2019 aasta kevadhoroskoop (Jäär)


Foto: pexels.com

JÄÄR

Kevadkuud toovad Sinu ellu arvatavasti mitmeid arenguid, millest Sul tasuks kinni haarata. Praegu oleks kõige suurem viga uutest võimalustest kõrvale jääda. Rohkem oleks mõttekas ära kasutada oma loovust, sest see aitaks Sul paremini seatud eesmärkide poole liikuda.

Ole ettevaatlik sellega, et Sa ei hakkaks praegu võtma mõttetuid riske, sest on oht, et kahjustad oma edaspidiseid võimalusi. Rohkem tasuks keskenduda pisidetailidega tegelemisele, sest see aotaks kaasa paremate valikute tegemisele. Informatsiooni hankimisel tasuks Sul rohkem kuulda võtta ka teiste inimeste nõuandeid ja soovitusi, sest seeläbi jõuaksid kindlasti oma tegemistega kiiremini oodatud tulemusteni.

Rahaasjad peaksid praegu olema Sul üsna heas seisus. Arvatavasti leiad endale ka võimalusi selleks, et oma sissetulekut suurendada, kuid see eeldab Sinult ka põhimõttelisi otsuseid, et oma soovid täide viia.



Kui oled soovinud oma koduses majapidamises midagi olulist korda saata, siis neil kevadkuudel tasuks Sul ennast rohkem pingutada. Kindlasti tasuks ka pereliikmed koduste plaanide teostamisse kaasata.

Tööalases elus ole valmis selleks, et esile kerkivad mõningad muutused, mis ei ole Sulle eriti meeltmööda. Samas pole võimalik neid muutusi ära hoida, mistõttu püüa kiiresti tekkinud olukorraga kohaneda.

Hea aeg selleks, et oma oskusi ja teadmisi täiendaksid, sest seeläbi looksid endale tööalases elus uusi võimalusi ja eeliseid.



Armuelus tasuks Sul oma partneri soovide ja vajadustega rohkem arvestada. Julgusta teda rääkima asjadest, mis on talle olulised. Ettevaatlik tasuks olla tormakusega partneriga suhtlemisel, kuna selle tulemusena oleksid arusaamatused kerged tekkima. Kõiki küsimusi tuleks partneriga arutada praegu võimalikult rahulikult ning hoiduda igasugusest kriitikast.

Kui oled vallaline, siis tasuks Sul oma silmad rohkem lahti hoida, sest Sulle võivad praegu avaneda mitmed unikaalsed võimalused.

Suure tõenäosusega reisid neil kevadkuudel suhteliselt palju. Võimalik, et pead reisil olles kogema midagi ebatavalist ja pole välistatud ka mõned negatiivsed kogemused, kuid see Sind juba ei pidurda.



Leia endale praegu rohkesti selliseid tegevusi, mis Sulle hästi mõjuksid. Tegele rohkem oma meelisharrastustega, sest see aitab Sul ennast sisemiselt paremini tasakaalus hoida.

Meessoost Jääradel tuleb olla valmis mõneks suuremaks tüliks oma partneriga. Seda tüli peaksid koheselt lahendama asuma, kuna hiljem oleks seda juba palju keerulisem teha.

Kevadkuud on suurepärane aeg õpinguteks ja eksamite sooritamiseks. Peaksid aga jälgima seda, et Sa õppimist viimasele minutile ei jätaks.

Seotud postitused