2019 aasta suvehoroskoop (Kaalud)


Foto: pexels.com

KAALUD

Suvekuudel tuleks Sul rohkem keskenduda enda sisemise maailma arendamisele ja plaanide teostamisele. Eelkõige tuleks Sul enda jaoks mõtestada lahtu kõik need küsimused, mi on Sulle olulise tähendusega. Ära karda uusi väljakutseid ning haara kinni kõikidest uutest võimalustest.

Tööalases elus on olulisel kohal kindlameelsus ja sihikindlus tööde teostamisel. Kui lööd kartma, kui takistused esile kerkivad, võivad Sinu edaspidised väljavaated tööalases elus halveneda. Kindlasti tasuks julgemalt teiste inimeste poole pöörduda, kui oled sattunud raskuste keskele.

Kui oled vallaline, siis suvekuud võivad Sinu ellu tuua mitmeid positiivseid arenguid, mida kaua oodanud oled. Paljuski sõltub kõik aga ka sellest, mida Sinu isiklik horoskoop aasta kohta räägib.



Juunis või juulis võid kokku puutuda mõningate konfliktsituatsioonidega, mis on seotud heade sõprade või sugulastega. Peamiselt on see tingitud väärtuskonfliktidest, võib-olla on seotud aga hoopis poliitiliste vaadetega. Igatahes tuleb Sul suhete hoidmise nimel oma arvamused pigem enda teada jätta.

Inimestega suhtlemisel tasuks Sul üldse olla praegu ettevaatlikum, sest on suur oht, et Sind võidakse nii mõnelgi juhul valesti mõista, mistõttu on arusaamatused kerged tulema.

Ära usu kõike seda, mida Sulle kokku lubatakse, sest suure tõenäosusega jääb suur osa neist lubadustest täitmata.



Koduses ära torma oma ideid teostama. Pead veel varuma aega selleks, et kõik asjad enda jaoks kenasti läbi mõelda. See võib kaasa tuua plaanide muutusi.

Suhtlemine perega ja pereliikmetega koos aja veetmine on Sulle praegu esmatähtis ning püüad leida selleks maksimaalselt ajalisi ressursse. Pereliikmed võivad praegu vajada Sinu abi ja toetust mõningate esilekerkinud raskuste ületamisel.

Arvatavasti pead suvekuudel langetama mitmeid olulisi otsuseid, mille ettevalmistamisele tuleks Sul suuremat tähelepanu pöörata. Asja aitaks Sulle kergemaks muuta see, kui oled eelnevalt juba ennast vajalike faktidega kurssi viinud.



Mingid probleemid võivad olla seotud ka koduse keskkonnaga, kus Sul tuleb hakata mida remontima või välja vahetama. Saad sellega kenasti hakkama.

Tervis peaks olema Sul sellel suvel üsna hea, kuid kimbutama võivad hakata peavalud. Oluline on ennast igapäevaselt korralikult välja puhata, sest seeläbi hoiad oma sisemises maailmas paremat tasakaalu.

Suvekuudel tasuks Sul rohkem reisida ning nautida päikest, eriti veekogude läheduses.

Seotud postitused