2019 aasta kevadhoroskoop (Kaalud)


Foto: pexels.com

KAALUD

Kevadkuud kujunevad Sulle meeldivaks ja huvitavaks ajaks. Esiplaanil on romantika, armastus ja koduste plaanide teostamine. Ka toob see kevad Sinu ellu palju ootamatusi ja mitmekesisust, millest oled ehk pikka aega unistanud.

Pöörad suuremat tähelepanu oma partnerile ja tema vajadustele. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma partnerit millegi meeldivaga üllatada, sest selliste üllatuste valmistamine mõjuks positiivselt ka Sulle endale.

Sul tasuks oma koduseid plaane ja ideid julgemalt ellu viia. Liialt suurte plaanide teostamiseks pole aeg siiski mitte kõige parem aeg. Tasuks keskenduda väiksematele töödele.



Sugulased võivad Sinu ellu tuua mitmesuguseid üllatusi. Jälgi seda, et Sa ei laseks sugulastel mõningates olulistes asjades pähe istuda.

Märtsis või aprillis tuleb Sul olla valmis mõningateks muutusteks. Sul tuleb langetada ka mitmeid põhimõttelisi otsuseid, et oma edaspidised tegemised paremini toimima saada. Seepärast kujuneb informatsiooni hankimine Sulle väga oluliseks väljakutseks. Väga ettevaatlik tasuks olla dokumentide allkirjastamisel, sest on oht, et Sulle võivad mõningad olulised pisidetailid märkamatuteks jääda.

Praegu pole hea aeg pikemaajaliste sihtide paikapanekuks, kuna Sul tuleks hiljem neid kindlasti muutma hakata.



Tööalases elus suudad ennast üsna hästi teostada. Ole valmis ka tööasjades mõningate muutuste esilekerkimiseks. Mida kiiremini nendega kohaneda suudad, seda kergemateks need Sulle kujunevad.

Rahaasjad on praegu mõnevõrra pingelised. Pead arvestama tavalisest suuremate väljaminekutega. Sissetulek võib mõnevõrra väheneda. Hoolimata raskustest suudad olukorra suhteliselt hästi kontrolli all hoida.

Organism võib Sul olla praegu tavalisest tundlikum, mistõttu peaksid oma tervisele rohkem tähelepanu pöörama. Kõige olulisem on see, et oma sisemise hingelise maailma tasakaalus hoiaksid. Sellele aitaks kindlasti kaasa selliste asjadega tegelemine, mis mõjuksid Sulle rahustavalt. Rohkem tasuks liikuda, seda eriti metsas või veekogude ääres.



Ära tee teistele inimestele halba. Kõik halb tuleb Sulle hiljem valusalt kaarega tagasi. Ära võta südamesse seda, kui keegi teine Sulle kahju tekitab. See inimene saab hiljem oma õiglase karistuse.

Hea aeg teadmiste omandamiseks ning eksamiteks valmistumiseks. Uued teadmised peaksid kergesti Sulle meelde jääma. Ka eksamite õnnestumine peaks olema praegu garanteeritud, kui enne seda ikka õppimisega tegeled.

Suhted teiste inimestega kulgevad hästi ning mingeid erilisi erimeelsusi esile kerkida ei tohiks. Oluline on see, et Sa ei laseks endale liigset survet avaldada.

Seotud postitused