2018-2019 aasta talvehoroskoop (Veevalaja)


Foto: pexels.com

VEEVALAJA

See talv toob Sinu ellu mitmeid üllatusi ja meeldivaid arenguid. Nii mõneski asjas saabub Sinu elus sellel talvel uus ajajärk. Sul tasuks praegu rohkem keskenduda neile asjadele, mis on Sulle olulised. Tühistele tegevsutele ära oma energiat ja aega raiska.

Inimsuhted arenevad praegu hästi ning Sul on enamike inimestega suurepärane läbisaamine. Seeläbi lood endale ka mitmesuguseid eeliseid ja võimalusi. Ettevaatlikum tasuks olla saladustega ümberkäimisel ning ka oma tulevikuplaanidest rääkimisel tasuks ettevaatlik olla. Saadud informatsiooni võivad mõned inimesed Sinu vastu ära kasutada.

Peaksid rohkem oma tervist jälgima. Mitmesugused haigused on Sind kimbutamas. Mida väsinum ja kurnatum Sa oled, seda rohkem haiguste käes vaevlema pead. Seetõttu on oluline ennast igapäevaselt korralikult välja puhata, et seeläbi immuunsussüsteem haigustele paremini vastu suudaks seista.



Ka oma pereliikmete tervisega tuleb Sul praegu rohkem tegeleda. Võimalik, et keegi pereliikmetest võib praegu tõsisemalt haigestuda, kuid kui saate õigel ajal jaole, jääb suurem kahju olemata.

Armuelus on neil talvekuudel enamik asju heas seisus. Sul tuleks rohkem mõelda sellele, kuidas oma suhtesse veidi uut värskust tuua. Nii mõnedki head ideed on selles vallas tekkimas. Ära anna oma partnerile katteta lubadusi, sest see võib kaasa tuua tõsisemaid pettumusi.

Hea aeg koos partneriga koduste asjadega tegelemiseks ning selles vallas ka mõningate suuremate plaanide teostamiseks.

Kui oled vallaline, siis see talv pakub Sulle välja mitmeid häid võimalusi. Probleemiks võib kujuneda aga Sinu enda passiivsus, mistõttu võivad head võimalused Sinust mööda minna.



Tööalaste tegevuste juures oled edukas ning suudad oma ideid hästi teostada. Kasuks tuleks meeskonnatöö tegemine, sest see aitaks kiiremini peamiste eesmärkide poole liikuda. Kõige paremini sujub Sul praegu koostöö Kaljukitse, Neitsi ja Sõnniga.

Tööasjade juures peaksid jälgima seda, et kõik dokumendid oleksid laitmatus korras ning et vajalikud aruanded saaksid õigeaegselt esitatud. Ametiasutustega suhtlemine võib Sulle tunduda vaevarikas, kuid tegelikult leiad ka ametnikega suurepärase ühise keele.

Kui oled endale tööd otsimas, siis praegu ei pruugi Sulle eriti häid võimalusi avaneda. Sulle võivad mõned pakkumised tunduda huvitavate ja põnevatena, kuid tegelikult need seda ei ole.



Jaanuaris võib veebruaris võib Sul tekkida mingi konflikt oma lapse või lapselapsega, mis on tingitud tema sõprade käitumisest. Et olukord lahendada tuleb Sul oma mõttekäikusid lapsele paremini selgitada. Lihtsalt öeldes, et Sulle tema sõbrad ei meeldi, probleemi lahendamisele kaasa ei aita.

Rahaasjad kujunevad Sul üsna heaks ning Sul on väga head võimalused selleks, et oma sissetulekut suurendada. Ära aga ahneks muutu, sest sellel võivad olla sootuks vastupidised tagajärjed.

Keegi Sinu tuttavatest või sõpradest võib Sinust eemale kolida, mis võib Sinus mõnevõrra pahameelt tekitada, kuid jääd selle inimesega ikkagi aktiivselt suhtlema.

Naissoost Veevalajad peavad arvestama mõningate hilinemistega oluliste asjade korraldamisel. See võib Sinu pahameelt ja pettumust tekitada.

Seotud postitused