2020. aasta horoskoop (Sõnnile) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Rahaasjad peaksid sellel aastal Sul üsna hästi kulgema. Sul on head võimalused selleks, et oma sissetulekut mõnevõrra suurendada. Oma rahalistel väljaminekutel tasuks aga silm peal hoida, sest liialdamine midagi head kaasa ei tooks. Ka võiksid hoiduda luksusasjade ostmisest.

Rahaliste investeeringute tegemisel tuleks lähtuda kainest mõistusest. Liigsete riskide võtmine ennast kindlasti ära ei tasu.

Oma perekonna rahaasjadele tuleks praegu kindlasti enam rohkem tähelepanu pöörata. Selles osas tuleb langetada ka mitmeid olulisi otsuseid, mis Sinu ja perekonna käekäiku oluliselt mõjutavad.

Laenu võtmiseks pole see aasta hea aeg. Liialt paljud asjad võivad selles osas vales suunas liikuma hakata.

Laenu võtmisel või asjade ostmisel järelmaksuga võta aega maha ning mõtle hoolikalt oma soov läbi. Seeläbi suudad jõuda parimate valikuteni.

Keegi sugulastest võib vajada Sinu abi rahaliste probleemide lahendamisel.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

Sellel aastal reisid arvatavasti tavalisest mõnevõrra enam. Kõige enam tuleb reisimist aga ette aasta esimeses pooles. Reisile minnes on väga oluline see, et kõik vajalikud ettevalmistused saaksid õigeaegselt tehtud, sest muidu võid ennast leida vägagi keerukast olukorrast.

Varu piisaval määral raha, kui reisile lähed, sest ette võib tulla nii mõnigi ootamatu väljaminek.

Parem on sellel aastal reisida grupina, mitte iseseisvalt.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

See aasta võib kaasa tuua mitmeid terviseprobleeme, seda eriti aasta esimeses pooles. Kui põed mõningaid kroonilisi haigusi, siis need võivad Sulle jälle ebameeldivusi valmistama hakata.

Aasta teine pool on tervise osas rahulikum ning hea aeg paranemiseks.

Füüsiline aktiivsus tuleks Sulle praegu kasuks ning võimaldaks Sul ennast oluliselt paremini tunda.

Hoia oma hingeline maailm paremini tasakaalus, sest mida tervem on Sinu hingeline maailm, seda paremini ennast tunned. Väldi liigset muretsemist. Probleemidega tuleb tegeleda siis, kui need on esile kerkinud, ette muretsemiseks pole mingi põhjust.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Sõnnile, kes on sündinud 21. aprill – 31. aprill

Sinu energiavarud on sellel aastal väga suured. Sul tuleb leida aga neile rakendust, sest muidu muutud rahutuks ning võid teha eksimusi, mida veel palju aastaid kahetsed. Oma tegevusi tuleks hoolikalt ette valmistada, et mitte rahalisi probleeme tekitada. Oma rahaasjadel tasuks sellel aastal rohkem silm peal hoida. Riskide võtmisest tasuks hoiduda. Hea aeg peresuhete arendamiseks ja tugevdamiseks. Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad lahti, sest see aasta võib Sulle mitmeid häid võimalusi välja pakkuda.

2020. aasta Sõnnile, kes on sündinud 1. mai – 10. mai

Teiste inimestega suhtlemine võib Sulle sellel aastal palju peavalu valmistada. Peaksid oma sõnadevalikuga tavalisest palju ettevaatlikum olema. Rahaasjad kujunevad üsna headeks, kuid peaksid oma kulutused kriitilise pilguga üle vaatama. Tööalases elus võivad Sulle avaneda mõningad meeldivad üllatused. Ettevaatlikum tuleks olla pikemaajaliste plaanide tegemisel, kuna need võivad kaasa tuua ebaõnnestumisi.

2020. aasta Sõnnile, kes on sündinud 11. mai – 21. mai

Sellel aastal oled väga ettevõtlik ning julge. Sa ei karda väljakutseid ega katsumusi. Seepärast oled suuteline saavutama märkimisväärseid tulemusi, eriti just tööalases elus. Rohkem tuleks Sul tähelepanu pöörata kõikvõimalikele pisidetailidele, sest need mõjutavad Sinu otsuseid kõige enam. Teiste inimestega suhtlemisel tuleks Sul julgemalt oma arvamusi välja öelda.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused