2020. aasta horoskoop (Skorpionile) (järg)


Foto: www.freedigitalphotos.net

RAHA

Sinu rahalised väljaminekud võivad sellel aasta mõnevõrra suureneda. See on peamiselt tingitud sellest, et Sul on soov endale hankida midagi sellist, mis võimaldaks Sul ennast vabana tunda. Suudad oma sissetulekuga need kulutused katta ning mingit erilist probleemi tekkida ei tohiks. Samas võiksid ennast ikkagi veidi rohkem kontrollida, et mitte liialdustesse minna.

Sul tasuks teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et vabaneda vanadest võlgadest. Jupiteri mõju peaks Sind selliste jõupingutuste tegemisel toetama.

Üldiselt on Sinu sissetulek sellel aastal hea ning tänu oma sihikindlusele on Sul head võimalused oma sissetuleku suurendamiseks. Riskide võtmisest tasuks aga hoiduda, sest nendest midagi head Sulle sellel aastal ei tule.

Ära karda pöörduda teiste inimeste poole, kui vajad rahaasjade korraldamisel teiste inimeste abi või nõuandeid.

Keegi inimene võib pöörduda Sinu poole laenu saamiseks. Ole ettevaatlik sellele inimesele laenu andmisel, sest on oht, et Sa seda raha enam kunagi ei näe.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



REISIMINE

See aasta toob kaasa Sinu aktiivse reisimise. Sul tuleb reisida nii tööalaste kohustustega seonduvalt, kui ka perega koos. Kõik reisid peaksid Sul hästi õnnestuma, kuid pead jälgima seda, et hoiaksid oma reisidokumendid korras.

Autoga reisides jälgi seda, et Sul oleks kaasa kõikvõimalikud hädaabivahendid esmaste remonttööde tegemiseks. Ka tasuks jälgida, et auto kütusepaagis oleks piisavalt kütust.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



TERVIS

Sellel aastal peaks Sul tervis olema üsna hea. Sul tasuks teha suuremaid pingutusi selle nimel, et oma elukorraldus muuta selliseks, et tagada endale tasakaal puhkuse ja töö vahel. Liialdamine mingil moel kasuks ei tule.

Oma toiduvaliku võiksid kriitilisema pilguga üle vaadata. Selles osas tasuks teha mõningaid muudatusi, et suurendada tervislikku toitumist.

Hoia oma emotsionaalne maailm paremini tasakaalus. Ära lase tühistel asjadel ennast välja viia.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ASTROLOOGILISED MÕJUD VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

2020. aasta Skorpionile, kes on sündinud 24. oktoober – 2. november

See aasta võib Sinu ellu tuua mitmeid olulisi muutusi. Nende muutustega tasuks koostööaltilt kaasa minna, kuna vastasel korral tunned ennast nurka surutuna. Tööalases elus tuleb Sul arvatavasti tegelema asuda mõne täiesti uue valdkonnaga, kuid suudad tekkinud olukorraga kiiresti kohaneda. Probleemide ilmnemisel kasuta ära oma varasemaid kogemusi, sest need töötavad hästi ka nüüd.

2020. aasta Skorpionile, kes on sündinud 3. november – 12. november

Uued teadmised ja oskused ning ka uued eluvaldkonnad on need, mille vastu sellel aastal rohkem huvi tunned. Nii mõneski valdkonnas muutuvad Sinu senised tõekspidamised. Suudad oma ettevõtmiste juures saavutada märkimisväärset edu ning ka Sinu rahaline olukord peaks selle tulemusena oluliselt paranema. Ära võta praegu mõttetuid riske, sest need võivad ennast valusalt kätte maksta.

2020. aasta Skorpionile, kes on sündinud 13. november – 22. november

Sinu jaoks on partnerlussuhe suurema tähelepanu all. Püüad teha kõik selleks, et suhe paremini toimiks. Pead aga jälgima seda, et Sa kõige selle juures oma enda soove ja vajadusi maha suruma ei hakkaks. See aasta on Sinu jaoks positiivsete mõjudega ning suudad väga palju olulist korda saata.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused