2023 aasta Ahvile hiina astroloogia järgi

ÜLDINE AASTA ÜLEVAADE

22. jaanuaril 2022. saab alguse musta vee Jänese aasta, mis kestab 9. veebruarini 2024. Jänese aasta sunnib inimesi rohkem mõtlema sellele, mis on oluline ja mis mitte. Oma sisemise maailma tundmaõppimine on selle aasta üks peamisi märksõnu. Jänes teab päris hästi seda, et eesmärkide poole saab liikuda ainult siis, kui ennast usaldada.

Sellel aastal tuleb luua midagi uut ja olla arenemisprotsessis. Niisama paigalseis pole soositud. Ka ainult rutiinsetele tegevustele keskendumine ei taga selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud. Et aga edasi liikuda tuleb paika panna plaanid ja seda saab kõige paremini teha siis, kui usaldada oma sisetunnet. Kõikvõimalikud uued kohustused ja õpingud on sellel aastal soositud.

Teiste inimestega suhtlemine on samuti väga olulisel kohal. Tuleb julgemalt oma ideid esile tuua, kuid seda tuleb teha nii, et teistes inimestes pahameelt ei tekitaks. Diplomaatia on üheks oluliseks märksõnaks. Sellel aastal tuleks vältida vastasseisu teiste inimestega. See eeldab ka mõningal määral kavalust ja manipuleerimist, kuid seda eeldusel, et sellega liiale ei mindaks.

Kindlasti ei saa see olema kerge aasta. Katsumusi on palju ning takistusi tuleb ületada pidevalt. Enamik inimesi võtab seda aga üsna kergelt ning elu paratamatu osana. Jänes on juba oma loomult erinevate takistuste ületaja.




Igat olukorda tuleks sellel aastal hinnata täpselt ja hoolikalt. Mõnel hetkel on parem tegutseda, teisel hetkel aga oodata. Sellist analüüsi tuleb teha igapäevaselt, kui on soov oma eesmärkide poole liikuda. Kinnisilmi tormamine kindlasti kasuks ei tule.

Jänes on külluse sümbol. See tähendab üldiselt head majanduslikku seisu ja sellekohast arengut. Et seda saavutada, tuleb aga olla vastutustundlik ja hoolikas. Tormakus ja rahaga pillavalt ümberkäimine heale majanduslikule olukorrale kindlasti kaasa ei aita.

Jänes on kiire loom. See eeldab ka inimestelt seda, et sellel aastal tuleb kiirelt tegutseda. Uute võimaluste tekkimisel tuleb koheselt neist kinni haarata. Aeglased jäävad headest võimalustest lihtsalt ilma. Jänest peetakse ka rahu-loomaks. See peaks tähendama, et 2023 aasta kujuneb mõnevõrra rahulikumaks, kui varasemad aastad. Ka võivad nii mõnedki konfliktid olemata jääda ja käimasolevad konfliktid võivad vähemalt osaliselt leevendust leida.




See aasta soosib mitmekülgsust ja uute eluvaldkondadega tutvumist. Seetõttu tuleks julgemalt kinni haarata nendest võimalustest, mis aitaksid Sul oma maailmapilti laiendada. Ei tasu eemale heita ka neid valdkondi, mida siiani oled pidanud ebaloomulikeks. Ka sellistel eluvaldkondadel on inimesele midagi pakkuda ja võimaldab oluliselt avardada maailmapilti.

Jänes on pika eluea märk. Seetõttu on sellel aastal suure tähelepanu all tervis ja tervislikud eluviisid. Ka on Jänes viljakuse sümbol, mistõttu on see aasta hea aeg neile, kes on oma perre järelkasvu soovinud.

Rohkem pööratakse tähelepanu ka teistele inimestele ja nende heaolule. Jänes ei ole isekas ning soovib ka tema lähedastel, sugulastel ja naabritel hästi läheks. Suurepärane aasta reisimiseks. Reisida aga tasuks paikadesse, kus varem pole käidud. See võimaldaks juurde saada kogemusi ja teadmisi, mis on sellel aastal väga olulise tähendusega.




2023 AASTA HOROSKOOP AHVILE

Aasta ülevaade

See aasta peaks kujunema Sulle päris heaks ajaks. Arvatavasti on see aasta parem kui eelmine ning palju rohkem ettevõtmisi õnnestub viisil, nagu oled soovinud. Ka on see aasta hea aeg kõikvõimalike probleemide lahendamiseks, mis eelmisel aastal esile kerkisid. Oleksid sealjuures väga edukus.

Oluline on see, et oleksid sellel aastal ümbritsetud positiivse energiaga. See tähendab seda, et tegele rohkem ka nende asjadega, mis on Sulle meeltmööda ning ümbritse ennast positiivsete inimestega. Negatiivsed mõtted ja emotsioonid on need, mis Sind sellel aastal kõige rohkem pidurdama võivad hakata.

Oma ettevõtmisi tasub hoolikalt ette planeerida. Ära jäta midagi juhuse hooleks. Ka ei tohi muutuda pealiskaudseks. Vastasel korral tuleb nii mõnigi töö hiljem ümber teha.

Kasuks tuleks see, kui paneksid rohkem rõhku koos teiste inimestega tegutsemisele. Meeskonnatöö ja ühine vaim on see, mis aitavad edasi liikuda.

Pikemaajalised plaanid ja sihid peaksid olema kogu aeg silmapiiril. See aitab paremaid otsuseid langetada ning vältida võimalikke eksimusi. Arvatavasti oled sellel aastal tavalisest palju enesekindlam ning see on paljuski tingitud ka sellest, et oled viimasel ajal uusi teadmisi hankinud. Peaksid mõtlema sellele, kuidas oma edaspidine tööalane elu veidi stabiilsemaks muuta. Selles osas võivad tekkida Sul päris head ideed.




Karjäär

See aasta peaks olema tööalases elus Sulle päris hea ja edukas aeg. Praegu on kätte jõudnud aasta, kus tuleks püüelda selle poole, et kõik olulised asjad tehtud saaksid. Ära jäta midagi olulist tegemata, sest järgmised aastad ei pruugi nii edukad olla.

Keskendu sellele, et kõik vajalikud pisidetailid olulise tähelepanu osaks saaksid. Sseeläbi väldid seda, et peaksid hiljem mõningad tööd ümber tegema.

Oma tööalaseid ettevõtmisi tasuks pikalt ette planeerida, see aitab ajalisi ressursse paremini jagada,

Suurepärane aeg selleks, et tööalases elus uusi teadmisi ja kogemusi saada. Seeläbi looksid endale kindlasti mitmesuguseid eeliseid ja võimalusi edaspidiseks.

Oleksid tööalases elus palju edukam siis, kui keskenduksid meeskonnatööle, sest iseseisvalt oleks Sul võib-olla keerulisem soovitud eesmärkide poole liikuda. Meeskonnatöö kulgeb aga sellel aastal hästi ja kolleegidega läbisaamine peaks päris hea olema. Võimalik, et sellel aastal saad palgatõusu või ametikõrgenduse. See eeldab muidugi seda, et ennast heast küljest näitasid. Ära jäta midagi juhuse hooleks ja püüa olulistest tähtaegadest kinni pidada.




Töökoha vahetus

Töökoha vahetuse seisukohalt peaks see aasta olema Sulle väga positiivsete mõjudega. Siiski ei tasu sellekohaseid otsuseid hakata tormakalt tegema. Kui ikka tunned, et on vaja töökohta vahetada, siis tasuks sellekohased plaanid tõsisemat ette võtta.

Sulle võivad avaneda päris huvitavad ja põnevad võimalused uue töökoha leidmiseks, kui oled oma soovidest ka teistele inimestele rohkem teada andnud. Siiski tasuks oma vähemalt esialgu oma praeguse ülemusega mitte jagada, samuti ka praeguste kolleegidega. Tee seda alles siis, kui Sul on juba uus valik päris kindel.

Kui oled töötu, siis paremat aastat annab otsida, et endale töö leida. Pead olema ainult ise natukene aktiivsem ja uutest võimalustest kinni haarama. Ära jäta võimalusi kasutamata, seda ka siis kui need ei tundu esmapilgul kõige atraktiivsematena. Oluline on see, et oleksid enesekindel ja usuksid, et saad uuel tööl edukalt hakkama.




Armastus

Sellel aastal kulgevad armuasjad päris hästi. Sul on partneriga tavalisest parem läbisaamine ning ka kõikvõimalikud arusaamatused ja probleemid peaksid olema sellel aastal kergemad kui tavaliselt. Kui probleemid tekivad, suudad need kiiresti lahendada. Oskad läbi rääkida ning üksmeeleni jõuda.

Suhtlemine partneriga sunnib Sind arvatavasti tegema mitmesuguseid järeleandmisi, kuid see ei ole Sulle mingi probleem. Oled suhte nimel selleks valmis. Oluline on see, et julgustaksid partnerit praegu rääkima asjadest, mis on nii talle kui ka Sulle olulised. See aitab üksteist paremini mõista.

Romantika tuleks seada väga oluliselt kohale. Hea aeg ühiseks reisimiseks, eriti kui Sa seda kaua teinud pole. Reisida tasuks kohtadesse, mis on huvitavad ja pakuksid elamusi pikaks ajaks.

Üheskoos partneriga tasuks silmapiiril hoida mitmesugused sihid ja eesmärgid. See suurendab kindlustunnet ning annab suhtele elujõudu.

Kui oled vallaline, siis hoia silmad lahti ja mitmesuguseid uusi võimalusi on avanemas siit ja sealt. Haara neist ainult kinni. Tuleb muidugi arvestada sellega, et enamik neid võimalusi ei ole Sulle sobivad, kuid nende võimaluste seas võib peituda ka midagi sellist, mida Sa tõeliselt oodanud oled. Et see ainuõige võimalus leida, tuleb tegeleda ka sellistega, mis ei osutu edukateks

Kui Sul on suhe hakanud juba arenema, siis ära eelda seda, et selle kiiresti eesmärgini suudaksid viia. Varu aega ja kannatust.




Inimsuhted

Inimsuhetes oled sellel aastal seltskondlikult tavalisest palju aktiivsem. Sulle meeldib oma mõtteid ja ideid teistega jagada ning tahad väga kuulata ka seda, mida teised inimesed Sinu ettevõtmistest arvavad. See aitab kaasa sellele, et tutvused ja olemasolevad sõprussuhted saavad positiivse tõuke.

Teiste inimeste käest saadud soovituste ja nõuannete seast võid leida midagi väga väärtuslikku, mis Sind edaspidi märkimisväärselt edasi aitab.

Juriidiliste probleemide tekkimisel tasub sellel aastal neile kiiresti lahendused leida. Samas ei tähenda see seda, et peaksid tegema lõpmatuseni järeleandmisi. Teatud määral tasub seda siiski teha, kuid ära mine liiale. Vastasel korral tuleb Sul oma otsuseid hiljem kahetseda.

Vajadusel ole valmis oma õigusi kaitsma kohtus. Samas tasub seda kindlasti ainult juhul, kui Sul on rahalisi vahendeid spetsialisti palkamiseks.




Raha

Rahaliselt peaks see aasta olema hea aeg. Sinu sissetulek võib veidi kasvada ning suudad oma kulutusi samuti mõnevõrra kokku tõmmata. See ei tähenda seda, et Sa peaksid halvemini elama hakkama. Sugugi mitte. Lihtsalt kulutad vähem asjadele, mida Sa enam ei vaja.

Ära karda oma elus mõningaid muudatusi teha, see aitab rahaliselt kokku hoida ning seda raha suunata nendele asjadele, mis on Sinu elus olulisema tähendusega.

Rahaasjades tasub sellel aastal oma plaanid hoolikamalt läbi mõelda. Võib-olla oled liialt tormakas, tekitades endale mitmesuguseid ebameeldivusi. Ära lase teistel inimestel oma rahalisi otsuseid mõjutada. Otsuseid selles vallas langetada ikkagi Sina ise.

Investeeringute tegemisel tasub säilitada kriitikameel. On oht, et lased ennast trendidega kaasa kiskuda, mis võib Sind aga raskustesse viia. Hea aeg kõikvõimalike kinnisvaratehingute tegemiseks, kuid püüa varuda aega otsuste langetamiseks.

Rahaliste vahendite laenamisel tasub olla sellel aastal ettevaatlik. Ehkki see aasta on rahaliselt Sulle hea, ei pruugi seesama tendents jätkuda järgmistel aastatel.

Kui pead teistele inimestele raha laenama siis võimaluse korral tasuks seda üldse vältida. Raha laenamine võib tähendada probleeme pikaks ajaks.




Tervis

Tervis peaks olema sellel aastal päris hea. Siiski tuleks rohkem tähelepanu pöörata tervislikele eluviisidele. Püüa eelkõige rõhk panna oma toiduvaliku mitmekesistamisele ja tervislikumaks muutmisele.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et vabaneda halbadest harjumustest. Sul on piisavalt tahtejõudu, et jõuda välja soovitud eesmärkideni. Sellekohane otsus tasuks vastu võtta juba aasta alguses.

Igapäevaste ettevõtmiste juures tasub olla ettevaatlikum, sest on oht ühel või teisel viisil ennast vigastada.

Haigustest paranemine peaks olema sellel aastal mõnevõrra kergem kui mõnel muul aastal. See annab Sulle head võimalused ka mõningatest kroonilistest haigustest vabanemiseks, kui Sul neid olema peaks.

Jälgi seda, et Sinu energiavarud oleksid piisavalt suured. Igapäevased asjaajamised võivad energiavarud päris kiiresti otsakorrale kulutada, mistõttu tuleks jälgida, et kõik kenasti tasakaalus oleks. Seeläbi tagad endale hea enesetunde ja tervise.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + aasta analüüs numeroloogia järgi


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Barbie nukk (HBY03)


Käevõrud partneritele: lepidoliit ja oonüks


Taro kaardid: Surrealist Tarot (koos raamatuga)


Taro kaardid: Messenger Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: Tuhala nõiakaev


Kaelakee: kuukivi


Tassid (3 tk) - Villeroy & Boch

Seotud postitused