2019 aasta kevadhoroskoop (Ambur)


Foto: pexels.com

AMBUR

Kevadkuud võivad Sinu ellu tuua palju rahulolematust. Sul on raske leppida sellega, kui asjad ei kulge vastavalt Sinu soovidele ja plaanidele. Ka tuleb Sul olla valmis mitmesugusteks väiksemateks ja suuremateks tagasilöökideks. Muidu need polekski Sulle eriline probleem, kui kuna sead endale praegu väga kõrgeid eesmärke, siis on oht ka kõrgelt kukkumiseks. Arvesta sellega, et informatsiooni hankimine ei ole praegu kerge ülesanne, mistõttu on Sul raske asjadest tervikliku pildi loomine. Sellest tulenevalt ei ole ka langetatavad otsused mitte kõige paremad.

Teiste inimestega suhtlemine on Sulle keerukas. Sulle võib näida, et teised inimesed mõtlevad ja liigutavad ennast aeglaselt ning takistavad seeläbi Sinu ettevõtmisi. Püüa neid rohkem mõista ning ära oota neilt seda, mida nad suutelised pakkuma pole. Ka tuleks Sul oma mõtete tutvustamisel olla praegu tavalisest kannatlikum.

Tööalastes asjad suudad sellel kevadel palju korda saata, kuigi Sulle tundub, et Sa ei jõua oma tegemistega mitte kuhugi. Kevade lõppedes tasuks teha kokkuvõtteid ning siis näed, mida kõike oled suutnud ellu viia.



Pead tegema suuremaid jõupingutusi praegu selle nimel, et endale sisemises maailmas tasakaal tagada. Võtad asju liialt tõsiselt ja näed väikestes asjades suuri pettumusi. See suurendab igapäevaselt Sinu stressi. Püüa leida viis, kuidas seda stressi kontrolli all hoida. Kõige paremini aitab see, kui tegeleksid rohkem selliste asjadega, mis oleksid Sulle meelepärased. Heaks leevenduseks on oma hobidega tegelemine ja looduses liikumine.

Ka peaksid praegu rohkem oma tervisel rohkem silma peal hoidma. Asu ennast ravima koheselt, kui mingid haigusnähud on tekkimas. Püüa oma sisemine maailm tasakaalus hoida, sest see läbi kulgevad ka Sinu igapäevased tegevused paremini. Oma toiduvalikul tasuks silm peal hoida. On oht, et kaldud ülesöömisele.

Neil kevadkuudel tasuks Sul rohkem silm peal hoida ka oma pereliikmete tervisel. Ole neile toeks ning julgusta neid ennast vajadusel ravima.



Rahalised asjad võivad sellel kevadel Sulle kaasa tuua mõningaid probleeme. Peaksid hoolikalt oma kulutused läbi mõtlema, et seeläbi ennast probleemidest eemale hoida. Suureks katsumuseks võivad kujuneda Sulle dokumendid, mis on seotud Sinu sissetulekuga või väljaminekutega. Hoidu tormakusest sellistele dokumentidele allakirja andmisel.

Hoidu sellistest inimestest, kes võivad Sulle rahalistes asjades survet avaldada.

Kui oled tähelepanelik uute võimaluste suhtes, siis aprillikuus võivad Sulle avaneda mõned uued võimalused sissetuleku suurendamiseks.



Armuelus on Sul sellel kevadel kõik päris kenasti. Sul tasuks rohkem rõhku panna sellele, et oma partneriga koos meeldivalt aega veeta. Kindlasti tuleks Sul rohkem arvestada partneri arvamustega. Ei tee paha, kui püüad leida võimalusi romantika suurendamiseks oma suhtes.

Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad kindlasti lahti, sest Sulle on sellel kevadel avanemas üks päris unikaalne võimalus.

Kevadkuud on suurepärane aeg selleks, et oma reisiplaanid teoks teeksid.

Meessoost Amburid võtavad arvatavasti ette koduses majapidamises mingi suurema ümberkorralduse või ehitustööd.

Seotud postitused