Kuu mõju tähtkujudele detsembris 2019.a.


Foto: www.freedigitalphotos.net

1-2. detsemberil liigub kasvav Kuu Veevalajas.

Õige aeg kohtuda sõpradega, teha ekstreemseid asju, teha tulevikuplaane, tegelda nõustamise ja õppimisega. Osta nutiseadmeid, kõrgtehnoloogiat. Kanda elektrisinist. Energiatase kasvab.

Kuidas mõjutab tähemärke?

Veevalaja mõistab teisi ja ka ennast paremini. Kalad on emotsionaalselt rahulolematud. Jäär on edukas kõiges, mida ette võtab. Sõnnidele tuleb see kasuks, nad on vähem põikpäised ja näevad elu laiemat plaani. Kaksikute mõistus on tipus. Vähk on rohkem kivi all kui väljas. Lõvi on Veevalajast võlutud, aga periood pole kerge tema jaoks. Neitsile mõjub igas mõttes stimuleerivana. Kaalud tunnevad end hästi ja püüavad olla eriti õiglased. Skorpion püüab kontrolli saavutada, aga ettearvamatu Veevalaja seda ei võimalda. Ambur võtab ette eriti ekstreemseid asju. Kaljukitse töövõime paraneb tohutult, tema karjäär edeneb.



3-5. detsembril liigub kasvav Kuu Kalades.

Õige aeg teha jalgadele raviprotseduure, broneerida reise, külastada inimesi, kes vajavad hoolt ja armastust. Hea aeg tegelda kaunite kunstidega, mediteerida, tegelda heategevusega, tunda end mugavalt ja puhata rohkem. Õige aeg on osta sukki ja sokke, jalatseid, meelepäraseid asju, hellitada ennast. Õige aeg kanda mererohelist.

Kuidas mõjutab tähemärke?

Kalad on tegelikust elust eemal. Jäära jaoks on liiga palju tundeid ja ebamääraseid mõjusid. Sõnni jaoks väga hea periood, Sõnn tunneb end hästi ja hellitab ennast rohkem. Kaksikud on tundlikumad ja romantilisemad. Vähi tegelikku sisemaailma keegi ei näe, aga vee mõju all tunneb ta end hästi. Lõvi muutub nõudlikumaks ja on häiritud. Neitsi kogeb midagi üllatuslikku. Kaalud on ebareaalsed oma plaanides, aga nad on ka väga romantilised sel perioodil. Skorpioni lummab igasugune salapäraga, ta on omas elemendis. Kaljukits muutub pehmemaks ja meeldivamaks. Veevalaja on väga hajevil.



6-7. detsembril on kasvav Kuu Jääras.

Õige aeg kandideerida töökohale, astuda spordiklubisse või huviringi, teha uus soeng või käia juuksuris, külastada silma- või kõrvaarsti, osta metallist esemeid või tööriistu. Õige aeg on osta kübaraid, päikeseprille, nuge, autosid. Õige aeg kanda punast riietuses.

Kuidas käituvad tähemärgid sel perioodil?

Jäära energia on tipus ja vaja on seda pisutki kontrolli all hoida, Jäära ohustavad õnnetused ja traumad (eriti peaga seotud). Sõnn kipub olema sel perioodil põikpäisem ja konfliktsem kui tavaliselt. Kaksikud võivad üle reageerida ja mõtlematult toimida. Vähi omanditunne suureneb ja ta tahab kaitsta kõiki lähedasi veel rohkem. Lõvi on sel perioodil eriti jõuline. Neitsile on see väljakutseperiood. Kaalude jaoks on Jäär vastandmärk, mis võib olla nii hea kui halb, Kaalud võivad käituda Jäära sarnaselt. Skorpion on sel perioodil eriti kirglik nii heas kui halvad mõttes. Kaljukitse vajadused on kummalised sel perioodil. Veevalaja jaoks toob see periood põnevust ellu, ta on veelgi omapärasem kui tavaliselt ja riskib rohkem, aga ka saavutab rohkem. Kalad muutuvad nõudlikumaks ja sihikindlamaks, nende unistav ja ebamaine pool pisut taandub.



8-10. detsembril on kasvav Kuu Sõnnis.

On õige aeg tegelda oma rahaasjadega, kontrollida kontoseisu, alustada loovprojekte, istutada puid ja põõsaid, lasta end masseerida või teha iluprotseduure, teha lilleseadeid ja tegelda taimedega, lõõgastuda ja hellitada ennast. Õige aeg on osta lõhnaõli, seemneid, muusikat, maale, ðokolaadi, kooke, hinnalisi asju. Õige aeg kanda helesinist. Täiskuu mõjusid on tugevalt tunda.

Kuidas käituvad tähemärgid sel perioodil?

Sõnn on omas märgis hoolivam ja heldem kui tavaliselt. On valmis kõike jagama, nii tundeid kui materiaalseid asju. Kaksikud on väga muutlikud, sest selle perioodi energia on nende jaoks raskepärane. Vähk tunneb end hästi ja kindlalt, kõik kasvab ja edeneb, mida ta ka ette ei võtaks. Lõvi on ligitõmbav, aga vaid väliselt tunneb end hästi, miski segab tal end hästi tundmast. Neitsi toimib plaanipäraselt ja on paindumatu nõudmistes. Kaaludel on vaja teha kompromisse, aga just sel perioodil võib välja lüüa nende põikpäine varjukülg. Sel perioodil on nii täistabamusi kui ka möödalaske, vahepealset seisu ei esinegi. Amburi jaoks raske aeg, töö võib väsitada ja rutiin rõhuda, tööd on rohkem. Kaljukits on edukam ja saavutab rohkem. Veevalaja on häirivalt traditsioonidele mittevastav, ta võib olla sel perioodil protestimeelne. Kaladele mõjub hästi, nad tunnevad end kindlamalt ja paremini. Jäär väsib kiiremini ja on vähem jätkusuutlik, isegi võib tunda end kurnatuna.



1-12. detsembril on täiskuu Kaksikutes.

Õige aeg suhelda, helistada sõpradele, lähedastele, leppida kohtumisi kokku, saata kirju, kirjutada lugusid, õppida midagi uut, külastada õde-venda või sõpru, sõbruneda naabritega, sõlmida ärilepinguid. Osta kirjatarbeid ja nutiseadmeid, uusi raamatuid, kaarte, hooajapileteid, kanda kollast.

Kuidas käituvad tähemärgid sel perioodil?

Kaksikutele on see meeldiv periood, aga täiskuu mõju annab tunda ja võib üht-teist ära rikkuda. Vähi jaoks keeruline, muidu tark ja ettevaatlik Vähk võib end petta lasta. Täiskuu mõjutab eriti just Vähi märki, kes niigi Kuu mõju all on. Lõvi tõmbab inimesi ligi ja mõjub sel perioodil magnetiliselt. Neitsi on tõsine ja ettevaatlik. Kaaludes lööb välja muretu armastus, kindlasti on nad tasakaalust väljas sel täiskuu perioodil ja ikka tõsiselt kohe. Skorpioni jaoks on see kergemeelne periood tõsine pingutus. Amburi jaoks üllatavalt hea periood, jõuab kõike teha, mida hing ihkab. Kaljukits on keskendunud, end väga hästi ei tunne. Veevalaja jaoks erutav ja lõbus periood, ta võib välja tulla mingi eriti geniaalse ideega või siis hoopis mingi väga suure lollusega, oleneb vaatenurgast. Kalade jaoks võib olla mingi õnnetu lõpp, nende tajud ja tunded on täiskuu ajal samuti võimendatud. Jäärale võib selline seis tuua seiklusliku armuloo, kuna Jäär armub väga kergesti ja mõju lihtsalt on selline. Sõnn on asjalik ja ettevaatlik perioodil. Kaksikute mõju teeb ta seesmiselt rahutuks ja seetõttu ettevaatlikuks.



13-14. detsembril on kahanev Kuu Vähis.

Õige aeg külastada ema, koristada, valmistada eriline söömaaeg või einestada koos lähedastega, lugeda ajalooraamatuid, külvata seemneid, uurida oma sugupuud. Õige aeg osta antiikmööblit, piletid kruiisile, täiendada toiduvarusid. Õige aeg kanda valget.

Kuidas mõjutab erinevaid tähtkujusid?

Kuu hakkab kahanema, aga Vähi seksuaalsus ja mõistus on tipus. Isegi laia joonega Lõvi tunneb end rohkem perepeana ja armastus pere vastu lööb suurejooneliselt välja. Neitsi jaoks kindel ja turvaline periood, aga alateadlikud hirmud või ebakindlus võivad vaevata. Kaalusid ohustab sel perioodil õnnetu armastus, eriti kui täiskuu ajal mõistus ja tunded segi läksid. Armastus, mis sel perioodil tekkib on ühepoolne Kaalude jaoks. Skorpion on kirglik ja tundlik. Ambur on tuline oma tegemistes, võib lausa keema minna, igal juhul on auru palju. Kaljukits tunneb, et tagala on kindel. Ta tunneb end tugevana. Veevalaja jaheda mõistuspärase tähtkujuna ei tunne end hästi. Võib muutuda organiseerimatuks ja energia hakkab lappama. Kalad on armastavad ja hellad, eriti vastuvõtlikud tunnetele ja emotsioonidele. Jäär tegutseb kuumalt, kiirelt ja tema energiasööstud on lühiajalised. Maise ja hedonistliku Sõnni jaoks on see füüsiliselt lausa jumalik periood. Kaksikud ei tunne end hästi, võib esineda isegi mingit laadi psühhosomaatilisi haigusi.



15-16. detsembril on kahanev Kuu Lõvis.

Õige aeg minna kinno või teatrisse, külastada kunstigaleriisid, osaleda suurejoonelistel üritustel, kutsuda ihaldatud inimene kohtingule, tegelda lemmikhobidega, ühineda mingi grupi või liikumisega. Õige aeg on osta pileteid, peegleid, ehteid, kingitusi, laste mänguasju, ehteid. Õige aeg kanda leekivoranþi.

Kuidas mõjutab erinevaid tähemärke?

Lõvile võib tuua selline mõju tulise armuloo, sest ta on enda elemendis ja väga särav. Perfektsionistlik Neitsi on väga valiv ja ülikriitiline. Kaalud naudivad ilu ja glamuuri, nautlevaid armurõõme samuti. Skorpion muutub liiga intensiivseks, tal endal ja ka teistel on väga raske sellega toime tulla. Ambur on kirglik, särav ja saab palju eduelamusi. Kaljukits on liiga puine, ei tunne end hästi sel perioodil. Veevalaja tunneb end oivaliselt, see võib olla vägagi saavutusterohke aeg tema jaoks. Siiski nõuab see kogu energia ja mõistuse rakendamist. Kalad on fantaasiarikkad ja sel perioodil on Kalade unistused ambitsioonikad. Jäär armub palavalt, ta on esiplaanil ja särab, kõik edeneb. Sõnni jaoks võib olla see lõbus, aga mitte pikalt. Igal juhul saab tema rahu lõpuks rikutud. Kaksikud on armastusest haaratud, olgu tegemist töö, hobi või armsamaga. Vähil on soe kodune tunne ja ta tunneb end kodus kui kuningas.

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused