2020. aasta horoskoop (Kaljukitsele) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Rahaasjad peaksid kulgema sellel aastal tavalisest mõnevõrra paremini. Sulle on avanemas mõned uued võimalused selleks, et oma sissetulekut suurendada. Ka ise teed selle nimel suuri jõupingutusi.

Oma rahaliste vahenditega tasuks ettevaatlikumalt ringi käia. Ei tasu praegu hakata raha tuulde loopima, sest see tooks varem või hiljem kaasa tagasilööke.

Oma igakuised kulutused tasuks kriitilise pilguga üle vaadata.

Rahaasjades võib see aasta kaasa tuua mõningaid juriidilisi probleeme. On oht, et unustad mingi olulise dokumendi täitmata või esitamata, mis toob Sulle kaasa rahalisi väljaminekuid. Samuti jälgi hoolikalt, et Sa ei seoks ennast rahaliste kohustustega, mis esmapilgul tunduvad ühekordsed, kuid hiljem avastad, et Sinult on raha ka hiljem kasseeritud.

Rahaliste vahendite investeerimisel tasuks pigem olla konservatiivne ning hoiduda tormakusest valikute tegemisel.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

Reisid sellel aastal arvatavasti üsna palju. Pikematele reisidele mineku eel tuleb Sul aga jälgida seda, et saaksid kõik vajalikud dokumendid korda aetud. Ka tuleks üldisemas plaanis reisiplaanide tegemist võtta tõsisemalt.

Tööalases elus tuleb Sul sellel aastal arvatavasti üsna palju reisida, seda peamiselt just Eesti piirides.

Võimalikeks negatiivsetest aspektideks võivad reisimisel kujuneda väiksemad tervisemured. Ole ettevaatlikum võõrapäraste roogade tarvitamisel ning jälgi, et vesi, mida jood, oleks puhas.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Sinu energiavarud on sellel aastal suured, mistõttu on ka tervis Sul suhteliselt hea. Ka emotsionaalne tasakaal peaks olema Sul tagatud. Püüa praegu oma energiavarud paremini tasakaalus hoida. Võta vajadusel aeg maha, liigu looduses või ole perega.

Oma toiduvalikkuse tasuks kriitilisemalt suhtuda. Hoidu liialdustest, sest see midagi head endaga kaasa ei tooks.

Füüsiliselt tasuks aktiivsem olla. Kui Sa spordiga tegeleda ei taha, siis vähemalt jaluta ja liigu looduses.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Kaljukitsele, kes on sündinud 22. detsember – 31. detsember

See aasta kujuneb Sulle edukaks, kuid peaksid silma peal hoidma inimsuhete toimimisel. Hoidu teravatest väljaütlemistest, sest nendega võid endale pikaks ajaks palju ebameeldivusi tekitada. Sul tuleb lastega rohkem tegeleda. Nad vajavad Sinu abi ja nõuandeid tavalisest enam. Oluline on nende aitamisel säilitada objektiivsus. Rahaasjad on Sul head ning leiad endale mitmeid uusi teenimisvõimalusi.

2020. aasta Kaljukitsele, kes on sündinud 1. jaanuar – 10. jaanuar

See aasta toob Sinu ellu kaasa mitmesuguseid muutusi. Püüa nende muutustega kiiresti kohaneda, muidu on muutuvad need Sulle vastumeelseteks. Suhtlemisel teiste inimestega hoia oma saladusi. On oht, et keegi võib Sinult saadud informatsiooni Sinu enda vastu ära kasutada. See aasta paneb nii mõneski mõttes paika, kes on Sinu tegelikud sõbrad.

2020. aasta Kaljukitsele, kes on sündinud 11. jaanuar – 20. jaanuar

Armuelu on Sinu jaoks heas seisus. Sul tasuks armuelus vastu võtta mõningad põhimõttelised otsused, et seeläbi tagada endale ja partnerile suurem kindlustunne. Sellel aastal tasuks oma igapäevaellu leida rohkem selliseid tegevusi, mis Sulle rahulolu pakuksid. Tööalases elus tuleks Sul olla tavalisest mõnevõrra tähelepanelikum detailidega ja dokumentidega.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused