2019 aasta sügishoroskoop (Vähk)


Foto: pexels.com

VÄHK

Perekondlikud asjad eeldavad Sinult sellel sügisel suuremat tähelepanu. Sul tuleb aidata pereliikmetel lahendada probleeme ning paika panna uued eesmärgid. See võib tunduda kerge ülesandena, kuid kui tegutsema pead, märkad, et kõik võtab oodatust palju enam aega. Ka võib see kõik Sulle emotsionaalselt kurnavaks osutuda.

Teiste inimestega suhtlemisel tuleks Sul olla praegu väga ettevaatlik. Pead Jälgima seda, et Sa ei sekkuks üleliia palju teiste inimeste tegevustesse ning isiklikesse eludesse. Kui suudad seda vältida, kulgevad kõik asjad Sinu jaoks kenasti.

Hea aeg koduste tööde tegemiseks, sest Sul on tahe midagi kodus ära teha ning Sinu sammud peaksid ennast igati hästi ära tasuma. Ära võta ette aga liialt palju asju korraga, kuna sellisel juhul ei oleks Sul piisaval määral võimalik saavutuste üle heameelt tunda.



Tööalased ettevõtmised peaksid Sul praegu hästi kulgema. Sul tasuks ennast rohkem pingutada selle nimel, et kõik olulised asjad kiiresti tehtud saaksid, sest seeläbi avad ennast uutele võimalustele. Kolleegidega suhtlemine eeldab teatud ettevaatlikkust, sest teravad väljaütlemised võivad viia probleemideni. Jälgi seda, et tööasjades kõikvõimalikud dokumendid laitmatus korras oleksid.

Kui oled endale tööd otsimas, siis võivad probleemiks kujuneda Sinu liialt suured ootused. On oht endast mööda lasta head võimalused, kuna oled ootamas midagi suurt, mis Sinuni ei jõuagi.

Sügiskuudel tasuks Sul ametiasutustega suhtlemisel olla tavalisest palju hoolikam. Jälgi, et kõik vajalikud dokumendid oleksid õigeaegselt esitatud.



Rahalised asjad eeldavad suurt tähelepanu ja korrektsust, eriti just rahaliste dokumentide vormistamisel. Sul tasuks praegu oma silmad rohkem lahti hoida, sest Sul on head võimalused selleks, et avastada enda jaoks mõni uus teenimisvõimalus. Oma rahalistel kulutustel tasuks Sul rohkem silm peal hoida.

Keegi lähedastest, sõpradest või sugulastest võib praegu vajada Sinult rahalist abi. Püüa teda aidata, kuid laenu andmisest hoidu. Pigem anna see raha sellele inimesele. Laenu andmine võib kaasa tuua palju ebameeldivusi ja raskusi.

Hea aeg mitmesuguste pikemaajaliste plaanide tegemiseks, et seeläbi kergendada igapäevaste valikute tegemist.

Armuelus peaksid asjad olema üsna heas seisus. Sul tasuks partneriga avatumalt oma mõtteid ja muresid arutada, sest see aitaks üksteisemõistmisele kindlasti kaasa. Püüa oma partnerit millegi romantilisega üllatada.



Kui oled vallaline, siis sellel sügisel avanevad võimalused armastuse leidmiseks võivad kujuneda pettumuseks. Samas ei tähenda see seda, et Sa peaksid passiivne olema. Ole seltskondlikult aktiivne, sest võid praegu luua endale võimalusi talvekuudeks.

Naissoost Vähkidele võib see sügis kaasa tuua mitmesuguseid pingeid ja arusaamatusi. Oluline on see, et ümbritseksid ennast selliste inimestega, keda usaldada saad.

Meessoost Vähid puutuvad kokku mitmesuguse informatsiooniga, mis aitavad kaasa erinevate otsuste langetamisele. Samas tuleb olla ka ettevaatlik, sest kõik kokkukogutud informatsioon pole tõene.

Tervis ei ole Sul praegu mitte kõige parem. Peamiselt on see tingitud Sinu igapäevastest pingetest, mis Sinu organismi koormavad. Seepärast on erinevad haigused kerged tekkima.

Seotud postitused