2019 aasta kevadhoroskoop (Skorpion)


Foto: pexels.com

SKORPION

Kevadkuud on Sulle soodne aeg mitmesuguste ideede ja plaanide teostamiseks. Sul tuleb ainult enda jaoks täpselt paika panna, mida soovid saavutada ja kuidas seda teha. Liigne tormakus kasuks ei tule ning pisidetailidele tuleks rohkem tähelepanu pöörata. Ka tuleks oma ideede teostamise juures pidevalt jälgida seda, et Sa oma rahaliste väljaminekute tegemise juures liialdustesse ei läheks.

Rahaline seis peaks Sul olema üsna hea ning võib-olla teenid ka veidi lisaraha, mis koheselt igapäevasteks kulutusteks ära kulub. Peaksid aga hoiduma kõikvõimalikest kahtlastest tehingutest, sest need võivad Sinu edaspidiseid väljavaateid olulisel määral halvendada.

Suurepärane aeg on praegu erinevate kokkulepete ja lepingute sõlmimiseks. Kiirustamisest peaksid hoiduma ning oluline on kõik ettevalmistused õigeaegselt ära teha. Vajadusel ole valmis nõuandeid küsima teistelt inimestelt, kes Sind kindlasti aidata suudaksid. Samas jälgi seda, et Sa oma saladusi kõikidele välja ei räägiks.



Tööalastes asjades oled edukas ning suudad oma plaane ja ideid tavalisest kergemini ellu viia. Sulle tuleks kasuks see, kui oma tööalaseid plaane ja ideid iseseisvalt ellu viiksid. Meeskonnatöö ei pruugi Sul praegu eriti hästi õnnestuda. Tööalastes asjades on oluline see, et oma ettevõtmised põhjalikult ette valmistaksid. Uisapäisa ei tohiks oma tööalaste kohustustega tegelema hakata.

Tööasjades tuleks dokumentidega ettevaatlikumalt ringi käia. On oht, et mingi oluline dokument võib Sul kaduma minna. Ka tööalaste rahaliste küsimustega tuleks praegu ettevaatlikumalt tegeleda.

Sinuni võivad jõuda uudised, mis puudutavad Sinu sõpra või sugulast. Oma olemuselt pole need uudised positiivsed. Arvatavasti pead osalema selle inimese abistamisel. Siinkohal on oht aga ka endale probleeme kaela tõmmata. Kasuks tuleks see, kui Sa ise hädasoleva inimese abistamisega ei tegeleks, vaid annaksid ainult nõuandeid.



Sugulastega suhtlemine võib olla Sulle kevadkuudel tõeline peavalu. Arusaamatused on kerged tekkima ning nende lahendamine ei saa olema kerge ülesanne. Peaksid väga hoolikalt mõtlema, mida ütled ja kuidas ütled. Peamiselt võivad arusaamatusi kaasa tuua rahalised küsimused ja selles vallas kompromisside leidmine.

Armuasjades tasuks Sul olla kevadkuudel tavalisest ettevaatlikum. Sul on raske oma partnerit mõista, mistõttu on ka arusaamatused ja erimeelsused kerged tekkima. Oluline on see, et oleksid valmis kompromisse otsima.

Püüa leida võimalusi selleks, et oma suhtesse rohkem romantikat tuua. Selleks ei pea proovima midagi uut, piisab ka õhtustamisest küünlavalguses vms.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis tasuks Sul kevadel rohkem silmad lahti hoida. Sulle on avanemas mõned uued võimalused. Rohkem tasuks viibida sõprade läheduses, sest just nende kaudu on Sul parimad võimalused armastuse leidmiseks.



Kevadkuudel tasuks rohkem mõelda reisimise peale. Reisidelt saadavad mälestused peaksid olema väga positiivsed. Kui Sa reisima minna ei saa, siis tasuks otsida võimalusi lihtsalt selleks, et mõneks päevaks aeg maha võtta ja tegeleda täiesti uudsete ja ebatavaliste asjadega.

Kodused asjaajamised on Sinu suurema tähelepanu all. Püüad koduses majapidamises kõik olulised mõtted ja ideed teoks teha. Siinjuures peaksid aga jälgima seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi.

Tervis on Sul üldiselt üsna heas seisus, kuid pead arvestama sellega, et kroonilised probleemid on esile tõusmas. Rohkem tasuks viibida värske õhu ja päikese käes.

Seotud postitused