2020. aasta horoskoop (Lõvile) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Sellel aastal peaksid Sinu rahaasjad kulgema üsna hästi. Samas tuleks Sul ettevaatlikult oma rahalisi väljaminekuid teha. Tormakusest hoidu ning mõtle oma sammud hoolikalt läbi. Valeotsused võivad sellel aastal valusalt kätte maksta ning mõjutada mitte ainult Sind, vaid ka Sinu perekonda.

Peamiselt teenid oma raha läbi töö. Midagi niisama Sulle sülle ei kuku, kuid samas saad töö eest vääriliselt tasutud.

Pole välistatud pärandus, kuid see võib kaasa tuua ka mitmeid probleeme sugulastega.

Suure tõenäosusega toob see aasta kaasa mõningaid suuremaid ootamatuid väljaminekuid, kuid suudad nendega kenasti toime tulla. Väljavahetamist või remonti võib vajada auto või mõni kodumasin.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

See aasta on suurepärane aeg välisreisideks. Need peaksid kujunema edukateks ja meeldejäävateks. Kõige parem on praegu reisida koos perega. Tööalased reisid kujunevad küll edukateks, kuid samas ka väga kurnavateks.

Oma tervise eest peaksid reisidel rohkem hoolt kandma. Väldi välisriigis olles väga ebatavalisi toite või ole nendega ettevaatlik. Sinu organism ei pruugi nendega toime tulla. Kindlasti on väga olulisel kohal toidu puhtus.

Ole reisimisel ettevaatlikum oma dokumentidega. On oht, et tähelepanematuse tõttu võivad olulised dokumendid kaotsi minna.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Aasta esimesel poolel peaks Sul tervis olema üsna hea. Suuremaid tervisemuresid see see periood kaasa ei tohiks tuua. Su tasuks rohkem jälgida oma sisemist tasakaalu, sest kui oled tasakaalust väljas, tunned ennast koheselt ka halvasti.

Ole füüsiliselt aktiivne, sest see aitaks Sul ennast paremini tunda ning argimuredega paremini toime tulla. Liialdamine selles vallas aga kasuks ei tule.

Aasta teine pool võib tervise osas olla keerukam. Ootamatud haigestumised on kerged tulema ning oled väga vastuvõtlik ka kõikvõimalikele nakkushaigustele. Ka on aasta teine pool pingeterohkem, mistõttu on depressioon kerge tekkima. Ümbritse ennast rohkem selliste inimestega, kelle läheduses ennast hästi tunda saaksid.

Ravimite tarvitamisel tasuks olla sellel aastal tavalisest ettevaatlikum.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Lõvile, kes on sündinud 24. juuli – 1. august

Sellel aastal pöörad väga suurt tähelepanu sellele, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Selle tulemusena võivad Sinu tähelepanu köitma hakata täiesti uued eluvaldkonnad, millele Sa siiani tähelepanu pööranud pole. See omakorda võib viia Sind mitmesuguste muutusteni elukorralduses, näiteks töökohavahetuseni. Peaksid sellel aastal rohkem rõhku panema oma vajadustele ja soovidele, mida oled siiani ehk ühel või teisel põhjusel maha surunud.

2020. aasta Lõvile, kes on sündinud 2. august – 12. august

Armuasjad nõuavad Sinult sellel aastal suuremat tähelepanu. Pead tegema mitmeid suuremaid järeleandmisi, et suhe partneriga normaalselt toimida saaks. Nii mõnedki asjad võivad Sinu turvatunnet vähendada, mistõttu on pinged Sinu sisemises maailmas kerged tekkima. Julgemalt tasuks kinni haarata nendest võimalustest, mida see aasta Sulle välja pakub. Püüa leida rohkem aega selleks, et puhata ja lõõgastuda. Hea aeg reisimiseks.



2020. aasta Lõvile, kes on sündinud 13. august – 23. august

Armuasjad ei ole sellel aastal Sinu jaoks eriti hästi kontrolli all. Samas pole ka muretsemiseks mingit põhjust, sest see aasta toob armuellu teatud maagilisuse, mis aitab probleeme paremini ennetada. Ära lase teistel inimestel endale survet avaldada, kuna see võib kaasa tuua mitmeid valeotsuseid. Rahaliste vahenditega tasuks ettevaatlikumalt ringi käia. Hea aeg mõne kauaoodatud plaani teostamiseks, kuid eriline rõhk tuleks panna ettevalmistuste tegemisele.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused