2018-2019 aasta talvehoroskoop (Lõvi)


Foto: pexels.com

LÕVI

Neil talvekuudel pöörad suurt tähelepanu oma armuelule. Teed suuremaid jõupingutusi selleks, et suhtes oma partneriga kõik asjad paremini toimima saada ning see õnnestub Sul suurepäraselt. Püüa partneriga rohkem tema tunnetest rääkida, sest see võimaldaks Sul teda edaspidi paremini mõista. Ka ära häbene oma tunnetest rääkida.

Kui oled vallaline, siis talvekuudel tasuks Sul rohkem teiste inimestega suhelda. Eriti head võimalused võivad Sulle avaneda partneri leidmiseks sõpradega suheldes.

Armuelus on praegu suurepärane aeg selleks, et oma suhe ühel või teisel konkreetsemaks muuta, kihludes või abielludes. Ka ühise katuse alla elama asumine võib päevakorrale tõusta.



Rahaasjad kujunevad Sul praegu tavalisest mõnevõrra paremaks ning teenid ka veidi lisaraha, mis Sind keerulisest olukorrast välja aitab. Püüagi praegu endale uusi teenimisvõimalusi otsida, sest head lahendused on praegu tulemas. Töökohal võib Sind oodata preemia või palgatõus.

Tööasjades suudad ennast neil talvekuudel suurepäraselt teostada, mistõttu on praegu ka suurepärane aeg selleks, et suuremaid projekte ellu hakkaksid viima. Ära karda võimalikke katsumusi, sest suudad katsumusi praegu väga kerge vaevaga ületada.

Tööalases elus võib probleemiks kujuneda suhtlemine kolleegidega. Kipud neile oma arvamusi peale suruma ning nad võivad sellele teravalt reageerida. Teisest küljest peaksid jälgima seda, et Sa ei laseks endale pähe istuda.



Kui oled endale uut tööd otsimas, siis neil talvekuudel ei pruugi Sulle eriti palju võimalusi avaneda. Võiksid enda jaoks paremini lahti mõtestada, millist tööd Sa tegelikult otsid, sest see kergendaks Sinu jõupingutusi kevadel.

Kõikvõimalikud tööalased, ärilised või juriidilised läbirääkimised või ka ühiste plaanide teostamised, kulgevad Sul neil talvekuudel kõige paremini Kaksikute, Kaalude või Veevalaja tähtkujus sündinud inimestega.

Ametiasutustega suhtlemisel võivad Sind esmalt ees oodata mõningad tagasilöögid, kuid suudad need kiiresti lahendada ning lõpptulemusena suudad oodatud tulemusteni välja jõuda kiiremini, kui tavaolukorras.



Ära unusta praegu seda, et vajad igapäevaselt piisaval määral puhkust, sest vastasel korral võid enne kevadet leida olukorrast, kus Sinu närvid on väga pinges ja sellest tulenevalt tekkivad haigused Sind kimbutamas. Haiguste ilmnemisel tuleb ennast õigeaegselt ravima hakata.

Mõningate sõpradega suhtlemine võib Sulle sellel talvel peavalu valmistada. Üksmeele leidmine on keeruline ning pole välistatud, et keegi sõpradest võib Sind olulisel hetkel ka alt vedada.

Naissoost Lõvid on sellel talvel enam keskendunud tööalaste ja äriliste asjade korraldamisel. Kui kuulud nende hulka, on Sulle avanemas mitmeid unikaalseid võimalusi, millest kinni tasuks haarata.

Meessoost Lõvidele on oluline enda harimine, uue informatsiooni hankimine ja kodused tööd-tegemised. Kui oled plaaninud oma kodus mingite suuremate plaanide teostamist, siis nüüd tasuks oma sellekohased plaanid ellu viia.

Seotud postitused