaksid ennast paremini teostada rutiinsemate ettevõtmiste juures.

Arvatavasti pead sellel sügis-talvisel perioodil langetama mitmeid olulisi tööalaseid otsuseid, mistõttu püüa ennast juba varakult vajalike faktide kurssi viia. Otsuste langetamise juures peaksid hoiduma tormakusest, kuna see võib ennast hiljem valusalt kätte maksta.

Kõikvõimalike uute oskuste ja teadmiste omandamine tuleks Sulle praegu kasuks. Selles osas võivad Sulle avaneda ka mitmed uued unikaalsed võimalused. Võimalik, et saad selliste võimaluste tulemusena ka mõnda välisriiki reisida.

Kõikvõimalike dokumentidega tegelemisel tasuks Sul olla sellel perioodil tavalisest ettevaatlikum. Eksimused võivad ennast valusalt kätte maksta. Soovitav on lasta olulised lepingud ja dokumendid juristidel üle vaadata.

Ametiasutustega suhtlemisel hoia madalamat profiili, sest see aitaks Sul võimalikke probleeme ja arusaamatusi kõige paremini ennetada.

Sinu rahalised väljaminekud võivad olla tavalisest mõnevõrra suuremad. Eriti näed seda tendentsi Jõulude ajal.

Sul tasuks otsida võimalusi selleks, et oma rahaasjad paremini kontrolli alla saada. See eeldab ka mõningate plaanide muutmist. Mida paremini Sul prioriteedid paigas on, seda paremaid valikuid praegu otsustamisel teha suudad.

Jälgi seda, et Sa ei jätaks arveid maksetähtaegadeks tasumata, kuna vastasel korral on lumepalliefekt kerge tekkima.



Üldine käekäik:

Sinu jaoks peaks see sügis-talvine periood kaasa tooma asjade ja ettevõtmiste paranemise. Oled viimasel ajal arvatavasti kokku puutunud mitmete takistustega ning seepärast on Sul olnud raskusi oma plaanide teostamisega. Nüüd peaks see olukord paranema hakkama, kuid ära oota selles osas väga kiireid arenguid.

Võimalik, et Sul tuleb sellel perioodil kokku puutuda raskustega inimsuhetes, mistõttu peaksid oma sõnadevalikul enam silma peal hoidma. Liialt tormakad väljaütlemised toovad varem või hiljem kaasa ebameeldivusi.

Suure tõenäosusega kohtud sellel perioodil mõne sellise inimesega, kes mõjutab Sinu edaspidist käekäiku positiivselt. See inimene on arvatavasti Vähi, Skorpioni või Kalade tähtkujust.

Kuna edu ja õnn hakkab Sinu õuele saabuma järkjärgult, siis pole praegu veel heaaeg endale liialt suurte eesmärkide püstitamiseks. Pigem tegele rutiinsemate asjadega, sest see võimaldaks Sul ennast oluliselt paremini tunda.

Hea aeg mõne sellise eluvaldkonna tundmaõppimiseks, millele Sa varem erilist tähelepanu pööranud pole. Sellega rikastaksid oma maailmapilti ning muudaksid selle pimeda aastaaja enda jaoks oluliselt huvitavamaks.

Oma tervisele pööra enam tähelepanu. Oluline oleks vältida liigset toitumist ja liialdamist raskuste tõstmisel. Hea aeg halbadest harjumustest vabanemisega alustamiseks, sest selles vallas saadaks Sind edu, kui suudad sihikindlust säilitada.

Meessoost Kalad peaksid enam tähelepanu pöörama kodustele töödele ning seal esilekerkivatele probleemidele. Kui need probleemid kiiresti lahendad, hoiad ära suuremad kahjud.

Suure tõenäosusega leiab sellel perioodil Sinu kodus aset mõni suurem koosviibimine, mille käigus kohtud mitmete inimestega, keda Sa juba kaua näinud polnud.

Seotud postitused