2020. aasta horoskoop (Amburile) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Rahaasjad kujunevad sellel aastal Sulle headeks. Oskad oma rahaasju hästi korraldada ning väldid tormakust rahaliste väljaminekute tegemisel.

Investeerimisega tasuks olla sellel aastal tavalisest mõnevõrra ettevaatlikum. On oht, et teiste inimeste otsese või kaudse mõjutuse tulemusena võid langetada mitte kõige paremaid otsuseid.

Võiksid otsida aktiivsemalt võimalusi oma sissetuleku suurendamiseks.

Rahalised asjad võivad Sind viia ka mõne juriidilise probleemi keskele. Jälgi seda, et kõik vajalikud maksud oleksid tasutud ja seda õigeaegselt.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

Sellel aastal reisid mõõdukalt, rohkem aasta teises pooles. Peaksid rohkem rõhku panema sellele, et oma reise põhjalikumalt ette valmistada, sest see aitab Sind probleemidest paremini eemale hoida.

Reisil olles tasuks Sul oma tervisel pilk peal hoida, sest on oht haigestuda.

Eelistatumalt tasuks sellel aastal reisida rohkem Eestis või lähiriikides.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Sinu energiavarud peaksid olema sellel aastal suured. See võimaldab Sul säilitada optimistliku ellusuhtumise ning aitab kaasa tervise heale käekäigule. Samas tuleks Sul jälgida seda, et Sa oma energiavarusid otsakorrale ei kulutaks. Kui tahad ennast hästi tunda, on oluline säilitada tasakaal.

Füüsiline aktiivsus tuleks kasuks, mistõttu liigu rohkem ringi. Kasuks tuleks see, kui saaksid rohkem looduses liikuda, eriti metsas.

Hoia oma toiduvalikul rohkem silm peal. Seedeprobleemid võivad olla sellel aastal kõige tõenäolisemaks terviseprobleemiks, millega kokku pead puutuma.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Amburile, kes on sündinud 23. november – 2. detsember

Sellel aastal kujunevad Sinu tegevused üsna edukaks. Samas ole valmis ka selleks, et esile võivad kerkida takistused ja probleemid, mida Sa poleks osanud ette näha. Sõprussuhete arendamiseks on see aasta suurepärane aeg. Vanad tutvused saavad sisse uue hindamise. Oma tegevuste juures peaksid praegu panema erilise rõhu kindlama vundamendi loomiseks, millele saad edaspidi alati vajadusel toetuda.

2020. aasta Amburile, kes on sündinud 3. detsember – 12. detsember

Sellel aastal on Sinu energiavarud tavalisest palju suuremad. See võimaldab tegeleda ka mitmete selliste asjadega, mis Sulle varasemalt hirmuäratavatena on tundunud. Ära võta enda kanda liialt palju kohustusi, sest kõikide asjadega poleks Sa suuteline ühtmoodi hästi tegelema. Suhtu skeptiliselt teiste inimeste antud lubadustesse, sest need jäetakse suure tõenäosusega täitmata.



2020. aasta Amburile, kes on sündinud 13. detsember – 21. detsember

See aasta võib Sinu ellu kaasa tuua mitmeid olulisi muutusi. Nendega kohanemine ei saa olema Sulle kerge ülesanne. Oma suhtele tasuks rohkem tähelepanu pöörata, sest selles vallas tuleb Sul hakata lahendama mõningaid esilekerkinud probleeme. Kõikide oma tegevuste juures jälgi seda, et Sa ei tekitaks kahju teistele. Rahaasjad võivad olla sellel aastal Sulle mõnevõrra pingelised, kuid suudad olukorra suhteliselt hästi kontrolli all hoida.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused