2020. aasta horoskoop (Kaljukitsele)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÃœLDINE

Sellel aasta tuleb Sul ennast tavalisest enam pingutada, et seeläbi kõik kontrolli all hoida. Niisama ei tule kätte mitte midagi, mistõttu ära endale praegu liialt suuri plaane tegema hakka.

Hoia suhted teiste inimestega normaalsetena, sest vastasel korral on oht endale mitmeid vaenlasi tekitada. Ära võta südamesse seda, kui teised inimesed Sinu suunas midagi teravat ütlevad. Parem on sellistest inimest lihtsalt eemale hoida.

Sellel aastal on väga oluline see, et oma sisemise maailma tasakaalus hoiaksid. Leia endale rohkem selliseid tegevusi, mis võimaldaksid Sul ennast hästi tunda. Ka füüsiline aktiivsus tuleks kasuks, mis võimaldaks argimuresid paremini unustada.

Soovid leida võimalusi selleks, et oma siseseisvust ja sõltumatust suurendada. Need jõupingutused peaksid ennast hästi ära tasuma. Oluline on see, et Sul oleks kogu aeg meeles, mis on Sinu elu eesmärk.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Armuelus peaks Sul olema sellel aastal üsna heas seisus. Arusaamatusi tekib harva ning suudad partneriga enamikes küsimustes kiiresti kompromissid leida. Soovid oma suhtesse tuua romantikat ja kirge, kuid siinjuures on oht liialustesse kalduda. Ära ise partneri eest asju otsusta, sest see võib temas pahameelt tekitada.

Hea aeg mitmesuguste koduste plaanide teostamiseks. Parem ongi sellel aastal rohkem romantilisi sündmusi korraldada koduses keskkonnas. See annab praegu selle õigema tunde, mida oled oodanud.

Hea aeg partneriga koos reisimiseks, kuid liialt pikki ja kurnavaid reise tasuks vältida.

Lubadusi ära anna praegu liialt kergekäeliselt. Nende täitmine võib ühel või teisel põhjusel katki jääda.

Kui oled vallaline, siis tasuks praegu oma silmad rohkem lahti hoida. Haara kinni kõikidest võimalustest, mis Sulle on avanemas. Oskad teisi inimesi praegu üsna hästi hinnata, mistõttu Sa valesid valikuid ei tee. Jupiter ja Saturn mõjutavad positiivselt Sinu püüdlusi oma ellu armastuse leidmisel.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Sellel aastal on Sul tavalisest palju keerukam leida aega oma pere jaoks, mida Sa oleksid soovinud. Peamiselt on see tingitud sellest, et pead tööalaste asjadega rohkem tegelema ning ka tööasjadega seonduvalt reisima. Püüa aga oma perega rohkem kontakti hoida, seda kasvõi telefoni või interneti teel.

Peresuhted toimivad sellel aastal üsna hästi ning mingeid erilisi murekohti see aasta selles osas kaasa ei too. Pead aga olema valmis oma pereliikmeid nõu ja jõuga toetama, et nad oma probleemid lahendatud ja takistused ületatud saaksid. Sealjuures tuleb Sul säilitada objektiivsus. Vastasel korral võid need probleemid või takistused veelgi keerukamateks muuta.

Mõningaid probleeme ja arusaamatusi võib kaasa tuua raha. Selles vallas on üksmeele leidmine keeruline. Asja aitab parandada oma mõtete selgitamine ja veelkord selgitamine.

Hea aeg kodu heaks midagi ära teha, et seeläbi kõik pereliikmed ennast paremini tunda saaksid. Kõike seda tasuks teha üheskoos.

Kui Sul peres lapsi pole ja Sul on soov neid saada, siis see aasta võib ühel või teisel viisil Sinuni tuua oodatud rõõmusõnumi.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

Tööalane elu võib sellel aastal kujuneda Sulle keeruliseks ja raskeks. Sugugi kõik asjad ei laabu praegu nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Liialt suuri ootusi endale seada ei tohiks, sest ainult nii suudad ennast enesekindlana hoida.

Äriasjad kulgevad üldiselt hästi, kuid liialt suurte riskide võtmisest tasuks hoiduda. Esimene kvartal võib tõsiküll olla mõnevõrra keeruline, kuid pärast seda lähevad asjad paremuse poole.

Töökoha vahetamiseks pole see aasta hea aeg. Kõik uus võib tunduda ahvatlev, kuid pärast tuleb oma otsuseid suure tõenäosusega kahetseda. Kui ikka kannatab oma praegusel töökohal jätkata, siis tee seda.

Suhted kolleegidega ei ole sellel aastal mitte kõige paremad. Teravaid väljaütlemisi tuleb tihtilugu ette. Püüa vähemalt omalt poolt oma sõnu valida, et mitte tülisid ja vastasseise mitte tekitada.

Tööasjades tasuks hoiduda suuremate muudatuste tegemisest, sest soovitud tulemusi oleks keeruline saavutada.

Keskendu sellel aastal pigem rutiinsetele tegevustele ning püüa kolleegidega hästi läbi saada, siis on see aasta tööalases elus üsna talutav.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused