2019 aasta sügishoroskoop (Kaalud)


Foto: pexels.com

KAALUD

Sinu ootused on praegu tavalisest suuremad, mistõttu teed plaane ja püüad neid teostama asuda. Pead aga jälgima seda, et oleksid kõige selle juures realistlik, muidu on pettumused kerged tulema.

Inimsuhted võivad praegu kujuneda mõnevõrra keerukaks ja arusaamatused on kerged tulema. Keegi inimene, keda oled siiani usaldanud, võib Sind alt vedada ning Sulle palju pettumusi tekitada, seda eriti oktoobrikuus).

Sugulastega seonduvalt võid kuulda mõningaid halbu uudiseid, mis võib Sinus meelepaha tekitada pikka aega.



Suure tõenäosusega leiab praegu aset mingi oluline sündmus, mis on seotud Sinu perega. Sul tuleb aktiivselt selle sündmuse korraldamisel kaasa lüüa. Oluline on see, et oleksid praegu oma pereliikmetele rohkem toeks. Nad vajavad Sinu toetust ja julgustust, et nad saaksid oma plaane teostada.

Otsuste langetamine on Sulle praegu tavalisest keerukam ülesanne, mistõttu võib see kaasa tuua probleeme ja arusaamatusi inimsuhetes. Sulle on väga vastumeelne see, kui Sind ühes või teises asjas tagant surutakse. Vajad aega ja rahu, et vajalikud otsused langetada.

Tööalases elus tuleks Sul olla praegu tavalisest palju tähelepanelikum. Sinu kohustuste hulka võidakse suruda asju, mida tegelikult peaksid tegema teised inimesed. Ära lase sellel juhtuda, sest muidu kannatavad Sinu enda kohustused.



Tööasjades pole praegu mõttekas ennast üliheast küljest näidata, et teisisõnu ära ennast üle pinguta, et endale seeläbi eeliseid luua. Suure tõenäosusega jäävad Sinu jõupingutused märkamata.

Partnerlussuhtes võivad sügiskuud olla Sulle keerulised. Sul on partneriga erinevad arusaamad asjadest ning kompromissid on keerulised tulema. Et suuremaid probleeme vältida, tuleks Sul olla kogu aeg valmis selleks, et kompromisse otsida.

Juriidiliste probleemide lahendamiseks pole see sügis hea aeg. Asjad ei liigu Sulle selles vallas positiivses suunas.



Naissoost Kaaludele toob see sügis kaasa mitmeid meeldivaid üllatusi ja arenguid, eriti just Sulle kõige olulisemates küsimustes. Meessoost Kaalud on praegu tavalisest kannatamatumad, seda eriti juhtudel, kui asjad ei kulge soovitud suunas. Pole välistatud ebameeldivad konfliktid sugulastega või naabritega.

Oma tervisel tasuks praegu rohkem silma peal hoida. Sinu organism on praegu tavalisest kurnatum, kuigi Sa seda ehk ei tunneta, mistõttu on haigused kerged tulema. Ka tasuks olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum füüsiliste tegevuste juures, et ennast mitte vigastada. Hoia oma selga, sest seljavigastuste tekkimise oht on suur.

Rahaasjad võivad olla praegu mõnevõrra pingelised, eriti kui teed mõtlematuid kulutusi. Rahaasjade korraldamine eeldab Sinult suuremat konservatiivsust ja ettevaatlikkust. Ära otsi skeeme, mis Sind kiiresti rikkaks teeks.

Seotud postitused