2020. aasta horoskoop (Veevalajale)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÃœLDINE

Sellel aastal tuleb Sul teha jõupingutusi selleks, et oma oskusi ja teadmisi ka teistele demonstreerida. Mida paremini teised inimesed näevad, mida oskad ja tead, seda võimalusterohkem see aasta Sulle on.

Pane enda jaoks paika peamised eesmärgid, mida sellel aastal teha soovid. Seejärel asu neid ellu viima ning ära valitud teelt kõrvale kaldu. Seepärast tuleb eesmärgid püstitada ettevaatlikult.

Suhtlemine teiste inimestega peaks kulgema sellel aastal üsna hästi ning suudad leida üksmeele ka keerulisemates olukordades. Ära oma tõekspidamistes järeleandmisi tee, kuna muidu jäädki seda edaspidi tegema.

Aasta esimeses pooles tuleb Sul arvatavasti kokku puutuda ka mõningate katsumustega. Aasta teine pool on selles osas oluliselt kergem.

See aasta on suurepärane aeg oma hobidega tegelemiseks, mis annaks Sulle juurde enesekindlust ning aitab igapäevaseid pingeid leevendada.

See aasta pole eriti hea aeg uute ideede teostamiseks. Pigem keskendu väiksematele asjadele.

Informatsiooni hankimine on raskendatud, mistõttu ole ettevaatlik otsuste langetamisel.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Armuelus peaks praegu kõik suhteliselt hästi toimima. Pead ainult jälgima seda, et Sa partneriga suhtlemisel talle liialt suurt survet avaldama ei hakkaks. Veeda partneriga koos rohke aega, sest see aitaks suhet olulisel määral tugevdada.

Kingituste tegemine tuleks praegu kasuks, kuid hoidu liialdustest. Praegu tuleks rõõmu tunda ka kõige väiksematest asjadest.

See aasta on suurepärane aeg erimeelsuste lahendamiseks, kui need on varem esile kerkinud ja siiani lahenduseta jäänud. Kompromissidele jõudmine on Sulle praegu väga oluline. See eeldab ka mõningate järeleandmiste tegemist.

Hea aeg koos partneriga reisimiseks. Samas pole praegu hea aeg liialt pikkade reiside korraldamiseks. Pigem tasuks reisida Eestis või naaberriikidesse.

Arvatavasti tuleb Sul oma partneri vanemaid ühel või teisel viisil toetada. Tee seda omakasupüüdmatult.

Kui oled vallaline, siis tasuks sellel aastal tavalisest enam oma silmad lahti hoida. Sulle on avanemas nii mõnedki uued võimalused, mida kaua oodanud oled. Samas tuleks uute tutvuste loomisel oma eelarvamused maha suruda. Ka võiksid oma emotsioonide kontrollimisele rohkem rõhku panna.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Sellel aastal peaks pereelus valitsema harmoonia ja hea läbisaamine pereliikmetega. Samas võivad tööalased kohustused võtta Sinult nii palju aega, et Sul jääb perega ajaveetmiseks liialt vähe aega. Seetõttu tuleks Sul oma ajalisi ressursse hoolikalt planeerida, et kõik kenasti tasakaalus oleks.

Sul tuleb pereliikmeid sellel aastal mõnes asjas väga olulisel määral toetada. Jälgi seda, et oleksid nende abistamisel objektiivne, sest vastasel korral võid nad veelgi suuremasse probleemide sasipuntrasse viia.

Hea aeg koduste plaanide teostamiseks ning seda koos perega. Tehke ühiselt plaanid ja viige need plaanid ka ühiselt ellu.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

Tööalases elus on Sind ootamas keskmine aasta. Sul tuleks keskenduda neile ettevõtmistele, mis Sul viimastel aastatel kõige paremini pole kulgenud. Detailidele tuleks praegu rohkem tähelepanu pöörata, kuna need mõjutavad väga otseselt Sinu otsustusprotsessi.

Kui pead hakkama tegelema uute projektidega, siis tasuks sellel aastal nendesse väga tõsiselt suhtuda ning vältida tormakust. Mida paremini oma ettevõtmisi ette valmistad, seda paremini suudad need ka ellu viia. Kui võimalik, keskendu sellel aastal pigem rutiinsetele töödele.

Tööalaste kohustustega seonduvalt tuleb Sul ette võtta mõned reisid, mis mõjutavad Sinu karjääri väga olulisel määral. Seepärast on oluline ennast vajalike dokumentidega varustada ja informatsiooniga kurssi viia.

Suhted kolleegidega peaksid toimima suhteliselt hästi. Jaga nendega rohkem oma mõtteid ja võta kuulda oma kolleegide arvamusi. Seeläbi suudad koostöö veelgi paremini toimima saada.

See aasta pole hea aeg töökoha vahetamiseks, kuna uus töökoht ei saa olema selline, mida oleksid oodanud. Kui vähegi võimalik hoia kinni oma olemasolevast töökohast.

Kui oled töötu, siis tasub aga silmad lahti hoida, sest mõned unikaalsed võimalused on Sulle avanemas. Sa võiksid ka ise aktiivsem olla uue töökoha otsingutel, sest niisama võimalused Sulle ei avane.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused