2020. aasta horoskoop (Jäärale)


Foto: www.freedigitalphotos.net

ÜLDINE

2020. aasta eeldab Sinult suuremat sihikindlust ja tahtejõudu. Kui soovid midagi saavutada, siis tuleb oma ideid ja mõtteid teostada sihikindlalt, samas ka kannatlikult. Pead arvestama tõsiasjaga, et see aasta toob Sinu teele ka mitmeid takistusi, mille ületamine võtab päris märkimisväärselt aega. Üldiselt on see aasta Sulle aga rahulik ja meeldiv aeg.

Inimsuhted toimivad hästi ning leiad seetõttu enda kõrvale mitmeid inimesi, kellega ühise eesmärgi nimel tegutseda. Oluline on see, et oleksid valmis teisi inimesi kuulda võtma, sest saadud nõuannete abil oleks Sul võimalik elus palju kiiremini edasi liikuda. See aasta on suurepärane aeg selleks, et asuksid lahendama neid probleeme inimsuhetes, mis varasematel aastatel on esile kerkinud.

Sellel aastal avanevad Sulle ka mitmed uued võimalused, millest peaksid kiiresti kinni haarama. Kui jääd liialt kauaks mõtlema, võivad unikaalsed võimalused Sinust lihtsalt mööda minna.

Suurepärane aasta koduste plaanide teostamiseks.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



ARMASTUS

Sellel aastal tuleks oma armuelule rohkem tähelepanu pöörata. Suure tõenäosusega kerkivad esile kõik need erimeelsused ja probleemid, mis on partneriga varem lahenduseta jäänud või mis pole leidnud lahendusi, mis mõlemale osapoolele sobiksid. Nüüd tuleks need probleemid põhjalikult läbi arutada ja lahendused leida.

Suhtlemisel partneriga peaks valitsema sellel aastal tavalisest suurem tasakaal ja optimism, mis aitab igapäevasi asju kergemini lahendada.

Ühised tegevused tuleksid kasuks. Hea oleks rohkem üheskoos looduses käia ja reisima minna. Ka võiksid koos partneriga spordile rohkem tähelepanu pöörata.

Koduses elus on Sul võimalik sellel aastal palju ära teha. Kõik saavutused koduses elus mõjutavad positiivselt ka suhte arengut.

Kui oled vallaline, siis see aasta on Sulle suurepärane aeg. Oled valmis aktiivselt suhtlema ning uued tutvused on Sulle kerged tekkima. Sul on väga head võimalused selleks, et leida enda kõrvale soovitud inimene.

Kui soovid oma perre järelkasvu, siis sellel aastal võib see juhtuda.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



PEREKOND

Pereelu võib nii mõneski mõttes sellel aastal olla pingeline. Arusaamatusi tekib palju ning nende lahendamine võib kujuneda katsumuseks kõigile pereliikmetele. Sina omalt poolt saaksid ära teha seda, et Sa ei viskaks õli tulle. Ole rahulik ning kuula ära oma pereliikmete arvamused. Peamiselt on praegused pinged seotud tavalisest suurema tundlikkusega.

Pereliikmed vajavad praegu rohkem Sinu toetust ja julgustust, mistõttu on oluline, et nende jaoks alati olemas oled. Jälgima peaksid aga seda, et annaksid oma pereliikmetele nõuandeid võimalikult objektiivselt, mille saavutamine ei saa olema kerge ülesanne.

Aasta teises pooles on peresuhetes probleeme vähem, siis tasuks üheskoos midagi meeldivat korraldada. Hea oleks minna mõnele välisreisile. Kui lähed koos lastega, siis ära võte ette pikka reisi.

Koduga seonduvad tegevused on praegu väga positiivsed ning mõjutavad peresuhteid hästi, eriti kui koos perega neid teostada püüad.

Arvatavasti pead sügiskuudel lahendama mõne probleemi, mis lastega seonduvalt on esile kerkinud. Siinjuures tuleb lähtuda õiglusest, mitte sellest, Sinu lapsel on alati õigus.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



KARJÄÄR

Tööalases elus oled suuteline sellel aastal palju korda saatma, kuid see aasta kujuneb ka turbulentseks. Tööasjades on esile kerkimas mitmed olulised muutused, mis panevad proovile Sinu vastupidavuse ja kohanemisvõime. Samas on need muutused Sulle pikemas perspektiivis kasulikud ning võimaldavad oma tööasju edaspidi paremini teostada.

Suhted kolleegidega peaksid olema praegu head, mistõttu saad keerulisematel hetkedel oma kolleegidele toetuda. Ka peaksid Sul olema head suhted klientidega ning ametnikega, kellega suhtlema pead.

Sellel aastal on väga oluline see, et oma teadmisi ja oskusi pidevalt täiendaksid. See aitaks kaasa enesekindluse suurenemisele ning aitab esilekerkivaid takistusi paremini ületada. Sulle võivad selles vallas avaneda ka mitmed uued võimalused, millest kindlasti tasuks kinni haarata.

Ehkki oled tavaliselt julge ja ettevõtlik, tasuks julgusega veidi ettevaatlikum olla, seda eriti siis, kui tegeled äriga. Mõttetute riskide võtmine võib kaasa tuua palju ebameeldivusi ning tekitab Sulle edaspidiseks palju probleeme.

Kui Sa pole varem äriga tegelenud, siis sellel aastal pole hea aeg sellega alustamiseks.

Kui oled endale tööd otsimas, siis selles vallas on see aasta hea aeg. Parimad võimalused võivad Sind ees oodata aprillist juunini. Ilma eriliste põhjusteta ei tasuks töökohta vahetama hakata.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Artikkel jätkub… Lingi järgmisele lehele leiad pärast personaalseid horoskoobipakkumisi…

Artikkel jätkub:

Seotud postitused