2019 aasta sügishoroskoop (Skorpion)


Foto: pexels.com

SKORPION

Keegi naisterahvas mõjutab neil sügiskuudel olulisel määral Sinu tegevusi ja ka edukust. Ühel või teisel viisil mõjutavad selle naisterahva tegevused Sinu ettevõtmisi ja igapäevaseid tulemusi. Sul tasuks praegu tähelepanelikumalt jälgida seda, mida teised inimesed ütlevad ja arvavad, sest sellest võiks olla palju abi ka Sinu igapäevaste ettevõtmiste kulgemisele.

Tööasjades tuleb Sul jälgida seda, et kõik kohustused õigeaegselt tehtud saaksid. Kui oled selles osas pealiskaudne, võid endale edaspidiseks palju ebameeldivusi tekitada. Tööasjades on Sulle arvatavasti avanemas ka mõned täiesti uued võimalused, millest püüa õigeaegselt kinni haarata. Jälgi seda, et Sa ennast tööasjadega liigselt ära ei kurnaks.

Kui oled endale tööd otsimas, siis sügiskuud ei pruugi Sulle selles osas eriti häid võimalusi pakkuda. Samas tasuks kinni haarata kõigest sellest, mida pead väärtuslikuks.



Inimsuhted võivad praegu kujuneda mõnevõrra keeruliseks. Sul on tihtilugu raske nõustuda teiste inimeste arvamustega ning kompromissid on seetõttu keerulised tulema. Ka mõjutavad inimsuhteid praegu Sinu elus varem toimunud sündmused, mis nüüd mälestustes esile kerkivad. Probleemide ilmnemisel ei tohiks neid koheselt raevukalt lahendama asuda, vaid lasta veidi probleemidel jahtuda.

Rahalised asjad kujunevad sellel sügisel headeks. Oskad oma rahaasju korraldada ning tead, milliseid samme tuleks vältida. Sulle võivad avaneda ka mõned head võimaluse lisaraha teenimiseks, kuid pead selle soovi nimel ka ennast rohkem pingutama, sest niisama ei tulek praegu kätte mitte midagi.

Oktoobris ja novembris tasuks rohkem tegeleda äriliste plaanidega. Siis on Sul parimad võimalused heade valikuteni jõudmiseks.



Peresuhted on üldiselt head, kuid arusaamatusi võib esile kerkida sellest hoolimata. Kõige rohkem tasuks jälgida seda, et Sa ei hakkaks oma mõtteid pereliikmetele peale suruma. Mida rohkem suudad oma pereliikmeid ära kuulata, seda paremini peresuhted toimivad.

Koduses majapidamises tasuks praegu hoiduda suuremate plaanide teostamiseks. Selles osas ei ole Sul piisaval määral kannatlikkust, et oma plaanid vajalikul määral ette valmistada.

Armuelus püüa partnerit rohkem kuulata. Julgusta teda rääkima ka oma tunnetest, et seeläbi teda paremini mõista suudaksid. Rohkem tasuks romantikale rõhku panna ja selles vallas ka midagi täiesti uut proovida.



Naissoost Skorpionitel tuleb rohkem tegeleda erinevate dokumentide korrastamisega ja vormistamisega. See eeldab suurt tähelepanu, kuna eksimused võivad ennast valusalt kätte maksta. Hea aeg erinevate lepingute sõlmimiseks või lõpetamiseks.

Meessoost Skorpionitel tuleb ühel või teisel põhjusel rohkem reisida. See ei tähendab ilmtingimata välisriikidesse. Need reisid peaksid positiivselt mõjutama Sinu tulevikku, eriti rahalistes ja tööalastes asjades.

Tervis peaks Sul olema praegu üsna hea. Oluline on see, et liiguksid rohkem, et seeläbi endale parem enesetunne tagada. Looduses viibimine tuleks kasuks, kuna aitaks Sul oma meeleolu tasakaalus hoida.

Seotud postitused